Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενδιαφεροντα (πασης λογης) βιντεο στο internet

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Δε νομίζω πως λέει ο Καταραμένος πως θα "ιαθεί" από μολυσματική ασθένεια με διαλογισμό. Αλλά δύο άτομα με γρίπη δε σημαίνει πως θα την περάσουν το ίδιο άσχημα. Στην τελική, τα συμπτώματα είναι αυτά που καθορίζουν το πόσο άσχημη είναι η ασθένεια...
    Άλλωστε η ίδια η έννοια του πλασέμπο εμπεριέχει την καλή ψυχική κατάσταση ως παράγοντα ίασης.

    θέλω παράδειγμα, εδώ γενικεύεις / αοριστολογείς
    Οι παντρεμένοι ζουν περισσσότερο από τους εργένηδες.
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

    Comment


    • Originally posted by Somari View Post
      Nαι, το ξέρω από πρώτο χέρι, και εγώ στους 5 χειμώνες θα αρρωστήσω τον έναν, αλλά όπως έγραψα 5 σελίδες πρίν, από τους 5 αυτούς χειμώνες τους 2 έπασχα από κατάθλιψη. Διαλογισμό δεν έχω κάνει ποτέ μου, και δεν είμαι και από τους πιο "χαρωπούς" ανθρώπους.

      θέλω παράδειγμα, εδώ γενικεύεις / αοριστολογείς. Το aids που έφερες για παράδειγμα ΕΧΕΙ λανθάνουσα κατάσταση, αλλά μόνο στην πνευματική κατάσταση δεν οφείλεται.

      Επαναλαμβάνω. Καλή ψυχική κατάσταση (μιας και οφείλεται ή βοηθάει την σωστή ορμονική ισορροπία, και όχι καποιο πνεύμα ή τσι) μπορεί να βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Μόνη της όμως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να θεραπεύσει.
      Στην τελική όποιος θέλει να με βγάλει λάθος, αν την επόμενη φορά πάθει βρογχίτιδα, ας τη βγάλει με διαλογισμό, απλά.
      Το τεράστιο λάθος που κάνεις σε όοοοολο το post είναι πως έχεις κολλήσει στο διαλογισμό και την καλή διάθεση. Υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο ακόμη μεταβλητές στην εγκεφαλική λειτουργία και την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση, υπάρχει η ανησυχία μην αρρωστήσουμε, υπάρχει το θάρρος και πολλά, πολλά άλλα. Ο Hof στον οποίο σας παρέπεμψα προηγουμένως ισχυρίζεται πως έχει γιατρέψει κρυοπάγημα με τέτοιου τύπου μεθόδους. Δεν το πιστεύω ούτε κι εγώ απόλυτα, αλλά είναι ένα παράδειγμα του πως μπορεί όλο αυτό να λειτουργεί, δηλαδή το κρυοπάγημα είναι μέσα στις παθήσεις οι οποίες είναι πολύ πιθανό να μπορούν ν' αντιμετωπιστούν (έστω εν μέρει) από ένα ιδιαίτερα ισχυρό σύστημα κι έναν προσαρμοσμένο οργανισμό (τα οποία συνδέονται με το εγκεφαλικό).

      Για το AIDS συμφωνώ, για την ακρίβεια μάλλον περιλαμβάνεται στην κατηγορία των εξαιρέσεων της οποίας την ύπαρξη αναγνωρίζω.

      Για να βάλω και άλλη μια τέρμα σημαντική παράμετρο στη συζήτηση, κάποια από αυτά που κοροϊδεύεις ως "δήθεν αποτελέσματα τσι", είναι εφικτά με άλλες μεθόδους. Ο Hof αυτό έχει καταφέρει μέσω του διαλογισμού είναι να επηρεάζει το αυτόνομο νευρικό του σύστημα, με αποτέλεσμα να μπορεί να ρυθμίζει μέχρις ενός σημείου τη θερμοκρασία του σώματός του. Αυτό προσωπικά το είχα πετύχει κι εγώ σε κάποια φάση που είχα γίνει καλοριφέρ και άφησα μαλάκες τους άλλους δυο, αλλά ΟΚ, δε θα το πιστέψεις.

