Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τα βιντεο σας
Collapse
X
-
Έπρεπε να το περιμένουμε πιστεύω το συγκεκριμένο upload
Εγώ έχω ανεβάσει τρία ντοκουμέντα του Carl Barks που είχα. Ψηφιοποίησα και ανέβασα τα εξής.
Έναν δίσκο βινυλίου του '80 που αναφέρει αυτός και ο Floyd Gottfredson ποιες είναι οι αγαπημένες τους ιστορίες. Κυκλοφόρησε ως συμπλήρωμα σε ένα βιβλίο 3.000 αντιτύπων
Μία βιντεοκασέτα 100 αντιτύπων με ένα βίντεο του Barks να μιλάει για το αγαλματίδιο Barkster
Και μία βιντεοκασέτα του 1994 με συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, διάρκειας μιάμισης ώρας
Leave a comment:
-
Beauty and the Beast prologue - 2017 version with 1991 GREEK narration (για προφανείς λόγους δε το έχω ανεβάσει ακόνη youtube, long live dropbox streaming)
Leave a comment:
-
Den einai tipote to idiaitero, aplws ena video me enan filo mou pou dokimazei to kainourio tou Lightsaber:
Leave a comment:
-
Ήταν παρεξήγηση τελικά, το είχα πει από την αρχή άλλωστε ότι κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Τελικά έτσι αποδείχτηκε. (Σε σχέση με τον Ground_Zero)
Τα βρήκες με τον Evans? Achievement Unlocked.
Leave a comment:
-
Αυτό το Liberi Fatali πάει παντού ρε γμτ.Ιmrahil έλιωσα.
υ.γ.Αχ πόσο μου είχανε λείψει οι καυγάδες και οι διαμάχες σε αυτό το φόρουμ.Τα έχω βρει και με τον Evans ρε γμτ.Ι miss the old days.
Leave a comment:
-
Originally posted by Imrahil View PostΤώρα βέβαια τα κατέχω όλα αυτά πολύ καλύτερα, οπότε έχω τις περγαμηνές για να κάνω κριτική στηριγμένη στη δική μου λογική την οποία αυθαίρετα αποκαλώ κοινή για να της προσδώσω κύρος. Δε θα μπω στον κόπο βέβαια να φτιάξω κάτι αξιοπρεπές και να το ποστάρω, απλά θα πω αντικειμενικά τι μου αρέσει προσωπικά εμένα και τι όχι, αφού το γεγονός πως έφτιαξα κάτι τραγικά μέτριο όταν δεν ήξερα, αυτομάτως σημαίνει πως τώρα που μεγάλωσα είμαι πολύ καλύτερος. Άλλωστε έχω μπει σε μερικά sites με animes, που πιστεύω πολύ λίγοι έχουν καταφέρει, κι αυτό μου δίνει νομίζω το δικαίωμα να εκφράσω καθολικώς αποδεκτά επιχειρήματα, στηριγμένα στα γούστα μου που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης καθώς κατ'ουσίαν εκφράζω την ανθρωπότητα.

:resp:
Leave a comment:
-
Από movie maker se After Effects? E εδώ μιλάει η σύγχυση και ο θυμος σου... Δεν υπάρχει λόγος τότε να συζητάμε, επειδή έτσι δεν το κάνουμε.
Όπως και να έχει, no hard feelings μαζί σου. Έχεις βοηθήσει άθελα σου και στο να θέλω να υλοποιήσω και μια ιδέα που είχα αρκετό καιρό πριν με τα music videos σου. Θα καταλάβεις τι εννοώ στο μέλλον.
Δυστυχώς δεν ξέρω και πολλά ακόμα, όμως ελπίζω να αλλάξει σύντομα αυτό.
Leave a comment:
-
Evans, αυτό δε λέει τίποτα γιατί κι εγώ αυτά τα video που πόσταρα τα έκανα το 1990, όταν δηλαδή ήμουν όσο η ξαδέλφη σου και δεν ήξερα σχεδόν τίποτα από Movie makers, απλά ήμουν πολύ γαμάτος και βγήκαν δυσαναλογα καλά, σε σχέση με τις τότε γνώσεις και την ηλικία μου. Τώρα βέβαια τα κατέχω όλα αυτά πολύ καλύτερα, οπότε έχω τις περγαμηνές για να κάνω κριτική στηριγμένη στη δική μου λογική την οποία αυθαίρετα αποκαλώ κοινή για να της προσδώσω κύρος. Δε θα μπω στον κόπο βέβαια να φτιάξω κάτι αξιοπρεπές και να το ποστάρω, απλά θα πω αντικειμενικά τι μου αρέσει προσωπικά εμένα και τι όχι, αφού το γεγονός πως έφτιαξα κάτι τραγικά μέτριο όταν δεν ήξερα, αυτομάτως σημαίνει πως τώρα που μεγάλωσα είμαι πολύ καλύτερος. Άλλωστε έχω μπει σε μερικά sites με animes, που πιστεύω πολύ λίγοι έχουν καταφέρει, κι αυτό μου δίνει νομίζω το δικαίωμα να εκφράσω καθολικώς αποδεκτά επιχειρήματα, στηριγμένα στα γούστα μου που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης καθώς κατ'ουσίαν εκφράζω την ανθρωπότητα. Επίσης, για το ότι δε σου αρέσει εσένα ο Pingu, εντάξει, τι να πω, ρίξε μια ματιά γύρω σου και μετά έλα πες μου. Όλος ο κόσμος, μικροί μεγάλοι εν δράσει, φτιάχνουν υποτιτλισμένα βίντεο με Pingu, αν δεν αρέσουν σε σένα και την ξαδέλφη σου, εντάξει, δε χρειάζεται νομίζω καν να σου πω πως τα αντικεμενικά σας γούστα είναι ηλίθια, το καταλαβαίνεις και μόνος σουOriginally posted by Evans View PostImrahil το 2ο το έχω δει, τελείως ερασιτεχνικό, απλά έβαλες υπότιτλους. Ok οι υπότιτλοι έχουν γούστο αλλά κάτι παρόμοιο κάνει και η ξαδελφη μου (6 χρονών σε 3 μέρες). Αν θέλεις να συμμετέχεις κάνε κάτι πιο επαγγελματικό, μη μας κοροϊδεύεις λέμε.
Leave a comment:
Leave a comment: