Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι έχετε σπουδάσει;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Όταν κάνεις υποθέσεις και βγάζεις συμπεράσματα για ένα ολόκληρο γκρουπ ανθρώπων και μιλάς αρνητικά για αυτούς τότε μην περιμένεις καλύτερη συμπεριφορά.Εσύ το ξεκίνησες,εγώ το τελειώνω.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Πρόσεξε εσύ πώς μιλάς πρώτα και μετά θα κόψω και γω τις προστακτικές!Επίσης αν με έχεις δει πώς γράφω εδώ και γενικά σπανίως κάνω ορθογραφικά λάθη...Εκ παραδρομής το'γραψα έτσι...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν ήταν αστείο.Δεν είναι αστείο,ένας άνθρωπος να τελειώνει πανεπιστήμιο έστω και μετά από 10 χρόνια και να μην ξέρει βασική ορθογραφία.Δείχνει ότι το σύστημα έχει αποτύχει.Επίσης η προστακτική κομμένη,ναι;

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Αστείο Altair...Φάε και κάτι...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Απόλυτα λογικά αυτά.Οι κριτικοί πρέπει να'ναι κάτι δεκαετίες πίσω ακόμη!

Οι κριτικοί δεν ξέρω,αλλά εγώ ως Κρητικός ξέρω τουλάχιστον ορθογραφία.

Πάρτε και το άσμα να γουστάρουμε.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Απόλυτα λογικά αυτά.Οι κριτικοί πρέπει να'ναι κάτι δεκαετίες πίσω ακόμη!

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Σε ένα μέρος που γαζώνουν την αστυνομία και μετά για να μπει αυτή σε ένα χωριό φέρνουν τη μισή δύναμη τους εκεί, εσύ θα πήγαινες να μπλέξεις με ντόπια;
    Όσο για αυτό με τα Σάββατα, όταν ένα μέρος βγάζει τη φήμη ότι έχει γυναίκες, εξαιτίας αυτόυ τελικά καταλήγει στο άλλο άκρο. Αν σε αυτό συνυπολογίσεις ότι μιλάμε για επαρχία κιόλας, μπορείς να φανταστείς για τι κατάσταση μιλάμε

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το έχω ακούσει κι από άλλους αυτό για τις ντόπιες, τι παίζει εκεί κάτω ρε;

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    1) Μην βγαίνεις Σάββατα
    2) Μακριά από τις ντόπιες

Ακολούθησε αυτά τα 2 και θα περάσεις καλά

(και με ασφάλεια:troll

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αντε Raf να μας καλεσεις να παιξουμε Mario Kart DS με τις νεες σου φιλες!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Διορθώθηκε.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Η αναλογία γυναικών αντρών ήταν 1 προς 4 όταν ήμουν εγώ Ηράκλειο.Λογικά δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από τότε.
    Μηπως τα λες αναποδα;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ρέθυμνο ε;Πολύ καλά θα περάσεις μπαγάσα.Η αναλογία αντρών γυναικών ήταν 1 προς 4 όταν ήμουν εγώ Ηράκλειο.Λογικά δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από τότε.Καλά να περάσεις.Καλές σταδιοδρομίες κλπ δε λέω.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Καλή αρχή κι από μένα, είμαστε και γείτονες.
    Άντε, καλό ξεκίνημα και όπως είπε και ο Titus μη σκέφτεσαι τόσο το μέλλον, όσο το παρόν και το τι θα κερδίσεις μέσω της σχολής. Βέβαια μην τα φορτώσεις όλα στον κόκορα και επικεντρωθείς αποκλειστικά στη φοιτητική ζωή, τα ελληνικά πανεπιστήμια μπορούν να σου παρέχουν πολύ σημαντικά εφόδια για το μέλλον, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μην αφήσεις τις όποιες ευκαιρίες να περάσουν.
    Δε νομίζω πως εννοούσε αυτό Titus. Αλλά η αλήθεια είναι πως όλα μπορείς να τα συνδυάσεις, ούτως ή άλλως το αντικείμενο της σχολής σε ενδιαφέρει από όσα λες.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Καλή πρόοδο αδερφέ.

Leave a comment:

Working...
X