Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Οπως γνωριζει ΦΥΣΙΚΑ ολο το φορουμ, προχθες ο φιλος μας Solid ειχε τη γιορτουλα του. Παρατηρησα με εξαιρετικο ενδιαφερον το αναλογο Thread κι οπως ηταν αναμενομενο, δεν αναφερθηκαν αρκετες λεπτομερειες.
Καταρχας, δεν αναφερθηκε το σημαντικοτερο!
Ολοι οι καλεσμενοι εμειναν εξτασιασμενοι απτο νεο λουκ του DJ_Solid που αποφασισε να μακρυνει το μαλλι. Αποτελεσε απτα κεντρικα ζητηματα των παρευρισκομενων. Ακουστηκαν αρκετες προτασεις για το πως θα πρεπει να κανει το μαλλι του οταν φτασει σε μεγαλο μηκος, με πιο ενδιαφερουσα αυτη των ραστα.
Oλοι οι χωροι ειχαν διαμορφωθει καταλληλα ΑΠΤΟΝ ιδιο τον DJ_Solid, ωστε να βγαζουν "μυρωδια" Hardcore-ιλας. Πως θα μπορουσε αλλιως αλλωστε?
FIN
" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Δεν ειναι απλα ενα αρκουδακι. Eιναι το επομενο επιπεδο στην οικιακη διασκεδαση και φυσικα μονο ο Paixtis θα μπορουσε να το εχει στην κατοχη του (δεν αφησε αλλον να το αγγιξει)
Mαλακα μιλαμε εισαι επιπεδο neogaf χωρις πλακα.Ποσο καιρο σου πηρε να μαθεις το photoshop ετσι;
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Ε δε ξερω κανα τρελο photoshop-ing. Τα περισσοτερα που βλεπετε ειναι βασικα skills σε συνδιασμο με την επιμονη/υπομονη μου + καποια extra επεξεργασια εκτος Photoshop. Θελει προπονηση και με τον καιρο βελτιωνεται καποιος κυριως στις δευτερευοντες λεπτομερειες που δινουν ενα καλυτερο ασιθητικο αποτελεσμα
Οποιος θελει να ασχοληθει σε επιπεδο χαβαλε με το Photoshop ειναι αρκετα ευκολο, απλα πρεπει να γνωριζει οτι θελει υπομονη και χρονο. Για την εικονα με το αρκουδακι, μου πηρε συνολικα 1 ωρα και κατι (κοψε, ραψε, αλλαξε, μπλα μπλα)
Ρε μλκ ακομα γελαω.Και οι πρωτες εικονες με τον Dj απλα...δε....εεε..εηγγδγκ..ηεφβρφηφηρ ...αστο,επος εισαι..
Ground_Zero:
Ναι το σημαντικο ειναι να εχεις φαντασια σε τετοιες εικονες, τα skills ειναι γι αυτους που κοβουν τα ποδια της Demi Moore πριν τη βαλουν στο εξωφυλλο (ναι ειμαι πολυ cosmopolitan τυπος).
ΥΓ: Εμενα πιο πολυ μ'αρεσε το 2ο καρε, ειδικα η λεζαντα "Δε θελω να με περασουν casual gamer". Wtf οι casual κοιμουνται πιο πολυ απο τους hardcore lol
Με αφορμη την κυκλοφορια της νεας ποιητικης συλλογης μου, Scatman o Σταυροφορος - Braveheart Gamer , θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τον DjSοlid που δεχθηκε να αξιοποιησω τη φημη του για την προβολη του βιβλιου μου, χαριζοντας μου ποζες ~στο φωτογραφικο φακο~ για το εξωφυλλο βεβαιως του βιβλιου μου.
Επισης, θα ηθελα να ευχαριστησω και τον AKiraGR/TravisGR και λοιπους "υπονοωντες", που αποτελουν για μενα προτυπο εκφρασης και ιδεων. Ευχαριστω
Κοινοποιω λιγους απτους στιχους :
Mε οπλο το σπαθι της Barbie κηρυττω πολεμο στην Ninty.
Nα παρουμε την νικη, να της κλεισουμε το σπιτι.
Θα αποτελειωσουμε τα casuals, θα δημιουργησουμε και Hardcore manuals.
Comment