Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Den milisa gia magia alla empeiria einai telos.

Oso gia ekpedefsh pane dokimos den katharisa oute mish patata, an den kserete den tha milate enhmerothite perissotero.

Mphxtes den petaksa prosopika se kanena den sas kserw den me kserete, alla otan kapoios mou leei oti magia tou pou den ekane strato, tote proton safos einai vysma giati den ekane strato kai defteron safos einai fygoponos giati prospathise na apofygei kati apo to na to antimetopisei.
    [/b]
    Εμπειρία σίγουρα είναι, τα περισσότερα πράγματα στη ζωή είναι εμπειρίες άλλωστε, εμπειρία είναι ο πόλεμος, εμπειρία και μια εκδρομή, το θέμα είναι πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Αυτό που λοιπόν εσύ θεωρείς σαν θετική εμπειρία (φυσικά είναι δικαίωμά σου) εγώ για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους δε θέλω ούτε να το βλέπω και σε διαβεβαιώνω ότι ούτε φυγόπονος είμαι, ούτε φοβητσιάρης. Και στη τελική αλίμονο αν περιμέναμε από το στρατό να βιώσουμε τις εμπειρίες μας, ευτυχώς η ζωή έχει πολλές να μας δώσει, και προσωπικά προτιμάω να λέω στα παιδιά μου τι μαλακίες έκανα με τους φίλους μου, παρά πως μάθαινα να σκοτώνω στο στρατό για την........?μαμά πατρίδα?, προτιμάω να περάσω ένα χρόνο με τη κοπέλα μου, παρά με ένα στρατόκαυλο πάνω απ’ το κεφάλι μου.....και πάλι για τη ?μαμά πατρίδα?.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• o stratos einai mia empeiria pou oii fovitsiarides kai fygoponoi ton apofevgoun.
      [/b]
      Den exw na pw kai egw tpt parapanw efoswn paradexeste oti den kserete giati milate ok den exei ousia na synexisw tpt parapanw.
      Afto mas efage edw sthn ellada to na milame xwris na kseroume.
      [/b]
      Εγώ ξέρω για τι μιλάω και σου μίλησα με επιχειρήματα και πραγματικά στοιχεία και πήρα ως απάντηση αυτό. Σε παρακαλώ πολύ να μην πας να βγεις και αδικημένος γιατί θα τρελαθώ.

Comment

• πολλά έντιτ βλέπω και τα βλέπω μετά στις παραθέσεις των άλλων και δεν απαντάω.έχω τόσα να πω που θα σκάσει βόμβα αν μιλήσω.αλλά όπως είπα και πριν τέλος.πάω να δω κάνα lost.άλλωστε ότι είχα να πω το είπα.το να κάθομαι να απαντάω σε κάθετι που γράφεται εδώ μέσα πλέον δεν έχει νόημα.και με αυτά που βλέπω ώρες ώρες μου φαίνεται πως ο Λούφυ είναι ο καλύτερος που δεν παίρνει στα σοβαρά το φόρουμ.τουλάχιστον τα οφ τόπικ.
        Carpe diem

Comment

• Milaw me 5 atoma taftoxrona den apefthynonte ola se olous mhn sygxeete.
          Giafto kai ta polla edit giati apantaw se enan kai vlepw kai alla 3 post kathe fora.

Telos to antitheto tou fovitsiarides kai tou fygoponoi einai h magia? kai ksanalew kanw lathos? H varemara einai telika afto pou sas apotrepei apo to na kanete thn ypoxreotikh sas thyteia?

Kai ksanalew gia allh mia fora oloi oi anthropoi den einai idioi, den sas kserw den me kserete, allos mpwrei na mhn phge strato giati einai prostaths oikogenias sevasto.

Egw milisa genika gia opoion pistevei oti aftoi pou phgenoun strato einai stratokavloi kai malakes.
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

• H varemara einai telika afto pou sas apotrepei apo to na kanete thn ypoxreotikh sas thyteia?
            [/b]
            Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Λάθος μου που το συνέχισα κιόλας μετά την πρώτη απάντηση και ζητώ συγγνώμη σε όσους έχασαν τον χρόνο τους διαβάζοντας αυτό το thread.

