Καπου εκει σας θυμαμαι και εγω.Εγω πρεπει να ημουν 2-3 χρονια πριν μελος.Δεν θυμαμαι.
paixtis εκανα edit. I Have No Equal εννουσα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Το Gamers-Odyssey και εσείς
Collapse
X
-
Ο Altair ήταν ο TheTrueAlucard και ο Somari ο Supertrankz και ναι εγώ και ο bigboss ήμασταν στο gamepro forum από τα ξεκινηματά του.Ποιον εννοείς ως I have a name?
Leave a comment:
-
εγώ είμαι μέλος από άνοιξη 2006, ο παιχτης είναι απο χειμώνα 2004 αν θυμάμαι καλά όταν άνοιξε το forum του gamepro.Originally posted by hideo View PostΔεν θυμαμαι αν ηταν ο bιgboss και ο παιχτης τοτε.
Ειχα γινει μέλος κυριως για να τρολάρω τους τότε συντάκτες του gamepro που όμως ελάχιστα έμπαιναν στο φορουμ
Leave a comment:
-
Somari=Supertrunksz
Xeno=Xenovagrant
I Have No Equal=Ultimate End=Ultimate Ends Ghost
Altair=THETRUEALUCARD
Raf=Masterchief
Leave a comment:
-
για παραδειγμα ο τυπος που εκανε το thread ειναι ο masterchief.Oχι?
Ναι..
Ο Somari ήταν ο supertrunksz και ο Xeno XenoVagrant.
Leave a comment:
-
To Gamers-Odyssey στα δικα μου ματια ειναι gamepro forum, το μετεπειτα gamersite νομιζω.Δλδ το πρωτο φορουμ που εκανα λογαριασμο ανεξαρτητως αντικειμενου και φυσικα το πρωτο μου gaming forum.Ποια είναι λοιπόν η σχέση σας με το Gamers-Odyssey; Είναι το αγαπημένο σας forum; Αγαπάτε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του; Πληκτρολογείτε μηχανικά το url όταν ανοίγετε τον browser; Περνάει απ' το μυαλό σας η σκέψη του GO όταν είστε offline;
Τα περισσοτερα παιδια ηταν και εκει αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν οι περισσοτεροι.
Πριν απο πολυ καιρο ελεγα να κανω ενα thread οπου θα ποσταραμε τα παλια nicknames μας,καθως πολλοι εχουν αλλαξει.
για παραδειγμα ο τυπος
που εκανε το thread ειναι ο masterchief.Oχι?
Ο somari ειναι ο superκατι.
Ο xeno ειναι ο xenoκατι
O loggo ειναι ο link.κτλ.
Στο πρωτο thread που ειχα κανει μου ειχαν απαντησει νομιζω ο evans,deus ,ren of heavens.
Θυμαμαι boy without fairy.
i Have no Equal με διαφορετικο name και αλλα παιδια που δεν θυμαμαι τωρα
Δεν θυμαμαι αν ηταν ο bιgboss και ο παιχτης τοτε.Θυμαμαι παντως οτι ηταν εκει στις συζητησεις για το μουστακι του snake.:xp:
Νομιζω και ο titus και ο altair πρεπει να ηταν απο τοτε.
Αν και η συμμετοχη σε συγκριση με τοτε ειναι πολυ μικρη ,δυσκολα θα βγει απο bookmark το φορουμ.
Leave a comment:
-
Μπαίνω καθαρά από συνήθεια.Άλλο αν το κάνω καθημερινά και είναι η πρώτη μου δουλειά με το που μπω ίντερνετ.Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά για να γίνει το καλύτερο και ναι κάποιες φορές το σκέφτομαι,όσα έχουν γίνει,ειπωθεί κλπ.Το αγαπημένο μου είναι σίγουρα,όσα προβλήματα και αν έχει.Όλο λέω θα φύγω και όλο γυρίζω εδώ.Αυτό πιστεύω έγκειται στις εν δυνάμει συζητήσεις που θα μπορούσαν να λάβουν μέρος μιας και πολλούς από εσάς δε χορταίνω να σας διαβάζω και είστε όλοι μαζί εδώ μέσα,που να σας ψάχνω ξεχωριστά σε άλλα φόρα.
Το κακό είναι ότι όλα όσα έγραψα ισχύουν εν δυνάμει,καθαρά υποθετικά και με βάση το παρελθόν του φόρουμ που ΙΜΟ ήταν αξεπέραστο.
Leave a comment:
-
Δεν είναι το καλύτερο φόρουμ.Θέλω να αλλάξουν πολλά για να γίνει.Άμα αλλάξουν θα είναι το αγαπημένο μου μακράν.Πάντως όταν ανοίγω το internet είναι πάντα στα 3 πρώτα που ανοίγω μηχανικά.Και ναι το σκέφτομαι πού και πού όταν δεν είμαι μέσα.
Leave a comment:
-
Το Gamers-Odyssey και εσείς
Εμείς και εμείς είμαστε. Πάνω-κάτω γνωρίζουμε username-ικά ο ένας τον άλλον. Μερικοί γνωριζόμαστε χρόνια απο προηγούμενα forum και πριν απο αυτά απο άλλα πιο παλιά. Μερικοί έχουμε βρεθεί και απο κοντά. Όλοι μας γράφουμε σε ένα forum αρκετά εσωστρεφές, με αποτέλεσμα ο αριθμός των ενεργών μέλων να παραμένει σταθερά χαμηλός επειδή τα νέα μέλη δυσκολεύονται πολύ να προσαρμοστούν αλλά αυτό ακριβώς φέρνει το αβαντάζ του πολύ ιδιαίτερου χαρακτήρα του forum.
Ποια είναι λοιπόν η σχέση σας με το Gamers-Odyssey; Είναι το αγαπημένο σας forum; Αγαπάτε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του; Πληκτρολογείτε μηχανικά το url όταν ανοίγετε τον browser; Περνάει απ' το μυαλό σας η σκέψη του GO όταν είστε offline;
(απλά ας γράψει κάποιος κάτι γρήγορα γιατί είναι πολύ awkward νέο θέμα με 0 posts
)
Tags: None

Leave a comment: