Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γυναίκες gamers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TenshiKo
    replied
    ααα νομιζω το θεμα με αφορα αμεσαα ^^ νταξει ολα τα κοριτσια παιζουνε παιχνιδια καθως υπαρχουν games για ολους τους τυπους αλλα παιχνιδια στυλ fps,mmo,rpg κτλ κτλ παιζονται απο αγορια.. και ναι υπαρχουν οι τυπισες (οπως ειμαι εγω) που παιζουμε και αυτα τα παιχνιδια και μας αρεσουν, εγω ημουν αρκετα αγοροκοριτσο , και μεγαλωσα και σε ενα περιβαλλον που γενικα ολοι επαιζαν παιχνιδια.. η πρωτη μου κονσολα ηταν sega πριν ακομα παω σχολειο, και μετα ενταξει game boy και playstation 1 στην πρωτη δημοτικου .. αλλα επαιζα κλασσικα παιχνιδια , κολλημα με ποκεμον, μαριο , ρατσετ & κλανκ, σλαι ρακουν , tekken , wrc και τετοια (στα οποια εκανε account η μανα μου και ηταν παντα πιο μπροστα γτ επαιζε οταν εγω ημουν σχολειο-.-) μεγαλωνοντας περασα τη φαση "γινομαι κοριτσι" και τα αφησα τα games.. και οταν το μυαλο επεστρεψε πισω στο κεφαλι μου τα ξαναρχισα.. κακα τα ψεματα, τα κοριτσια εχουν ξεφυγει .. οι περισσοτερες εχουν πολυ λαθος προτεραιοτητες.. ασε που οταν βρισκονται στη φαση που ανακαλυπτουν τη θυληκοτητα τους και την προβαλλουν , ο,τιδηποτε δεν την ανδεικνυει (οπως τα παιχνιδια) δε του δινουν σημασια.. ε και οι χαζογκομενες ετσι ηταν κι ετσι θα μεινουν, και τελος υπαρχουν και αυτες που παιζουν για να ψαρεψουν γκομενο :Ρ

btw: εγω ενθουσιαστηκα παρα πολυ οταν βρηκα το φορουμ γιατι ποτε δεν ημουν μελος σε κανενα και οταν ειδα ειπα αυτο ειναι γα μενα .. οποτε δεν εχω σκοπο να φυγω εκτος αν εσεις θεωρησετε πως δεν εχω θεση εδω ..

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Γυναικες gamers συναντας ευκολα τωρα πια σε mmo και κυριως σε mmo που δεν ειναι targeted μονο σε αντρικο κοινο.
    Συνανταω παρα πολυ συχνα σε browser games που ειναι και πιο casual απο τα hardcore (δεν μιλαω για facebook games) και μαλιστα παιζουν και ανταγωνιστικα.Οι γυναικες γουσταρουν να παιζουν βιντεοπαιχνιδια ειδικα οταν δεν ειναι αγοριστικα ή σεξιστικα,μαλιστα ξοδευουν και περισσοτερα χρηματα σε αυτα τα παιχνιδια απο οτι οι αντρες.
    Αλλα ακομα και ετσι αριθμητικα θελουν ακομα για να μας φτασουν.

Τωρα ελλαδα τα πραγματα ειναι χειροτερα,υπαρχουν πολλες που παιζουν αλλα εγω της συναντω σε πολυ μικροτερο ποσοστο απο οτι σε ξενους servers.Και οσον αφορα κονσολες και pc games ειναι ακομα λιγοτερες και πιστευω φταινε τα ιδια τα παιχνιδια.Εαν δεν αλλαξουν τα παιχνιδια που κυριως τα πολεμικα κτλ ειναι τα ΑΑΑ δεν θα προσελκυσθούν.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Απλά ορισμένες κοπέλες είναι αγοροκόριτσα στον χαρακτήρα τους. Οι περισσότερες γουστάρουν και τα πιο hardcore. Μία γνωστή μου από Αθήνα είναι μία από αυτές.

Άλλες κοπέλες είναι casual και το μόνο που θέλουν είναι μπουζούκια, ποτά και μαλάκες άντρες. Δεν ασχολούνται με το gaming.

Απλά μην το ψάχνεις. Η εμπειρία μιλάει. Για το τι σκέφτονται οι κοπέλες είναι ένα αίνιγμα για εμάς τους άντρες.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ωραίο θέμα.;)
    Από κει και πέρα,έχω γνωρίσει από κοντά κοπέλες που ασχολούνται με gaming,και δεν εννοώ τα χαζοπαίχνιδα του Facebook.Έβλεπα στην κατάστασή της σχόλια τύπου "10 ώρες σερί Skyrim","ωραίο το Infamous 2" κ.ά.,αλλά ως εκεί.
    Πιστεύω ασχολούνται με το άθλημα,απλά δεν μπαίνουν σε φόρα κλπ.Βέβαια ο καταλληλότερος άνθρωπος για να απαντήσει θα ήταν μια γυναίκα.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Είναι γνωστό πως τα games είναι αντρικό σπορ. Μια γυναίκα gamer είναι αν όχι εξαίρεση, ασήμαντη μειονότητα. Πολλές γυναίκες ασχολούνται περιστασιακά με κάποιο παιχνίδι, απο το tetris μέχρι το angry birds και το farmville αλλά η hardcore gamer που θα συζητήσει γι'αυτό σε ένα gaming forum είναι σπάνιο φαινόμενο. Ακόμα και αν σκάσει κάποια κοπέλα στο g-o, παίρνει πρέφα τι παίζει και η παραμονή της είναι ενοχλητικά βραχύβια.

Leave a comment:

• Gift
    started a topic Γυναίκες gamers

Γυναίκες gamers

Ρίχνοντας μια βόλτα σε διάφορα gaming sites στην Ελλάδα,πρόσεξα ότι οι γυναίκες gamers είναι μετριμένες στα δάκτυλα του 1 χεριού. Ενώ στο εξωτερικό έχω προσέξει ότι είναι λίγο περισσότερες,αλλά και πάλι οι 95 και βάλε στους 100,είναι άνδρες.

Οπότε έχω 2 απορίες,σχετικά μαυτό. Γιατί οι γυναίκες δε γουστάρουν να παίζουν βιντεοπαιχνίδια,ενώ υπάρχουν παιχνίδια που δεν είναι τόσο αγορίστικα...και αν έχει τύχει να γνωρίσετε γυναίκα gamer από κοντά...εγώ προσωπικά όχι.

Working...
X