Comment

• H varemara einai telika afto pou sas apotrepei apo to na kanete thn ypoxreotikh sas thyteia?
              [/b]
              μαλλον φταιει οτι ειναι ακομα υποχρεωτικο οπως λες, ενω αντιθετος σε αλλες χωρες δεν ειναι ετσι. αυτο πειραζει ορισμενους (κι εμενα με ενοχλουσε γιατι οσο να ναι δεν νιωθω και τοσο περηφανος για τη χωρα μου και δεν ειμαι και τοσο υπερ του πολεμου για να τρεξω με χαρα να την υπηρετισω). δεν γεννηθηκαμε ολοι πολεμοχαρεις και στρατοκαβλοι ουτε ο στρατος σε κανει αντρα (οπως λενε εκει), γιατι αν ηταν ετσι θα καναμε συνεχεια πολεμο και δεν θα ειχε μεινει τιποτα ορθιο σ'αυτο το κοσμο...

Comment

• Έλεος Ground Zero κάλμαρε λιγάκι, μέσα σε 10 λεπτά έχεις πει ένα σορό πράγματα άκρως παρεξηγήσιμα έως προσβλητικά.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Malista h ypoxreosh.... afto to katalavenw.

Έλεος Ground Zero κάλμαρε λιγάκι, μέσα σε 10 λεπτά έχεις πει ένα σορό πράγματα άκρως παρεξηγήσιμα έως προσβλητικά.[/b]
                  Ti prosvlitiko eipa?
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

• Εγώ αναρωτιέμαι πως στις χώρες που δεν είναι υποχρεωτικός ο στρατός καταφέρνουν και επιβιώνουν οι άντρες; Χωρίς τις τόσες τρομερές και χρήσιμες εμπειρίες που "σε κάνουν άντρα". Πως υπάρχουν στο χάρτη ακόμη αυτές οι χώρες; Ground_zero δεν σε ειρωνεύομαι με αυτό που λέω. Αν κέρδισες κάτι καλά έκανες. Στο μυαλό μου έχω όλους τους μεγαλύτερους (30+) που μιλάνε με τόση σιγουριά για τα καλά που θα αποκομήσουμε και πως όταν τους λες ότι δεν έχεις πάει ακόμη στρατό σου λένε "...και παραπονιέσαι για το ένα και το άλλο; Κάτσε και θα φας καλά! Θα δεις..." λόγια που μια λέξη μου φέρνουν στο μυαλό: ΠΙΚΡΑ!

Δεν θα κάνω τα πάντα για να το αποφύγω. Φοβάμαι διάφορα για δουλείες και λοιπά δικαιώματα που μου έχουν πει. Μάλλον αρχές του επόμενου καλοκαιριού θα διακόψω την αναβολή μου, που κρατάει μέχρι το 2014, για να μπω Νοέμβρη και να βγω πριν το καλοκαίρι. Κάνω 9 μήνες γιατί είμαι ο πρώτος από 4 παιδιά (έτσι μου είπαν τουλάχιστον). Ξέρω πως θα το μισήσω αλλά θα παραμείνω ψύχραιμος και αναίσθητος όσο διαρκέσει.

Υ.Γ. Σχετικά με μια λίστα στις πρώτες σελίδες που είδα να παρατηρήσω πως ο στρατός στη Σουηδία δεν είναι υποχρεωτικός εκτός και αν σε επιλέξουν. Η επιλογή γίνεται μέσω διαφόρων τεστ (κοπώσεως, ψυχολογίας, νοημοσύνης κτλ.) και κάθε χρόνο μόνο 10.000 από τους 50.000 εξεταζόμενους επιτυγχάνουν. Μπορεί να κάνω και λάθος στα νούμερα αλλά η αναλογία 1/5 ισχύει. Εγώ απέτυχα και γλίτωσα αλλά βλέποντας τις εγκαταστάσεις εκεί θα προτιμούσα να είχα πάει τότε να μην έκανα εδώ. Ήταν σαν πολυτελές ξενοδοχείο!...

Comment

• πρέπει να σταματήσω να απαντάω αλλά δεν κρατιέμαι ρε γμτ.

