Announcement

Collapse
No announcement yet.

Που σας βρηκε το τελος του κοσμου?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    όλο μαλαχίες

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To akousa kai egw shmera, WTH ppl?
    Den mathame tipote?
    Oute 3 mhnes den perasan....

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Βρήκαμε νέο checkpoint, λογικά θα ανακοινωθεί πιο σαφής ημερομηνία εν καιρώ

Η προφητεία του Άγιου Μαλαχία για τον Πάπα και το τέλος του κόσμου

Μετά την είδηση της παραίτησης, ήρθε στο φως μια αρχαία προφητεία που προκαλεί ερωτήματα, καθώς ο Ιρλανδός Αγιος Μαλαχίας είχε προβλέψει από τον 12ο αιώνα το τέλος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και την Τελική Κρίση, δηλαδή τη Δευτέρα Παρουσία.

Σύμφωνα με τις προφητείες του Μαλαχία, ο επόμενος Πάπας θα είναι μαύρος και ο τελευταίος καθώς κατά τη διάρκεια της δικής του Βασιλείας θα έρθει το Τέλος του κόσμου.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Kαθυστερημένα αλλά οφείλω να αποδώσω τιμές στον ground zero για το άπειρο αυτό τοπικ το οποίο ανεβάζει το επίπεδο του φορουμ.Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω λέμε,η μεταφορά του ποστ μου ήταν όλα τα λεφτά.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Originally posted by deus_d0pe View Post
    Είχαν σκάσει μύτη κάτι undead mayas στο Secret World ως event για το τέλος του κόσμου και βγάζαμε το άχτι μας επάνω τους για τις μούφες προφητείες τους.
    Best entry in the list!

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Είχαν σκάσει μύτη κάτι undead mayas στο Secret World ως event για το τέλος του κόσμου και βγάζαμε το άχτι μας επάνω τους για τις μούφες προφητείες τους.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Titus δεν είναι το AC3 αυτό,αλλά το AC Revelations.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ανάλογα με τη περιοχή ίσως. Και 'γω νησιώτης είμαι και δεν το έχω ξανακούσει ποτέ μου.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δε νομίζω πως το σκαθάρι είναι σπάνιο.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Titus View Post

Επίσης τα ελληνικά στο AC 3 είναι έπος, αλλά δεν άκουσα την ατάκα με τα ψάρια. Ξιφίας ΟΚ, τόνος ΟΚ, αλλά ΣΚΑΘΑΡΙ??? Ποιός θεούλης από νησί θυμήθηκε το ψάρι σκαθάρι???
    έλα ρε, παντού ήταν οι ψαράδες...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Αν θυμάμαι καλά έριχνα καντήλια στο LoL. Όταν είδα πως είχε περάσει το τέλος του κόσμου στενοχωρήθηκα λίγο, δε με πήρε και κανείς τηλέφωνο να δω το θέαμα και το έχασα.

Επίσης τα ελληνικά στο AC 3 είναι έπος, αλλά δεν άκουσα την ατάκα με τα ψάρια. Ξιφίας ΟΚ, τόνος ΟΚ, αλλά ΣΚΑΘΑΡΙ??? Ποιός θεούλης από νησί θυμήθηκε το ψάρι σκαθάρι???

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Έψαχνα για Έλληνες που πουλάνε "χαλιά, έλα ν'αγγίξεις την ποιότητά τους" και "ψάρια, φρέσκα ψάρια, ξιφίας, τόνος, σκαθάρι" Στην Κωνσταντινούπολη. Επίσης άκουγα τον πόνο ενός τύπου που δεν του μαγειρεύει και δεν του πλένει η γυναίκα του.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    1)Γαμάτη εικόνα.
    2)Γαμάτα tags.
    3)Γαμάτη μεταφορά του ποστ του Deus στο πρώτο ποστ.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Το msn το ίδιο είναι ένα post-apocalyptic σκηνικό θα έλεγα.

Leave a comment:

Working...
X