Τελικα ολους σας περισευουν λεφτα, και μετα λενε οτι υπαρχουν προβληματα....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Που πανε τα λεφτα?
Collapse
X
-
-
εγω! πληρωνω τα ταξια και ολο το πηγαινελα. πχ το καλοκαιρι εδινα 20 ευρω για πλακα και μονο στον ταξιτζη που γυρνουσα 5 το πρωι σπιτι για παρτυ της. και γενικα οτι γουσταρει, μεχρι και τις σερβιετες της ακομα (τα προφυλακτικα εννοειτε)!:icon_twisted:
Comment
-
Εγώ της έχω πάρει M3 για το DS της [/b]
Παντως σε μπυραριες πηγαινω μονο οταν κερνανε αλλοι για γενεθλια κτλ. Δεν λεω αν παω να πληρωσω τα δικα μου, αλλα οχι να παρω μια μλκιουλα για μενα και να παραγγειλουν οι αλλοι 5 σαλατες του Σεφ και να πληρωνω τα δικα τους τα χαμπερια. Τα βιντεοπαιχνιδια με λιγες σφαιρες σε κανουν τσιγκουνη τελικα.My blog:Doppel's Den
Comment
-
<div class='quotetop'>(Shadow @ Mar 28 2008, 07:04 PM) [snapback]16216[/snapback]</div>εγω! πληρωνω τα ταξια και ολο το πηγαινελα. πχ το καλοκαιρι εδινα 20 ευρω για πλακα και μονο στον ταξιτζη που γυρνουσα 5 το πρωι σπιτι για παρτυ της. και γενικα οτι γουσταρει, μεχρι και τις σερβιετες της ακομα (τα προφυλακτικα εννοειτε)!:icon_twisted:
[/b]
πωπω θυμαααα....
Comment
-
πωπω θυμαααα....
[/b]
Comment
-
Κατσε δεν την εχεις δει τη κοπελα. Μπορει να ειναι καλη περιπτωση.
[/b]Εκτος αν ο Σαντοου ηξερε τον ταξιτζη και τα επαιρνε ξανα πισω τα λεφτα
My blog:Doppel's Den
Comment
-
αγνη και τρυφερη καρδια χαχαχα
απλα οταν καποιος ειναι πολυ ερωτευμενος δεν κολλαει στο χρηματικο, και κανει τα παντα να ευχαριστησει το συντροφο του. ετσι κι εγω οταν γουσταρω πολυ αυτη που εχω και μου φερετε καλα δεν υπολογιζω τιποτα! νομιζω πως ο καθενας μας κανει το ιδιο, τουλαχιστον στις αρχες μιας σχεσης που ειναι ολα μελι γαλα, μετα που αρχιζουν τα προβληματα και η γκρινια τοτε αρχιζει και η αδιαφορια...
btw μηπως χρειαζομαστε topic για σχεσεις / ερωτικα / συμβουλες για το αλλο φυλο ????
Comment
-
Lol.
Brings back memories... doesn't it?
[/b]My blog:Doppel's Den
Comment
-
Ειδικα σε καναδυο μηνες που θα αρχισουν να βγαινουν οι φραουλες XDXDXDXDXD
[/b]
XAXAXAXAXAXA!!!!!!!Μα ΠΟΣΟ γέλιο!!!!!
On topic...music(συμπεριλαμβανονται μερικές συναυλίες)-games-βόλτες(συμπεριλαμβανεται φαι και κινηματογραφος).Όλα τα άλλα (σχεδόν) καλά να είναι οι γονείς B)
Comment
-
Οποτε βλεπω αυτη την εικονα νοιωθω μεγαλη περηφανια γιατι μπορω να πω πως "ημουνα κι εγω εκει".
Comment
Comment