α)δε σου λέει τίποτα φίλτατε ground_0 το γεγονός ότι 5 άτομα όπως ο ίδιος λες έχουμε τελειώς διαφορετική άποψη από σένα;βάλε μια τελεία ρε μάγκα μου γιατί βλέπεις ότι εμένα με τρώει ο κ**ος μου και δεν την βάζω.

β)βαρεμάρα;δε θα το'λεγα.όπως είπα δε θα με πείραζε να υπηρετήσω ένα χρόνο αλλά να μαθαίνω κάτι,όχι να κάνω αγγαρείες κλπ μλκς.αν το δωδεκάμηνο ήταν όπως το πρώτο τρίμηνο εμένα δε θα μ'ένοιαζε τόσο.αλλά αυτό είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου.και ως γνωστόν ο χρόνος τα τελευταία χρόνια είναι πολυτέλεια.ειδικά στις καπιταλιστικές κοινωνίες του σήμερα-ώπα μακριά το πήγα.

γ)ωπ να κι άλλο έντιτ.ευτυχώς το είδα πριν ποστάρω.
                      ποιος είπε ότι όσοι πάνε στρατό είναι στρατόκαυλοι ή/και μαλάκες;
                      εγώ δηλαδή που θα πάω είμαι στρατόκαυλος και μαλάκας;δεν ήξερα ότι πάνε μόνο αυτές οι "ομάδες".
                      Carpe diem

Comment

• α)δε σου λέει τίποτα φίλτατε ground_0 το γεγονός ότι 5 άτομα όπως ο ίδιος λες έχουμε τελειώς διαφορετική άποψη από σένα;βάλε μια τελεία ρε μάγκα μου γιατί βλέπεις ότι εμένα με τρώει ο κ**ος μου και δεν την βάζω. [/b]
                        H apopsh mou edw einai oti den prepei na apofevgoume ypoxreotika pragmata afto kai mono ta alla ta vgalate apo to myalo sas.

β)βαρεμάρα;δε θα το'λεγα.όπως είπα δε θα με πείραζε να υπηρετήσω ένα χρόνο αλλά να μαθαίνω κάτι,όχι να κάνω αγγαρείες κλπ μλκς.αν το δωδεκάμηνο ήταν όπως το πρώτο τρίμηνο εμένα δε θα μ'ένοιαζε τόσο.αλλά αυτό είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου.και ως γνωστόν ο χρόνος τα τελευταία χρόνια είναι πολυτέλεια.ειδικά στις καπιταλιστικές κοινωνίες του σήμερα-ώπα μακριά το πήγα. unsure.gif[/b]
                        Opos eipa kai poio pisw pane dokimos na matheis kai kati gia na mhn einai xasimo xronou..

ποιος είπε ότι όσοι πάνε στρατό είναι στρατόκαυλοι ή/και μαλάκες;
                        εγώ δηλαδή που θα πάω είμαι στρατόκαυλος και μαλάκας;δεν ήξερα ότι πάνε μόνο αυτές οι "ομάδες". [/b]
                        Etsi ksekinise h olh syzhthsh me ton Shadow na leei oti den kathise poly sto strato epidh den einai malakas, kai egw rwtisa eimai malkas pou phga kanonika? kai me vgalate stratokavlo meta egw ti na pw apo afto?
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

• ποιος είπε ότι όσοι πάνε στρατό είναι στρατόκαυλοι ή/και μαλάκες;
                          εγώ δηλαδή που θα πάω είμαι στρατόκαυλος και μαλάκας;δεν ήξερα ότι πάνε μόνο αυτές οι "ομάδες".
                          [/b]
                          εγω το ειπα αυτο, γιατι βρισκω τον υποχρεωτικο στρατο μαλακια τελειως, οταν σε αλλες χωρες που βρισκονται και σε χειροτερη θεση ακομα, δεν υπαρχει καν και πανε μονο οσοι γουσταρουν και φυσικα πληρωνονται καλα. και μακαρι ολοι να μπορουσαν να τον αποφυγουν εδω τον στρατο, αλλα αφου ανεχομαστε ακομα που υπαρχει ενω ουσιαστικα δε προσφερει και τιποτα (και λεω απλα για το 18χρονο παιδακι που κανει αγγαρεια τωρα, οχι μονιμαδες κλπ οπως ο Ground_zero) μαλλον ειμαστε μαλακες ναι!