      Και μιας και ζήτησες παράδειγμα: Το κρυολόγημα μπορεί να μην οφείλεται στο κρύο, αλλά το χρησιμοποιεί για να εκδηλωθεί. Και αν όχι το ίδιο το κρύο, σίγουρα τ' αποτελέσματά του σ' έναν αδύναμο οργανισμό. Εκδηλώνεται πολύ πιο δύσκολα στις μεσαίες και υψηλές θερμοκρασίες.
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

      Comment


      • Άλλωστε η ίδια η έννοια του πλασέμπο εμπεριέχει την καλή ψυχική κατάσταση ως παράγοντα ίασης.


        Εγώ θα έλεγα τη πίστη.

        Comment




        • Και μιας και ζήτησες παράδειγμα: Το κρυολόγημα μπορεί να μην οφείλεται στο κρύο, αλλά το χρησιμοποιεί για να εκδηλωθεί. Και αν όχι το ίδιο το κρύο, σίγουρα τ' αποτελέσματά του σ' έναν αδύναμο οργανισμό. Εκδηλώνεται πολύ πιο δύσκολα στις μεσαίες και υψηλές θερμοκρασίες.
          Says who? Το κρυολόγημα (common cold) δεν εκδηλώνεται λόγω χαμηλής θερμοκρασίας τον χειμώνα, αλλά επειδή τον χειμώνα καθόμαστε στο σπίτι όλη μέρα με κλειστά παράθυρα και επειδή λειτουργούν πολύ περισσότερα μέρη που στριμώχνεται πολύς κόσμος σε κλειστά μέρη (όπως σχολεία μετρό κλπ)
          Θα πόσταρα μερικά λινκ, αλλά πάλι θα μου πείτε "να μην διαβάζω ότι βρίσκω μπροστά μου", άσχετα βεβαίως με το γεγονός ότι κάποια από αυτά είναι papers.

          Kαι δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω πως μπορείς να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία σου , αν διάβασες μερικά ποστ πίσω, είπα ότι δέχομαι ότι κάποιος μπορεί να έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει το μεταβολισμό του (μεταβολισμός = θερμοκρασία, μετατροπή χημικής σε θερμική ενέργεια). Αυτό που δε δέχομαι είναι πως κάποιος θα σταματήσει τον βιασμό του από κάποιο βακτήριο μόνο με τον εγκέφαλό του.

          Και δεν ειναι μονο αυτό, το άρθρο το γυρνάει και σε ηθικοπλασία, δηλαδή σε φάση αν είσαι ματαιόδοξος θα αρρωστήσεις (lolwat?)
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

          Comment


          • Το ξερω απο παλια αυτο με το κρυολογημα αλλα πως γινεται οταν αρρωσταινω παντα να εχει τυχει να εκτεθω στο κρυο/υγρασια για καποιες μερες και να μην εχω ερθει σε επαφη με κοσμο??

            Οταν λεω αρρωσταινω βεβαια δεν εννοω με πυρετο, λιγο συναχι και πονολαιμος για κανα-δυο μερες...

            Comment


            • Originally posted by Somari View Post
              Το κρυολόγημα (common cold) δεν εκδηλώνεται λόγω χαμηλής θερμοκρασίας τον χειμώνα, αλλά επειδή τον χειμώνα καθόμαστε στο σπίτι όλη μέρα με κλειστά παράθυρα και επειδή λειτουργούν πολύ περισσότερα μέρη που στριμώχνεται πολύς κόσμος σε κλειστά μέρη (όπως σχολεία μετρό κλπ)


              Διαβάζοντας αυτό και χρησιμοποιώντας και την εμπειρία (η οποία επιβεβαιώνει αυτό που έγραψε ο i Have no Equal), μπορώ πολύ εύκολα να βγάλω το συμπέρασμα πως το κρύο έχει σχέση με το κρυολόγημα, σχέση την οποία οι επιστήμονες απλώς δεν έχουν καταφέρει ακόμη να αποδείξουν.

              Αλήθεια, δε σου έχει τύχει ποτέ να φταρνιστείς μετά από σύντομη και απότομη έκθεση σε πολύ κρύο; Αυτό δε σου λέει κάτι για τις επιπτώσεις του στο αναπνευστικό σου, οι οποίες μπορεί και να έχουν σχέση με τυχών λοιμώδεις παθήσεις;

              Τα βιβλία μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν, δυστυχώς δεν έχουν πάντα δίκιο (ποτέ δεν είχαν) όσο "επιστημονικά" κι αν είναι. Προσωπική άποψη αυτό, ισχυρογνωμοσύνη θα μου πεις, αλλά επαληθεύεται συχνά στα μάτια μου.
              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

              Comment


              • Ok, έχει καταλήξει η συζήτηση σε "long shots" δηλαδή ο καθένας να έχει δίκιο γιατί μετατρέπει τα παραδείγματά του με παραμέτρους που συμφέρουν την περίπτωσή του (και εγώ και εσύ). Το θέμα όμως είναι πως η κουβέντα ξεκίνησε από ένα άρθρο που λέει πως η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και το ΗΘΟΣ σου φτιάχνουν την υγεία.

