Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cult Videoclips(80',90)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Falco-Jeanny
    http://www.youtube.com/watch?v=84VMVakGBIg
    Falco - Rock me Amadeus
    http://www.youtube.com/watch?v=XVEY_JpxkXE
    Carpe diem

Comment

I Come Undone Jennifer Rush

Comment

<strike>Lambada</strike> La Bamba
        Do a barrel roll!

Comment

Ραμπίδη με το La Bamba, αποκριές, δημοτικό, κομφετί, κλπ.

Θυμήθηκα το επικό Lambada.
          Δημοτικό, πρώτα παιδικά πάρτι, χάρτινο πιάτο με ένα τυροπιτάκι, ένα λουκανοπιτάκι, ένα κομμάτι από μπόμπα (hell yeah&#33;), και άσπρο πλαστικό ποτήρι Coca Cola, πορτοκαλάδα με ανθρακικό ή Sprite, πρώτα φιλιά στο μάγουλο (OMG LOL), χοροί στο προαύλιο του σχολείου, κλπ παιδικές μαλακίες επιπέδου Δημοτικού, όλα σε ένα κομμάτι.

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Εν τω μεταξυ δε ξερω πως τα καταφερα, εγραψα Lambada αντι για La Bamba.
            Do a barrel roll!

Comment

Aυτά είναι ρε Loggo&#33; Lambada αρρώστια&#33; Υπήρχε μια εποχή που είχα μ&#39;αυτό το κολλήσει το κομμάτι, το γιατί παραμένει άγνωστο...
              Btw, θυμάται κανείς την cult (ίσως ομώνυμη) ταινία που νομίζω έπαιζε αυτό το κομμάτι (μπορεί και όχι, όλα είναι μπερδεμένα στο μυαλό μου -πάνε αιώνες τώρα) και είχε να κάνει με έναν τύπο που ήταν ερωτευμένος με μια χορεύτρια/call girl;
              Star forever ρε&#33;
              "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Δημοτικό, πρώτα παιδικά πάρτι, χάρτινο πιάτο με ένα τυροπιτάκι, ένα λουκανοπιτάκι, ένα κομμάτι από μπόμπα (hell yeah&#33;), και άσπρο πλαστικό ποτήρι Coca Cola, πορτοκαλάδα με ανθρακικό ή Sprite, πρώτα φιλιά στο μάγουλο (OMG LOL), χοροί στο προαύλιο του σχολείου, κλπ παιδικές μαλακίες επιπέδου Δημοτικού, όλα σε ένα κομμάτι.
                [/b]
                Πωπω ρε συ τι μου θύμησες τώρα.. Ακριβώς τα ίδια κι εγώ με την προσθήκη κάποιου κλόουν κάθε τόσο στα party των παιδιών που είχαν πιο κουβαρντάδες γονείς

Comment

Working...
                X