Announcement
Collapse
No announcement yet.
Site Members' Photoshops
Collapse
X
-
looool. τα αγαπημενα μου ειναι τα super rampeach, paixtis the movie, evansessence
ειδικα το super rampeach τα σπαει ρε paixtoura, εδω και καιρο θελω να σε ρωτησω αλλα δεν μπαινω στον κοπο. πρεπει να εισαι παλιο μελος του gamepro forum αλλα ποιος ακριβως εισαι?
ελπιζω να εμπνευστω καποια στιγμη και να κανω και εγω κανα photoshoping αν και μην περιμεντε τιποτα εντυπωσιακα πραγματα
-
α! οκ ;) ωραιος... φτιαξε και αλλα τετοια.
υλικο θα βρεις εδω: http://www.gamers-odyssey.com/forum/...p?showtopic=66
lol.
Comment
-
Ρε παρταλοwml απο την αμπαλιαση του και μόνο έπρεπε να καταλάβεις οτι είναι ο superTrunksZ
Για μένα τα καλύτερα είναι ferrymanhunt & Evansessence
Ενω σαν τίτλο θα βάλω με άνεση το Χenovagrant noomission impossible!Περα για πέρα αληθινόςI attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Ρε παρταλοwml απο την αμπαλιαση του και μόνο έπρεπε να καταλάβεις οτι είναι ο superTrunksZ
Για μένα τα καλύτερα είναι ferrymanhunt & Evansessence
Ενω σαν τίτλο θα βάλω με άνεση το Χenovagrant noomission impossible!Περα για πέρα αληθινός
[/b]
Ααααα...εσένα πότε θα σε στείλω παρέα με τους Amish φίλους σου στο Ohio δεν ξέρω... :icon_twisted: :icon_twisted: Η μάλλον καλύτερα θα σε αναγκάσω σε αιώνιο βασανιστήριο να βρείς όλες τις τρύπες ασφαλείας των :windows_logo_header:
Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
-
λολ. αρχικα σκεφτομουν να φτιαξω κατι απο metal gear με καποια σκηνη του BigBOSS και να βαλω την αφεντομουτσουνα σου αλλα ηταν αρκετα περιπλοκο για μενα.
[/b]
Comment
-
Ωραίο θεματάκι θα κοιτάξω να βρω μερικά παλιά καλά.
Βtw ρε Big Paixtoura ξέχασες τα 2 κορυφαία Α.Μ.Α.Ν. GC & Fame Story GC που είχες φτιάξει
Comment
Comment