Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Μου άρεσε πολύ...Τυπάς έχει μαζέψει...χαμόγελα από το youtube - νέων, παιδιών, γέρων, γυναικών, ανδρών, πάσης φυλής,χρώματος και εμφάνισης.Δε ξέρω,πάντως για όσο διαρκούσε με έκανε να νιώσω καλύτερα...Μου θύμισε τις ωραίες εποχές που στο δημοτικό φτιάχναμε ζωγραφιές/κολάζ/κ.α. με ωραία θέματα όπως πχ την πολυπολιτισμικότητα.
Αφιερωμένο εξαιρετικά και με μεγάλη αγάπη σε όσους πιστεύουν πως επειδή έτυχε να γεννηθούν σε ένα γεωγραφικό τόπο, τους κάνει ανώτερους ή καλύτερους ανθρώπους,εν έτει 2010.Και ναι,εσεις οι 2-3 τέτοιοι που βρίσκεστε εδω μέσα,καρφάρα είναι.
Αφιερωμένο εξαιρετικά και με μεγάλη αγάπη σε όσους πιστεύουν πως επειδή έτυχε να γεννηθούν σε ένα γεωγραφικό τόπο, τους κάνει ανώτερους ή καλύτερους ανθρώπους,εν έτει 2010.Και ναι,εσεις οι 2-3 τέτοιοι που βρίσκεστε εδω μέσα,καρφάρα είναι.
Να διευκρινισουμε ομως οτι προφανως ο Somari δεν αναφερεται σε καποιος κωλοφαρδους που γεννηθηκαν στο Χορτιατη, εσεις οχι μονο πρεπει να νιωθετε υπερηφανοι αλλα κανετε υπερηφανο και ολο το forum
Να διευκρινισουμε ομως οτι προφανως ο Somari δεν αναφερεται σε καποιος κωλοφαρδους που γεννηθηκαν στο Χορτιατη, εσεις οχι μονο πρεπει να νιωθετε υπερηφανοι αλλα κανετε υπερηφανο και ολο το forum
Δε νομίζω πως υπάρχουν άνθρωποι με γνήσιο αίμα Χορτιάτη εδώ μέσα. Εγώ γεννήθηκα κοντά, αλλά όχι αρκετά κοντά.
Εγώ γεννήθηκα στο Πανόραμα και ο Χορτιάτης που αχνοφαίνοταν απέναντι στον ορίζοντα ήταν το πρώτο πράγμα που είδα. Δεν έκλαψα, δεν έχυσα ούτε δάκρυ. Η ασφάλεια που αισθάνθηκα αντικρύζοντας τον ιερό λόφο-ηφαίστειο γαλήνεψε την μωρουδίστικη καρδιά μου.
Εγώ γεννήθηκα στο Πανόραμα και ο Χορτιάτης που αχνοφαίνοταν απέναντι στον ορίζοντα ήταν το πρώτο πράγμα που είδα. Δεν έκλαψα, δεν έχυσα ούτε δάκρυ. Η ασφάλεια που αισθάνθηκα αντικρύζοντας τον ιερό λόφο-ηφαίστειο γαλήνεψε την μωρουδίστικη καρδιά μου.
Είστε αδέρφια ή απλά γεννηθήκατε στο ίδιο σπίτι-κοινόβιο; Από ότι ξέρω, το προνόμιο της θέας στο Χορτιάτη το έχει κανείς μόνο από μια συγκεκριμένη περιοχή στο Πανόραμα αφού ο Χορτιάτης καλύπτεται από πυκνή βλάστηση (εξού και το όνομα Χορτιάτης).
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Υπάρχει μαιευτήριο, το οποίο για προφανείς λόγους βλέπει στον Χορτιάτη. Έρχονται μητέρες από όλο τον κόσμο για να γεννήσουν εκεί, είναι σαν γκαστροπροσκύνημα.
Δηλαδή δεν έρχονται μόνο μητέρες, αλλά και γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες;
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Μιας και πιάσαμε τα πολυπολιτισμικά δείτε και αυτό το υπέροχο βιντέκι που δείχνει τοποθεσίες με τους ντόπιους από όλο τον κόσμο, συνοδευόμενο από πολύ ωραία μουσική. Μπορεί να το έχετε ήδη δει, βγήκε πριν από 2 χρόνια περίπου και είναι από τα πρώτα που υποστήριζαν 720p.
Έλα, πείτε την αλήθεια, συγκινηθήκατε!
Υ.Γ.: Εύλογα κάποιος θα αναρωτηθεί, καλά πως και δεν ήρθε στην Ελλάδα;; Το είχα ρωτήσει στα comments και μου απάντησαν ότι πήγε να χορέψει στον Παρθενώνα αλλά τον πρόγκηξε η ασφάλεια!! Pwned by Ελλαδάρα!! :S:S. Το δείχνει στο αντίστοιχο βίντεο με τις κομμένες σκήνες!
Comment