Comment

• όσον αφορά το β)κάτι ήθελα να προσθέσω και το ξέχασα οπότε λογική η απάντησή σου.θα χάσω 2-4 μήνες παραπάνω-δε θυμάμαι πόσο είναι γιατί;για να μάθω να πολεμάω;ας ήταν κανονική η εκπαίδευση από την αρχή.θα χαραμίσω κι άλλο χρόνο δηλαδή;δε μου έφτανε ο ένας χρόνος αλλά θα προσθέσω κι άλλη θητεία στο κεφάλι μου;makes sense.

εντιτ:τώρα είδα την απάντηση του shadow.φίλε σε βρίσκω λίγο υπερβολικό τώρα.τι μπορεί να κάνει κάποιος για να αποφύγει τη θητεία δηλαδή;εσύ ήσουνα τυχερός και δεν έκανες ολόκληρη θητεία,εγώ μάλλον θα πάω κάποπυ που να γουστάρω,αλλά δεν έιναι όλοι τόσο τυχεροί.
                            Carpe diem

Comment

• Kai pali les xazomares giati den eimai monimos.

Eimai aksiomatikos tou emporikou naftikou kai plhronomai 3400 evro ton mhna, kai nai me xalase pou phga strato kai eperna 1000 kai oxi 3400 alla den paraponethika, ekana to kalitero pou mporousa se mia anapofekth katastash kai perasa kala kai epikodomhtika.

Tha ksanaphgena sto strato ? Oxi an den htan ypoxreotiko giati? giati plewn den exei na mou prosferei tpt.

Kai mia pou eida twra kai to post tou Altair:
                              όσον αφορά το β)κάτι ήθελα να προσθέσω και το ξέχασα οπότε λογική η απάντησή σου.θα χάσω 2-4 μήνες παραπάνω-δε θυμάμαι πόσο είναι γιατί;για να μάθω να πολεμάω;ας ήταν κανονική η εκπαίδευση από την αρχή.θα χαραμίσω κι άλλο χρόνο δηλαδή;δε μου έφτανε ο ένας χρόνος αλλά θα προσθέσω κι άλλη θητεία στο κεφάλι μου;makes sense.[/b]
                              Se antalagma twn tora triwn mhnwn eise eksw apo tis 3 to mesimeri mexri thn allh mera to prwi perneis repo ta savatokyriaka kai plhronese arketa, perneis arketa moria meta thn apolish sou na ta xrisimopoihseis opoudhpote, perneis thn karta tou aksiomatikou kai eforou zwhs tha mpwreis na agorazeis apo to topiko sou stratiotiko pratirio pragmata se mish timh apoti eksw (nai tis idies markes antikimenwn) kai episeis exeis prosvash se kentra anapsixhs aksiomatikwn opws kai sth lesxh opou mpwreis na trws poly kalitera kai poly fthinotera apo ta estiatoria, epishs ta pedia sou argotera tha exoun to dikeoma na trone kai afta ekei sth foititikh tous zwh.Na giati den einai xasimo xronou.
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

• Kai pali les xazomares giati den eimai monimos.
                                [/b]
                                ναι ρε παιδι μου, ειπα γενικα μονιμαδες κλπ ολους αυτους που "καλοπερνανε", δεν ειμαι και κανας σχετικος να ξερω με καθε λεπτομερια τι θεση εισαι και γιατι παιρνεις τοσα!

kai nai me xalase pou phga strato kai eperna 1000 kai oxi 3400 alla den paraponethika, ekana to kalitero pou mporousa se mia anapofekth katastash kai perasa kala kai epikodomhtika.[/b]
                                εαν σε χαλασε εσενα που τωρα εχεις και σχεση με το στρατο, φαντασου πως χαλαει ολους τους αλλους που δεν εχουν.

Tha ksanaphgena sto strato ? Oxi an den htan ypoxreotiko giati? giati plewn den exei na mou prosferei tpt.
                                [/b]
                                end of discussion.

Comment

Working...
                                X