Announcement

Collapse
No announcement yet.

Site Members' Photoshops

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Αφιερωμενο στη νεα Paixtoura του forum, XenoVagrant, ετσι για να γλυφουμε και λιγο την εξουσια

[/b]

Lol, τιποτα δεν αφησες ασχολιαστο.. κατι το RROD, κατι το προβληματικο live during xmas, κατι οι διαφορες φρασεις απο κατω.
    Good job soldier.
    Το πηρες λιγο πανω σου βεβαια αν κρινω απ το "from the creator of", αλλα αυτα εχει η αποτομη φημη/δοξα.

Leave a comment:

• Wii_Master_Link
    replied
    ουαχαχαχα&#33; ρισπεκτ&#33; τρομερη δουλεια. εγω εδω και λιγη ωρα εχω φαει το internet να βρω κανα θεμα για photoshop αλλα μου λειπει και η εμπνευση και πανω απο ολα η τυχη <_<

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αφιερωμενο στη νεα Paixtoura του forum, XenoVagrant, ετσι για να γλυφουμε και λιγο την εξουσια

Leave a comment:

• OniBocho
    replied
    Ξυρίστηκες;;;;;;;; :blink: :blink:
    [/b]
    Όχι, όχι, μην φοβού&#33; Το πηγούνι δεν φαίνεται, όπως έχουμε ξαναπεί&#33;

Leave a comment:

• Ellesar_Ph
    replied
    Ξυρίστηκες;;;;;;;; :blink: :blink:

Leave a comment:

• OniBocho
    replied
    Ακολουθώντας τα σημεία και τις επιταγές των καιρών μας, σας παρουσιάζω τον EmoBocho &#33;

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ εχω γινει το πειραματοζωο του φορουμ με τις εικονες&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΔΩΣΕ GIFAKIA ΣΤΟΝ ΛΑΟ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;

Δεν υπαρχετε ρε λακαμαδες...lol

.....ή μαλλον δεν υπαρχω εγω.....ε ρε και να ποσταρω τιποτα ιδιαιτερες που εχω......

Leave a comment:

• Wii_Master_Link
    replied
    η πρωτη μου αποπειρα σε gif

καποιον μου θυμιζει αυτος.
    <_< <_< <_<

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Πολλα θες&#33; Πλερωσε πρωτα

Leave a comment:

• swordmaster
    replied
    Πάντως το gif τα σπάει τόσο άσχημα, που, κάθε φορά που το βλέπω στην υποργαφή τώρα του Dj, με πιάνουν τα γέλοια.
    ΘΕΛΩ ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ gif

Leave a comment:

• Wii_Master_Link
    replied
    :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes:

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΗΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΠΟΖΕΡΑΔΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΑΝΟWAR;;;;;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

ΤΑ ΠΗΤΑΝΕΙΣ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;

lol δεν υπαρχει αυτο που ζω στα φορουμς....

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    LOL&#33;

Leave a comment:

• OniBocho
    replied
    Imrahil, μήπως αμόλυσες καμία; Γιατί, βλέπω τον κοκκινομάλλη αριστερά και πίσω σου να σφίγγεται λιγάκι την ώρα που χαμογελάει...

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Ο Sindar έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα(είχα ξεχάσει τη δικιά μου ψηφιακή)

Leave a comment:

Working...
X