                Δηλαδή, νομίζω καταλαβαίνεις πως άλλο είναι η φράση
                " Οι αλλεργίες συμβαίνουν όταν η τελειομανία είναι ανυπόφορη." (εδώ θα μπορούσε να έχει και την φάτσα του Andrian Monk lol)
                και άλλο αυτό που λες ότι
                "μπορείς να διατηρήσεις σε υψηλές θερμοκρασίες τον οργανισμό σου ελέχοντας τον μεταβολισμό σου, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί καλύτερα το ανοσοποιητικό σύστημα και να επιτίθεται αποτελεσματικότερα στα μικρόβια"

                YΓ: Γιατί για σένα να ισχύει σαν επίληση η Wikipedia και για μένα όχι; Αν και από ότι βλέπω αυτό που λεει εμένα επιβεβαιώνει, το περι κρύου λέει ότι είναι "controversial"

                Eπίσης το φτάρνισμα κακό παράδειγμα, μπορεί να φταρνιστείς επειδή έχεις μικρόβιο μέσα σου και θέλει να το διώξει ο οργανισμός, αλλα μπορεί και να φταρνιστείς επειδή μπήκε κρύος αέρας και γαργάλησε τις απολήξεις της μύτης... Γιατί το φτάρνισμα είναι αποτέλεσμα ρινικής ενόχλησης -εν γένει- και όχι αποτέλεσμα αρρώστιας
                Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                Comment


                • Θα πόσταρα μερικά λινκ, αλλά πάλι θα μου πείτε "να μην διαβάζω ότι βρίσκω μπροστά μου", άσχετα βεβαίως με το γεγονός ότι κάποια από αυτά είναι papers.'


                  Πες μου πως κάνεις πλάκα.

                  Comment


                  • Originally posted by Somari View Post
                    Δηλαδή, νομίζω καταλαβαίνεις πως άλλο είναι η φράση
                    " Οι αλλεργίες συμβαίνουν όταν η τελειομανία είναι ανυπόφορη." (εδώ θα μπορούσε να έχει και την φάτσα του Andrian Monk lol)
                    και άλλο αυτό που λες ότι
                    "μπορείς να διατηρήσεις σε υψηλές θερμοκρασίες τον οργανισμό σου ελέχοντας τον μεταβολισμό σου, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί καλύτερα το ανοσοποιητικό σύστημα και να επιτίθεται αποτελεσματικότερα στα μικρόβια"
                    Ναι, ΟΚ...

                    Originally posted by Somari View Post
                    YΓ: Γιατί για σένα να ισχύει σαν επίληση η Wikipedia και για μένα όχι;
                    Δεν έγραψα κάτι τέτοιο, αν και μάλλον ούτως ή άλλως δεν απευθύνεσαι σ' εμένα.
                    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                    Comment




                    • Χμμμ... να δουμε κατα ποσο μπορει να υλοποιηθει κατι τετοιο, απο φαντασια παντως (και ερευνα), καλα παμε παντως. Παντως ενα κομματι προς το τελος μου θυμησε πολυ F-Zero, ελιωσα στο γελιο χωρις λογο (YEAH, YOU GOT BOOST POWER ).

                      Comment


                      • Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μόρια
                        εδιτ: χααχαχχαχαχαχαχαχααχαχ charge boooooooooost xaxaxaxaxax
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                        Comment


                        • Χαχα, πολύ καλό. Βέβαια αυτό με τις νιφάδες μου φάνηκε λίιιγο αχρείαστο...
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                          Comment


                          • Comment


                            • Στα tags του youtube δε βάζεις όλο το λινκ αλλά τον κωδικό του βίντεο.
                              Π.χ. εδώ βάζεις μόνο το "ey_B_bDBRIQ"
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                              Comment


                              • α οκ ευχαριστω, δν ηξερα πως λειτουργει το θεμα ^^

                                Comment

                                Working...
                                X