Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι έχετε σπουδάσει;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Somari View Post
    Wat?
    Πότε το γεωπονικό μπήκε στη ΣΘΕ;
    το γεωπονικό δεν ανήκει στην ΣΘΕ, δεν το έβαλα μέσα, το ανέφερα ως θετική επιστήμη.

edit:
    τώρα είδα πως το έβαλα και αυτο μεσα στην παρένθεση των ΣΘΕ, εντάξει απο κεκτημένη ταχύτητα το έβαλα
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Originally posted by TenshiKo View Post
      Altair δε με νοιάζει πια τι κάνεις, μπήκε ο Aion στη ζωη μου.
      Εμενα? Έναν απλό υδραυλικό? Κάποιον που όλη μέρα ξεβουλώνει σωλήνες και πατάει χελώνες, ενώ την νύχτα δουλεύει και σαν ταξιτζής για να βγει το νυχτοκάματο?

A ρε wesker, άτιμη κοινωνία.

Comment

Mα η γεωπονία δε μετράει σαν θετική επιστήμη... (η γεωλογία είναι )
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

οκ ειχα την εντύπωση πως είναι.

Comment

Έχω υπάρξει φοιτητής γεωλογικού Θεσ/νικης για ένα χρόνο,φοιτητής φυσικού Ιωαννίνων για ένα εξάμηνο κ οφείλω να πω ότι δεν συγκρίνονται με το φυσικό Θεσ/νίκης ούτε σε ανωμαλία καθηγητών ούτε σε πλήθος μαθημάτων κ δυσκολία μαθημάτων κ εξετάσεων.Οπότε έχω μέτρα σύγκρισης κ ξέρω πολύ καλά τι λέω.Αλλά η αλήθεια αν ξεκινούσα πριν ένα χρόνο το φυσικό Θεσ/νίκης θα το έβγαζα 4ετία σίγουρα,το γεωλογικό 3ετία κ το φυσικό Ιωαννίνων κάπου εκεί.Οπότε όλα συμβάλουν κ η βαρεμαρα μ αλλά κ όλοι οι άλλοι παράγοντες π ανέφερα!
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

ΒΒ κατηγορείς τους φυσικούς για τα χρόνια που κάνουν να τελειώσουν τη σχολή τους, ενώ δεν ξέρεις εσύ ο ίδιος σε ποιον κλάδο ανήκει η δικιά σου σχολή; Έλα, πέρνα έξω ήσυχα και ωραία, χωρίς να το κάνεις πάλι θέμα .

Τέλος πάντων, λες το προφανές, απλά κάπου μέσα δε μου είναι ξεκάθαρο αν θέλεις να την πεις στον παίχτη επειδή άργησε, ή στους φυσικούς γενικά και αόριστα επειδή αργούν. Από εκεί και ύστερα, νομίζω είναι δεδομένο ότι το φυσικό εντάσσεται σε μία από τις 5 δυσκολότερες σχολές της Ελλάδος, για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι καθηγητές μπορεί όντως να είναι ένας από αυτός, αλλά το βαρύ πρόγραμμα μαθημάτων σε συνδυασμό με τα ντουβάρια φοιτητές μάλλον είναι ο βασικότερος λόγος που ο ΜΟ είναι υψηλός.

Comment

Ο Bigboss είναι γεολόγος!

Comment

Lol περνάω εγώ έξω τότε . My bad.

Comment

Οι καθηγητές μπορεί όντως να είναι ένας από αυτός, αλλά το βαρύ πρόγραμμα μαθημάτων σε συνδυασμό με τα ντουβάρια φοιτητές μάλλον είναι ο βασικότερος λόγος που ο ΜΟ είναι υψηλός
                    Oι φοιτητές δεν είναι αναγκαστικό να είναι ντουβάρια που τελειώνουν αργά... Πάνε και άλλοι παράγοντες (self - defence system activated). Για παράδειγμα εγώ την έπιασα στο 5ο (ναι!) τη σχολή και τελείωσα στα 9 (δηλαδή 4+ κάτι χρόνια) μόνο και μόνο επειδή τον πρώτο χρόνο που παρακολουθούσα έπαθα τέτοιο σοκ από τους καθηγητές που δεν ήθελα ούτ στο απέναντι πεζοδρόμιο να τους βλέπω (παιδιά, δε ξέρω, δεν είναι τυχαίο που οι φυσικοί έχουν τέτοιο κάλο, φοβάμαι για το μέλλον μου) με αποτέλεσμα να ασχολούμαι με πολλά και διάφορα τα πρώτα 4 χρόνια (δουλειά, games, χομπια κλπ)

