Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Η γοτθισα κόρη είναι γεννηθης το 81.Σας το χάλασα ε? :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
Τώρα για τηλέφωνο δεν ξέρω αλλα για φωτογραφίες κάτι παίζει.Εννοείτε ότι δεν θα σας δείξω τίποτα :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: .
Αυτο το εμοτικον το λατρευω :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
[/b]
ΟΜΦΓ! (Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας). 2008-1981=27!(ή έστω 26, μιας και βρισκόμαστε στις αρχές του 2008). Απίστευτο, την έκανα το πολύ 21. Μου κατέστρεψες τα όνειρα.
Σιγά ρε παιδιά την Θεά την γκοθού.Εντάξει τρώγεται δεν λέω αλλά όχι και τέτοια θεοποίηση[/b]
Το γούστο σου έχει πεθάνει. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι και εμείς στην σχολή είχαμε μια γκοθού (νεότερη από αυτήν την γριά), που ήταν σαφώς ανώτερη. Αν και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν ήταν αληθινή. Τρεις φορές ήρθε, από τότε δεν ξαναπάτησε...
ΟΜΦΓ! (Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας). 2008-1981=27!(ή έστω 26, μιας και βρισκόμαστε στις αρχές του 2008). Απίστευτο, την έκανα το πολύ 26. Μου κατέστρεψες τα όνειρα.
Το γούστο σου έχει πεθάνει. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι και εμείς στην σχολή είχαμε μια γκοθού (νεότερη από αυτήν την γριά), που ήταν σαφώς ανώτερη. Αν και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν ήταν αληθινή. Τρεις φορές ήρθε, από τότε δεν ξαναπάτησε...
[/b]
Μπα,απλά το γούστο μου είναι πολύ επιλεκτικό .
Το χθεσινό επεισόδιο πάντως δεν μου άρεσε τόσο πολύ όσο τα άλλα,παρόλα αυτά ήταν καλό
Όντως. Αλλά δείξανε γκοθού κόρη ημίγυμνη, χαλάλι τους. Παρόλα αυτά είχε ένα σημαντικό στοιχείο: *SPOILERS*
Στο σημείο με τον Κοντοδήμο, όπου ο ακόμη αγαθός Μάινας φάνηκε μεγαλόψυχος και προσπάθησε να τον απαλλάξει από το κέρδος, δίνοντας του τα λεφτά "δήθεν" για να του τα επιστρέψει παρουσία των μπράβων του, εκεί που ετοιμαζόμουν να πέσω από τα σύννεφα, έχοντας πειστεί ότι η μέχρι τώρα ρεαλιστική σειρά, θα καταντήσει άλλη μια υπερβολική σειρά του τύπου "ο καλός αγαθός τυπάκος που έρχεται από το πουθενά και αλλάζει τον υπόκοσμο και αυτοί ζουν καλά και εμείς καλύτερα", ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Κοντοδήμο (κατ'εντολή του σεναριογράφου υποθέτω) έκανε ότι πιο επικό θα μπορούσε να γίνει: κράτησε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων και δεν του επέστρεψε παρά μόνο ελάχιστα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αυτά που κράτησε τα ξόδεψε στο μπουζουξίδικο του Μάινα! Ο σεναριογράφος για άλλη μια φορά διατήρησε τον ρεαλισμό της σειράς και τον πήχη της ποιότητας ψηλά. *END OF SPOILERS*
Tα είδα όλα μαζεμένα χτες βράδυ στο internet μετά από παρότρυνση (πρίξιμο) της αδερφής μου. Η σειρά με κέρδισε από το πρώτο επεισόδειο κιόλας. Πάρα πολλοί ωραίοι χαρακτήρες με αποκορύφωμα την εμφάνιση του Νονού της νύχτας Μαμαλάκη που τα έσπασε όλα
Ναι, το τελευταίο ήταν αρκετά καλό αλλά πιστεύω ότι έχασε λίγο στην ισορροπία που είχε μεταξύ του κωμικού στοιχείου με τον ρεαλισμό... Δεν είχα πρόβλημα με την εμφάνιση του Μαμαλάκη ως νονού της νύχτας, αλλά ειδικότερα με την εμφάνισή του ως "καλόκαρδου" νονού της νύχτας. Αλλά ευελπιστώ ότι ο σεναριογράφος (ο οποίος btw, είναι αυτός που παίζει τον Λάζαρο) θα ανακάμψει με κάποια ανατροπή στο σενάριο, if you know what I mean.
Υ.Γ: Έχω αρχίσει να έχω την εντύπωση και 'γω ότι όντως ο Αποστόλης δεν πέθανε, αλλά εξαφανίστηκε προσωρινά ώστε να ξεφύγει από τους τυχόν εχθρούς τους και να βάλει τον αδερφό του "να βγάλει το φίδι απ'την τρύπα". Θα τα 'σπαγε ε; Πάντως το σενάριο ως έχει έχει αρκετά καλές προοπτικές για ακόμη μια πιο εντυπωσιακή πλοκή.
αλλα τιποτα δεν συγκρινετε με την γιαγια απο το "Μπαμπα μην τρεχεις"(καθε τριτη στο Mega)
το εχει δει κανεις ; εγω το βλεπω αποκλειστικα για την γρια η οποια ολη την ωρα ριχνει μπινελικια
μιλαμε η γρια ειναι ολα τα λεφτα τα σπαει αγρια
το είδα πρόσφατα και λέω πλάκα μου κάνουνε.δεν μπορεί να βρίζει τόσο πολύ.πάντως στα πρώτα επεισόδια δεν έπαιζε...όδο για τον Αποστόλη,δε νομίζω...μη ρωτάτε γιατί...
Του την κάνανε τη λαδιά του Θράσου στο προηγούμενο επεισόδιο,στης Δευτέρας όμως που είδα χτες το τρέηλερ ο Θράσος αλλάζει ρότα.Πλέον γίνεται τσαμπουκάς και παύει να είναι τόσο μαλθακός.Δεν ξέρω για σας αλλά η συγκεκριμένη σειρά με πωρώνει τόσο που δε θέλω να τελειώσει κάθε φορά που τη βλέπω.
Άντε μην πάω να παίξω κάνα gta vice city stories...
Comment