Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου (Μουντιάλ) 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Πάνω κάτω όπως τα λέει ο Μπιγκ Μπος. Ύπνος βαθύς, απίστευτα αργή ομάδα, μαρκάρισμα με τα μάτια, σχηματισμός μπουλούκι. Μόνο μετά το 2 -0 ξύπνησαν, μάλλον τους έφυγε η αβεβαιότητα για το αποτέλεσμα.

Πραγματικά άλλες εποχές. Έβλεπα 4 - 5 δικούς μας να κοιτάνε τη μπάλα να περνά και να μη φιλοτιμείται κανείς να την κοψει. Μανωλάς - Κατσουράνης θεοί, ο πρώτος ακόμα παίζει με τις πλάτες του θείου του και ο δεύτερος σκάει γάιδαρο. Αστείος ο Τοροσίδης με τη βουτιά για πέναλτι. Μόνος διασωθείς ο Κονέ που το πάλεψε.
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Τον Γκεκα γιατι τον βαζουν;
      Do a barrel roll!

Comment

Όταν θα καταλάβουν οι Άγγλοι οτι η μπάλα θέλει αλητεία τότε θα παίξουν στα ίσια τους Ιταλούς. Υπάρχει λόγος που ο μόνος Άγγλος που έπαιξε στο Ιταλικό πρωτάθλημα ήταν ο Beckham.

(κατά τα άλλα είδαμε πολύ καλή μπαλίτσα)

Comment

Η πρώτη ματσάρα της διοργάνωσης.

Απρόσμενα ευχάριστη και ποιοτική Ιταλία, έβγαλε πολλές φάσεις και έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Απρόσμενα καλή Αγγλία, ο Στάριτζ έδειξε αυτό που λέμε ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ. Άπειρο τρέξιμο, πολλά σουτ, πολύ μπελάς.

Ευχαριστήθηκα μπάλα!

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Πολύ καλό μουντιάλ από πλευράς μπάλας ως τώρα. Ολα τα ματς εκτός της Ελλάδας (η οποία έφαγε 3 από μια Κολομβία η οποία δεν έπαιξε τίποτα), ήταν πολύ ποιοτικά, με κορυφαίο το Αγγλία - Ιταλία. Η Ιταλία έδειξε ότι θα είναι πολύ επικίνδυνη και φέτος, από την άλλη η Αγγλία είναι μια πολύ καλή ομάδα που στηρίζεται σε παίκτες της Liverpool και Everton, αν ο Χογκσον συνειδητοποιήσει ότι ο Glenn Johnson είναι περισσότερο εξτρεμ από back (μεγάλο πρόβλημα και για την Liverpool φέτος) και ότι Sturidge, Sterling είναι προτιμότερο να παίζουν στις θέσεις που έβγαλαν μάτια όλη την χρονιά στην Λίβερπουλ, καθώς και ότι ο Rooney δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό στην ομάδα, τότε θα ίσως δούμε μεγάλα πράγματα από Αγγλία.

Ο 4ος όμιλος είναι πραγματικά όμιλος του θανάτου, δυστυχώς θα αποκλειστούν δυο καλές ομάδες. Η νίκη και η εμφάνιση της Κόστα Ρίκα περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα, ο δε Joel Cambell ίσως να είναι ο παίκτης έκπληξη του μουντιάλ, έβγαζε φωτιές χθες και παράλληλα ήταν και ουσιαστικός, δυστυχώς για τον γαύρο, με τέτοιες εμφανίσεις του χρόνου θα είναι από τα βασικά στελέχη της Αρσεναλ. Από την άλλη η Ουρουγουάη ήταν χώμα και παράδοξος ανίκανη να αντιδράσει, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αλλάξει με την είσοδο ενός ανέτοιμου Σουαρες.

Comment

Originally posted by ChrisTop View Post
              Υπάρχει λόγος που ο μόνος Άγγλος που έπαιξε στο Ιταλικό πρωτάθλημα ήταν ο Beckham.
              Χαχαχα, σκεφτόμουν κάτι παρόμοιο τις προάλλες. Ένας βασικός λόγος που η εθνική Αγγλίας απλά ΔΕΝ είναι πως οι Άγγλοι παίκτες δεν έχουν εμπειρία από το εξωτερικό. Έχουν πάρα πολλούς ξένους στο δικό τους πρωτάθλημα αλλά οι Άγγλοι πολύ σπάνια φεύγουν από το νησί τους. Οι μόνοι που έχω υπ'όψιν έχουν πάει στην πλειοψηφία τους στη Ρεάλ.