Πιστεύω τα κατά τόπους φυσικά θα είχαν πολύ μικρότερο μέσο χρόνο φοίτησης αν δεν έμπαινε ο φοιτητής ψαρωμένος από το σύστημα λυκειακού διαβάσματος και άκουγε ατακάρες:
                    "μα καλά, δε μπορείς να βγάλεις αυτό το ολοκλήρωμα; μήπως είσαι σε λάθος σχολή;"
                    "μα καλά δε ξέρεις να κάνεις εργασίες εργαστηρίου (λολ ναι επειδή στο λύκειο μαθαίναμε). τόσο άχρηστος είσαι;"
                    "δε με ενδιαφέρει, να το πέρναγες στην ώρα του"
                    "(αφού έχει αργήσει σε εργαστήριο των 8 σε ημέρα απεργίας μμμ φοιτητής ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ) Δε με ενδιαφέρει. Ήξερες για την απεργία, καμμία απόσταση δεν είναι πάνω από 2 ώρες περπάτημα στην Αθήνα (Τόμπρας, Εβανς ανέφερε αυτό το όνομα ποτέ η κοπέλα σου; )"

και πολλά άλλα ωραία

-μιλάμε για βλακεία τείνουσα στο άπειρο-
                    Originally posted by Raf

Comment

Originally posted by Evans View Post
                      ΒΒ κατηγορείς τους φυσικούς για τα χρόνια που κάνουν να τελειώσουν τη σχολή τους, ενώ δεν ξέρεις εσύ ο ίδιος σε ποιον κλάδο ανήκει η δικιά σου σχολή; Έλα, πέρνα έξω ήσυχα και ωραία, χωρίς να το κάνεις πάλι θέμα .

Τέλος πάντων, λες το προφανές, απλά κάπου μέσα δε μου είναι ξεκάθαρο αν θέλεις να την πεις στον παίχτη επειδή άργησε, ή στους φυσικούς γενικά και αόριστα επειδή αργούν. Από εκεί και ύστερα, νομίζω είναι δεδομένο ότι το φυσικό εντάσσεται σε μία από τις 5 δυσκολότερες σχολές της Ελλάδος, για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι καθηγητές μπορεί όντως να είναι ένας από αυτός, αλλά το βαρύ πρόγραμμα μαθημάτων σε συνδυασμό με τα ντουβάρια φοιτητές μάλλον είναι ο βασικότερος λόγος που ο ΜΟ είναι υψηλός.
                      lol δεν έχω καμία σχέση με γεωπονία πέρα ίσως κάποιων χωραφιών με έλιες/αμυγδαλιές κτλ που έχουμε

δεν τη λέω σε κανέναν απλώς δεν στέκει για μένα ως δικαιολογία έκανα 10 χρονια να τελειώσω επειδή είμαι σε δύσκολη σχολή, με βαρύ προγραμμα, και ηλίθιους καθηγητες. Δηλαδή όλοι φταίνε εκτος απο εμένα που δεν διάβαζα και δεν πατούσα σχολη. Τι να πει δηλαδή και ο γιατρος με σχολή 6 χρονια Εκτος και αν κάποιος αργει να τελειώσει μια σχολή επειδή ασχοληθικε με κάτι άλλο.

Εγώ γεωλογικό τελειωσα που και πολλά μαθήματα έχει, δεν είναι εύκολη σχολή και εχει βαρύ προγραμμα με θεωρία το πρωί και με εργαστήρια ως τις εννια το βράδυ. Θυμάμαι ειχα πονοκέφαλο μερικές φορές. Αν δεν καθόμουνα να διαβάσω θα ειχα χάσει τον μπουσουλα. Μια φορά εντελώς τυχαία πήρα και υποτροφία απο το ΙΚΥ.

Comment

Εγώ γεωλογικό τελειωσα που και πολλά μαθήματα έχει, δεν είναι εύκολη σχολή και εχει βαρύ προγραμμα με θεωρία το πρωί και με εργαστήρια ως τις εννια το βράδυ. Θυμάμαι ειχα πονοκέφαλο μερικές φορές. Αν δεν καθόμουνα να διαβάσω θα ειχα χάσει τον μπουσουλα.

Originally posted by Raf

Comment

ΒΒ διάβασε το post μου παραπάνω...

Comment

ναι ο λιακοπουλος εχει δικιο που λεει πως η γη ειναι κουφια και μεσα ζουνε τα νεφελιμια

Comment

φανταζομαι τον αναφερεις επειδη 'ειναι' φυσικος;
                              Originally posted by Raf

Comment

Originally posted by Somari View Post
                                φανταζομαι τον αναφερεις επειδη 'ειναι' φυσικος;
                                οχι επειδή αυτος τα υποστηρίζει στα βιβλια του

Comment

Working...
                                X