Announcement
Collapse
No announcement yet.
Site Members' Photoshops
Collapse
X
-
You guys are good! Βάζω κι εγώ μία ξέμπαρκη δική μου δημιουργία, είναι το Logo που θα χρειαστούμε με ένα φίλο μου... Δείτε εδώ...
Actually, big deal. Keep up the good work, γιατί εδώ ακόμα μαθαίνουμε. Α, κι έχω κάνει κι εγώ ένα επικό μοντάζ, αλλά δεν ξέρετε την κοπέλα...
Comment
-
Οk λοιπόν, πάρτε μερικά early days... Έλεγα σε μία κοπέλα ότι είμαι hacker μέσω MSN... Δεν ξέρω αν έχω και το ιστορικό, είναι άπειρο έπος. Τελοσπάντων, μου λέει να της αποδείξω ότι είμαι hacker, κι εγώ κλασικά, Print Screen και Crop με το Photoshop, και παίρνω τη φωτογραφία που είχε στο MSN. Τα είδε όλα με το αρχικό, αλλά είπα να σπάσω και λίγη πλάκα... Ορίστε...
Original
Fixed1
Fixed2
Fixed3
Και μετά λίγο καιρό, είχαμε καταλήξει με αυτήν ότι είναι πηγατσούμπι (Αυτή έλεγε "Είμαι πήγασος!!!!!" Κι εγώ της λέω, "σιγά, τσούμπι είσαι..." και η κατάσταση κραύγαζε για Photoshop. Καλά, όταν το έφτιαξα και της το έστειλα είχα πεθάνει στα γέλια πριν απανήσει...
Πηγατσούμπι
Comment
-
Βρε Scat ! τα σπας με τον Indy !! αλλα οχι και Padme βρε !! μην με βγαλετε και φουστη λολ !!
[/b]
Η μουσα μου αυτη την περιοδο ειναι ο Ieon γιατι εχει προσωπο που παει σε ολα, unisex δλδ.[/b]" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
Comment