Όουεν
              Μπέιλ
              Μπέκαμ
              ΜΑΚ ΜΑΝΑΜΑΝ (το πιο απίθανο όνομα στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο, όποτε το άκουγα γέλαγα)

Χάργκριβς παλιά στη Μπάγερν

Ντάρμπισιρ στο γαύρο (και πολύ ωραίος παίκτης παρεπιπτόντως).

Αυτά, δε θυμάμαι άλλους.

Comment

Φοβερή και η Κοστα Ρίκα που το γύρισε και έβαλε και τρία γκολ στο φαβορί του παιχνιδιού Ουρουγουάη.

Απο το χθεσινο παιχνίδι παιχνίδι της Ελλαδας κάκιστος και ο αρχηγος Κατσουράνης που ειχε μια νοοτροπια "δεν γαμιεται", στο τρίτο αφού κάνει τάκλιν μετά καθόταν μια ώρα στο χορτάρι λες και ήταν σε παραλία.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Απλά οι Άγγλοι έχουν τον δικό τους τρόπο να παίζουνε μπάλα. Τους λείπει πάρα πολύ η μαγκιά απ'τον τρόπο πάιξίματος. Και μόνο στερεοτυπικά να το πάρεις, αν έβαζες μια τύπισα που δεν βλέπει μπάλα να σου πει ποιά απο τις δυο ομάδες πιστεύεις οτι είναι η Ιταλία και ποιά είναι η Αγγλία 9/10 θα έπεφτε μέσα αν τους έβλεπε στο γήπεδο.

Comment

Ο Bale είναι Ουαλός (λες να μην έπαιζε χθες αν ήταν Αγλλος ) και o Mcmanaman ήταν παιχτουρα (γνωστός και ως Nicole Kidman :xp.
                    Την μεγαλύτερη καριέρα εκτός Αγγλίας την έχουν κάνει, O Gary Lineker στην Barcelona και Kevin Keegan στο Αμβούργο αλλά γενικά οι Αγγλοι δεν φεύγουν.
                    Και γιατί να φύγουν άλλωστε, ένας μέτριος Αγγλος ποδοσφαιριστης παίρνει δεκάδες χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, λεφτά που δεν αξίζει και που δεν θα βρει πουθενά αλλού.

Comment

Εντάξει, ας το επεκτείνουμε σε "Βρετανούς υπήκοους" Το Λίνεκερ τον είχα ξεχάσει ότι έπαιζε στη Μπαρτσελόνα, ωραίος.

Σήμερα το μενού έχει Αργεντινή, ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑ!!!

Comment

Originally posted by straier View Post
                        Νόμιζα πως ο Mέσι ήταν Γάλλος.
                        Το 2004 ήταν ίδιου τύπου πρωτάθλημα αυτό που πήραμε;
                        και νομιζα οτι δεν υπαρχει πιο ασχετος απο μενα σε αυτο το φορουμ :p

Τουλαχιστον ασχολουμαι τωρα λιγο λογω του απαλευτου LIVE που βαλανε τα ζωα στα πρακτορεια με τα HP all in one των 700 ευρω και τις ταμπλετες των 200 :kill:

Comment

Παρά το αυτογκολ της Βοσνίας στο 3', παίζει στα ίσια και επιθετικά την Αργεντινή μέχρι το 1ο ημίχρονο όπως με την κάθετη μπαλιά φαρμάκι λίγο μετά το γκολ. Ωραίοι οι μάγκες. Αυτά να τα βλέπουμε εμείς που υποτίθεται ότι είμαστε πιο έμπειροι και λιβανίζαμε την μπάλα έξω από την περιοχή.
                          Με έψησε να κάτσω να δω και το 2ο.
                          The illusion of free will is an illusion.

Comment

Γενικά άλλο ένα ωραίο παιχνίδι που τις εντυπώσεις κέρδισε η Βοσνία παρά το 2 - 1 ως τώρα.

