Τελικά 11 Ιουνίου έρχομαι! Και με περιμένει ένα stick yayy!
Ωχ, ρε γαμώτο μη μου βάζεις φωτίες τώρα, πωωωωω.
Τέσπα, πες τιμή για το Virtua και ελπίζω να το πάρει ένα φιλαράκι που του αρέσει για να μην το πάρω εγώ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Site Members' Photoshops
Collapse
X
-
Εσύ fighting αγόρι πότε έρχεσαι Αθήνα; Επίσης δε μου λες, υπάρχει κανας γνωστός σου που να θέλει SF4 ή/και VF5?
Leave a comment:
-
Καταρχάς, ο ένας (Kourkouti) το κάνει και πληρώνεται.
Κατά δεύτερον, Street Fighter Paixtis

Solid ποιος streat fighter σ'αρέσει?
Leave a comment:
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ...Originally posted by Pritt@r@s View PostΔεν πιστευω να ειμαι ο μονος που σκεφτηκα να κανω κατι τετοιο..Ελα να βλεπω contributions κι απο αλλους!

Τώρα το είδα... Έλεος ! Μ' έκανες τέρας από Monster Hunter.
Ο Παναγιώτης με τέτοια φάτσα μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία Braveheart.
:xp: Ψιλοθυμίζει τον Mel Gibson...
Leave a comment:
-
Είστε πολύ μάγκες Scatman και Somari, respect!
Όμως κάποιος δημοσιογράφος βάζει τον πήχη στο ΘΕΟ!

Τελειότητα! Sub_Zero για πάρτη σου!
Leave a comment:
-
Ok.
Όπως συνηθίζετε, κανείς δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το mini-party στου Χορτιάτη.
Πριν τους χαιρετισμούς, άρχισαν τα παιχνίδια μιας και οι παρευρισκόμενοι δε μπορούσαν να συγκρατηθούν. To επιτραπέζιο της barbie, τοποθετήθηκε πάνω απ'το σκάκι και κυριολεκτικά το δεύτερο επισκιάστηκε :

Μετά το πολύ ευχάριστο ξεκίνημα, άρχισαν οι τυπικοί χαιρετισμοί. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Cursed Που όλοι συμφώνησαν πως οι σπουδές του στην Αγγλία, τον έχουν αλλάξει-επηρεάσει :

Εξαιρετικός ήταν ο οικοδεσπότης Evans (μαζί με τον Deus βεβαίως) που και οι 2 κατείχαν εμπειρία απ΄την προηγούμενη διοργάνωση του DJ_Solid. Για δημιουργία πιο Hardcore κλίματος, ο πρώτος μοίρασε teddy-bears :

και όλοι φάνηκε να το απολαμβάνουν :

H βραδιά κύλησε ομαλά και φυσικά δεν έλειψε η Wii εμπειρία. Το νέο Barbie είχε την τιμητική του με τον Paixtis να αναλαμβάνει να το παρουσιάσει στους υπολοίπους :
Leave a comment:
-
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 (Gamer's Odyssey Way)

Εχμ.... η ιδέα από εδώ :
http://www.youtube.com/watch?v=eNKwU8sAMrc
έρχονται κι άλλα ....σε λίγο καιρό
Leave a comment:

Leave a comment: