Announcement

Collapse
No announcement yet.

Frozen yoghurt και ένοχες απολαύσεις

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Enpsty View Post
    Κοινώς με τον όρο σουβλάκι στην Αθήνα δεν εννοούμε το αντικείμενο ( το ίδιο το σουβλάκι), αλλά όλα τα προϊόντα μαζί.
    Αν είναι έτσι έχει καλώς, αλλά έχω διαφορετική εντύπωση. Για την ακρίβεια ξέρω άτομα τα οποία χρησιμοποιούν εκφράσεις του στυλ "σουβλάκι με γύρο". Ελπίζω να είναι οι εξαιρέσεις. ;)
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Περάστε δυο καλοκαίρια σερί αγγλια, μακρια απο ψαροταβέρνες, χωριατικες, ντομάτες, ελληνικο λάδι, φέτα και ρίγανη και μετα ελάτε να μου πείτε...

Τις προάλλες εκανα μια προσομοίωση χωριατικης και με το ζορι δε δακρυσα .

Μεχρι και τη λαδοριγανη σε φέτα τη θεωρώ πλεον ενα απο τα καλυτερα φαγητά του κοσμου lol.

Comment

Originally posted by TheCursed View Post
        Αν είναι έτσι έχει καλώς, αλλά έχω διαφορετική εντύπωση. Για την ακρίβεια ξέρω άτομα τα οποία χρησιμοποιούν εκφράσεις του στυλ "σουβλάκι με γύρο". Ελπίζω να είναι οι εξαιρέσεις. ;)
        Στόκοι. Έτσι απλά.

BTW ΕΠΙΚΗ συζήτηση τρεις και μισή το βράδυ για σουβλάκια, σε θέμα για frozen yogurt και...ένοχες απολαύσεις.

Α ρε ίντερνετ μας έχεις κάψει.

Comment

Αν κρατάω στο χέρι μου μία πίτα-γύρο δεν λέω ωραίο σουβλάκι.
          Ξέρω Αθηναίο που λέει αυτό το πράγμα!!!!
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Α ρε ίντερνετ μας έχεις κάψει.
            Oh, YES!
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Originally posted by paixtis View Post
              Ξέρω Αθηναίο που λέει αυτό το πράγμα!!!!
              Θα το εννοεί γενικά. Του στυλ ''ωραία σουβλάκια φτιάχνει αυτός''. Σουβλάκια γενικά. Αλλά φαντάζομαι έχει επίγνωση ότι αυτό που τρώει είναι γύρος και όχι σουβλάκι.
              Πάντως εγώ δεν γνωρίζω κάποιον να ζητάει πίτα-σουβλάκι. ή πίτα-γύρο λες ή πίτα-καλαμάκι. Βέβαια αν πεις πίτα-σουβλάκι ο σουβλατζής θα σου βάλει καλαμάκι, αλλά γενικότερα δεν το λέμε.

Comment

Κρέπα με σοκολάτα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Δοκιμάστε την.

Comment

Μπορεί να το ζητήσει σουβλάκι απλά και να θέλει πίτα γύρο.Απλώς έτσι το λέει.Κοινώς σουβλάκι~πίτα γύρος.

Originally posted by Raf View Post
                  Κρέπα με σοκολάτα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Δοκιμάστε την.
                  Δοκιμάστε μπουγάτσα με σοκολάτα λέμε!

Comment

Από Σαλονίκη μεριά ήταν η κοπελιά.
                    Ρε πείνασα με την κουβέντα.Και το μόνο που έχω φάει είναι ένα μίνι κρουασανάκι από αυτά που δίνουμε στους πελάτες.Ψήνω επιδρομή στην κουζίνα,αλλά βαριέμαι να ξεκλειδώνω.
                    Carpe diem

Comment

• Den thn syzhtw kan thn xazomara me to souvlaki kai to kalamaki, osoi to lene kalamaki exoun to adiko.
                      Eixame faei para polles hmeres na ekshgoume to giati sthn athina to kanoun lathos se paliotero topic kai den exw skopo na to epanalavw.
                      Allo to kalami, allo h souvla kai allo h mikrh souvla.
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                        Den thn syzhtw kan thn xazomara me to souvlaki kai to kalamaki, osoi to lene kalamaki exoun adiko kai telos, eixame faei para polles hmeres na ekshgoume to giati sthn athina to kanoun lathos se paliotero topic kai den exw skopo na to epanalavw.
                        Aplws denxteite to.
                        Allo to kalami, allo h souvla kai allo h mikrh souvla.

Teleftaio post apo mena panw sto thema.
                        Εγώ σου έκανα ιστορικό μάθημα τι μου τσαμπουνάς;

Είπαμε άλλο το καλαμάκι, άλλο το σουβλάκι. Το σουβλάκι είναι μερίδα και είναι μεταλλικό.

Comment

• Eixa kanei 100 istorika mathimata sto allo topic pou to eixame ksanasyzhtisei prin xronia, psakse kai vres to kai mathe.
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                            Eixa kanei 100 istorika mathimata sto allo topic pou to eixame ksanasyzhtisei prin xronia, psakse kai vres to kai mathe.
                            Μόνο που τα μαθήματα σου είναι λάθος.
                            Είπαμε κάποτε υπήρχαν και σουβλάκια και καλαμάκια. Απλώς σήμερα έχουν εξαφανιστεί τα πρώτα και αναφέροντα όλα ως σουβλάκια.
                            Για να δεις ότι έχω δίκιο: Σουβλάκι δεν αναφέρεται μόνο το συγκεκριμένο φαγητό, αλλά το ίδιο το αντικείμενο που τρυπάς. Πχ λαχανικά ή ψάρι σουβλάκι αν ξέρεις (τόνο συνήθως).

Σουβλάκι βασικά είναι το μεταλλικό αντικείμενο και όχι το φαγητό.

Comment

• Βασικά και μεις έχουμε εδώ σουβλάκια με μανιτάρι!Ναι καλά ακούσατε!Και είναι πολύ ωραία.Όπως και σουβλάκια με χαλούμι!Ναι ναι είμαστε τέλειοι το ξέρω!

Comment

• Afta pou les den apodeiknyoun entelws tipote, mia souvla den einai anagh na einai metalikh, mporei na einai kai ksylinh kai mhn me kaneis na sou apantaw legontas ta profanh.

Den ksereis an ta mathimata mou einai lathos, thes na deis giati?
                                Giati ta mathimata sou einai lathos...
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X