Η Αργεντινή είχε την τύχη να βρεθεί μπροστά με αυτογκόλ στο 2' οπότε απλά διαχειρίστηκε το παιχνίδι. Η Βοσνία είχε στηθεί καλά, δεν ψάρωσε, πίεσε, κράτησε τις θέσεις της και δεν τα πήγε άσχημα. Μου έκανε εντύπωση το πόσο καλά στημένη και πειθαρχημένη ομάδα είναι - διακριτές γραμμές, καλή συνεργασία στα χαφ, καλά κοψίματα στις πάσες. Από τη στιγμή που το φαβορί δεν πιέστηκε - και ο κοντός έβαλε και το γκολ - η βραδιά κύλησε μάλλον αναίμακτα για την Αργεντινή, που έπαιξε καλά μα όχι εντυπωσιακά. Επειδή το παιχνίδι κύλησε περίεργα δε δηλώνω από τώρα αισιόδοξος.

Α, και η Βοσνία έβαλε γκολ! Πολύ ωραία, το αξίζανε τα παιδιά!

Εν τω μεταξύ διαβάζω Contra και 1) όλοι βρίζουν ομαδικά το Χολέμπας (ας πούμε πως έχουν δίκιο, οι ποδοσφαιρικές μου γνώσεις δε φτάνουν μέχρι το να πω αν έφταιγε το χαφ για το μπουλούκι που είδαμε) 2) σώνει και καλά πως ο Μανωλάς έπαιξε καλά και ο Κατσουράνης έτρεχε. Για τον πρώτο δε θα πω πολλά πέρα από το ότι σε όλα τα κρίσιμα ματς του γαύρου έχει κάνει παπαριά που οδήγησε σε γκολ (ποιός ξεχνάει τη Μάντσεστερ ή το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη) και πως παίζει σε μεγάλο βαθμό λόγω του θείου του, ενώ για το δεύτερο...δεν τον έχουμε για να τρέχει. Τον έχουμε για να πιέζει και να κόβει. Όταν κάνει μια ώρα να στρίψει και μέχρι να φτάσει η μπάλα έχει αλλάξει 2 παίχτες, τι νόημα έχει? Έκανε κάτι? Και για την άμυνα μπουλούκι και την τακτική "5 παίκτες σε 5 τετραγωνικά και ελπίζουμε να ακουμπήσει η μπάλα πάνω μας" κανείς κουβέντα. Πάλι καλά που έγινε αλλαγή ο Φετφατζίδης και θυμηθήκαμε πως έχουμε άνθρωπο να κάνει παιχνίδι στο κέντρο πέρα από το δύτη τον Καραγκούνη.

Comment

Κάτι ήξερε ο Schumacher που ξύπνησε για να δει το match.

Comment

Γερμανία - Πορτογαλία 4-0. Διαβάζω στο νετ για μια εκπληκτική Γερμανία, αλλά προσωπικά δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου, δεν μου λέει τίποτα το σκορ. Είδα να αντιμετωπιζει μια κάκιστη Πορτογαλία που δεν της πήγε τίποτα καλά. Aστείο πέναλτι υπέρ της Γερμανίας, δυο τραυματισμους (Κοεντραο, Αλμεϊντα) από νωρίς, χαζή κόκκινη του Πεπε, ακόμα και ένα πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Εντερ της αρνήθηκε ο διαιτητής, ενώ το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 και δεν θα άλλαζε τίποτα. Πραγματικά με όλα αυτά που συνέβησαν δεν μπορώ να δω τι το εντυπωσιακό είχε αυτή η Γερμανία, ίσως να είχε εντυπωσιακή κωλοφαρδία, πραγματικά της στρώθηκε το ματς ονειρικά.

Ούτε η Αργεντινη δεν με εντυπωσίασε, αλλά με εξέπληξε θετικά η Βοσνία. Κρατάω όμως τον Μεσσι, ο οποίος με το γκολ που έβαλε φάνηκε να πετάει ένα μεγάλο βάρος από πάνω του (το έδειξε και στον πανηγυρισμό του), πιστεύω θα παίξει πιο απελευθερωμενα και με λιγότερη πίεση στην συνεχεία και αυτό θα είναι ένα τεράστιο + για την Αργεντινή.

Comment

Working...
                                X