Announcement

Collapse
No announcement yet.

Internet Cafe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Internet Cafe

Ok ανοίγω αυτό το topic για να γράψει ο καθένας για τα net στην γειτονιά του.. Για διαφορες προσφορες που υπάρχουν και κάνα τουρνουά που μπορεί να διεξαχθεί..

Ας κάνω και την αρχή..

Gema(πλησίον Σταθμού Aνω Πατησίων) 5€-12 ώρες
    BnB 6€-6 ώρες

Ok ανοίγω αυτό το topic για να γράψει ο καθένας για τα net στην γειτονιά του.. Για διαφορες προσφορες που υπάρχουν και κάνα τουρνουά που μπορεί να διεξαχθεί..
    Ας κάνω και την αρχή..
    Gema(πλησίον Σταθμού Aνω Πατησίων) 5?-12 ώρες
    [/b]
    100μ απο τα gema μενω αλλα δεν παταω καθολου δε μου αρεσουν, προτιμω τα bites and bytes στη Φιλαδελφεια..

Βασικα παω μονο με μεγαλη παρεα για να παιξουμε COD σε LAN οποτε δεν ξερω και πολλα για τα ιντερνετ καφε..

Comment

Τα Gema μετρανε για arcades, μπιλιαρδο και bowling. Net cafe υπαρχουν πολλα.
      Do a barrel roll!

Comment

Aπο τοτε που εβαλα ιντερνετ και xbox live ουτε που ξαναπατησα στους παλιοκλεφτες που περναν 2ευρω την ωρα!!! μακρια 6 6 6 ...

Comment

Σε ενα που πηγαινα παλια χρεωνε 3 ευρα τις τρεις ωρες. Εχω να πατησω πολλλλυυυυυ καιρο και δεν νομιζω να ξαναπαω. Εκτος αν ειναι για κανα lan να φωναζουμε και να γουσταρουμε
          My blog:Doppel's Den

Comment

΄κι εγώ εκεί θα πηγαίνω μόνο τώρα που θα είμαι Κρήτη και δε θα έχω ούτε καν υπολογιστή στο σπίτι
            Carpe diem

Comment

Εγώ πηγαίνω BnB Πειραιά εβδομαδιαίως για να βριζόμαστε LAN. 6? - 6 ώρες.

Comment

Εγώ πλέον δεν πηγαίνω πουθενά, καίγομαι σπίτι μου.
                My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Τα internet cafe είναι για φλώρους και για geeks.
                  Οι άντρες και οι σωστοί οι gamers, πάνε ακόμα στα arcades.
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

στο Ηράκλειο δεν έχουμε αρκάδες

οι άντρες και οι σωστοί γκέημερ δεν αλλάζουν τ'ονομά τους από Λινκ σε Loggo

Carpe diem

Comment

lol owned
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Etsi mwrh paixtoura loggo kanto pali link na goustaroume!
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Στο Ηράκλειο υπάρχει η απόλυτη κυριαρχία των Gnet.Από τότε που άνοιξε το 1ο κατέστρεψε πολλούς τοπικούς ιδιοκτήτες μικρών net cafe,με την έλευση του 2ου τους διέλυσε τελείως. Άνοιξαν πρόσφατα και BnB,αλλά απ'ότι ξέρω δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τα Gnet τουλάχιστον από άποψη ταχύτητας της σύνδεσης.Ενώ στην Αθήνα τα ΒnB θεωρούνται η καλύτερη αλυσίδα εδώ τα Gnet τα ξεπερνάνε κατά πολύ.

Κι εγώ πλέον σε net cafe πηγαίνω για Call of Duty 4 κυρίως,μιας και μπήκα με άλλους 2 φίλους σε μία καλή και οργανωμένη clan πρόσφατα (HEAT) και λιώνουμε στα PCW,WoW από το σπίτι και DotA την έχω ψιλοπαρατήσει.
                          Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

neltharion sport cafe και πάλι sport cafe.1 ευρώ η ώρα.το καλύτερο για όσους δεν λιώνουν με τις ώρες εκεί και πάνε για λίγο.
                            Carpe diem

Comment

Working...
                            X