Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παρτυ Γενεθλιων

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ε ρε ΦΥΓΕ αφού ΞΕΦΥΓΕΣ με αυτά που έγραφες, πώς να σε πιστέψουμε, σιγά μην έκλεινες κι ολόκληρο το Ρέντη για τα γενέθλιά σου.
    Πάντως μεταξύ μας, είμαι υπέρ των παραδοσιακών καταστάσεων με πάρτι σε σπίτι, κι όχι σε club, μπαράκι, ή οτιδήποτε άλλο μισθωμένο χώρο.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

+1

άλλαξε το νικ σου και το άβαταρ σου επιτέλους
      Carpe diem

Comment

Ε ρε ΦΥΓΕ αφού ΞΕΦΥΓΕΣ με αυτά που έγραφες, πώς να σε πιστέψουμε, σιγά μην έκλεινες κι ολόκληρο το Ρέντη για τα γενέθλιά σου.
        Πάντως μεταξύ μας, είμαι υπέρ των παραδοσιακών καταστάσεων με πάρτι σε σπίτι, κι όχι σε club, μπαράκι, ή οτιδήποτε άλλο μισθωμένο χώρο.
        [/b]
        +2 να ταν κι άλλοι..

Comment

δε ψαρωσα... σκεφτητε το λογικα... αν εκλεινε τοσα μαγαζια για τα γενεθλια του απλα... τοτε για το γαμο του τι θα πρεπε να γινει, να ειναι ολη η Αθηνα στο ποδαρι κι εξω στο δρομο για παρτυ του ? σιγα μην ειναι και μεγιστανας ναουμ.

Comment

ρε σεις αν δεν ηταν υπερβολικο δε θα πιανοταν ως πλακα θα μοιαζε πιο πολλυ με ενα απλο ψεμα,το θεμα ειναι να βλεπεις οτι ειναι too much αλλα να λες... ρε λες?

Comment

αυτο εκανα κι αναρωτιομουν "ρε λες να ειναι τοσο πλουσιος και να τα κανει ολ'αυτα απλα για τα γενεθλια του".

Comment

Ναι, κι εγω ετοιμος ημουν να του πασαρω την αδερφη μου για να εχω πλουσιο κουνιαδο.

Μα τι εννοειτε πως ηταν πλακα?! Το εισιτηριο μου για Αθηνα ποιος θα το πληρωσει τωρα ε? Ποιος?!
                My blog:Doppel's Den

Comment

η πρωταπριλια περασε.

Comment

η πρωταπριλια περασε.
                    [/b]
                    Ο Johnny Walker ερχεται.
                    My blog:Doppel's Den

Comment

τουλαχιστον μιας και το θεμα εληξε να κλεισουμε το τοπικ με ενα τραγουδακι...

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MCT4TxjW7Vo&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MCT4TxjW7Vo&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

αναρωτιεμαι πως μαπινουν τα βιντεο εδω περα, anyway παρτε το σε Link...

Πρωταπριλια

μιας και δε δουλευει το εδιτ σε μενα θα κανω μερικες προσπαθεις να το ποσταρω κανονικα... χμμ λογικα...

ΒΙΝGO&#33;&#33;&#33;

Comment

Working...
                      X