Announcement

Collapse
No announcement yet.

Impressions from Japan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αυτο που θελει να πει ο Loggo ειναι οτι εχουμε ενα τελειο συστημα, τον λεγομενο σωστο καπιταλισμο. Για οποιοδηποτε προβλημα υπαρχει την ευθυνη την εχουμε εμεις οι ιδιοι και κανενας αλλος.
    [/b]
    Το bold είναι το μόνο σίγουρο, την ευθύνη την έχουμε όντως εμείς που τον διατηρούμε.

Βέβαια είναι ο καπιταλισμός η σαπίλα που είναι και ευθύνεται για ένα σορό αρνητικά στη σημερινή κοινωνία, αλλά για το ότι ο Ελληνάρας κι ο κάθε Ελληνάρας, αφού φάει τα δρακουλίνια του, πετάει το σακουλάκι στον δρόμο, ή στη παράλια που είδα προχθές, ε δε σου φταίει το σύστημα γι αυτό...
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Χaxaxa δρακουλινια.Πόσο αλήθεια.
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

+ στα τελευταία 5-6 ποστ στο θέμα καθαριότητας/παιδείας!

Μου φαίνεται περίεργο που νίωθω ήδη σεβασμό και αγάπη για μια χώρα που δεν έχω πατήσει ποτέ. Δε ξέρω τι αρνητικά έχουν οι Ιάπωνες αλλά τα απαραίτητα θετικά φαίνεται να τα έχουν. Θα ήθελα να δω και εσωτερικά κτιρίων αν έχεις.

Τώρα το θέμα δουλειάς/ελεύθερου χρόνου δε γνωρίζω αν πέφτει μέσα σε όσα έχω ακούσει/διαβάσει. Είναι όντως τόσο workaholics που ξεχνούν να ζήσουν ή το χαίρονται όταν κάνουν υπερωρίες;

Comment

Working...
        X