Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η Βουλη του G.O.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγώ. Θέλω όμως δυνατά επιχειρήματα για να αλλάξω (προσωρινά) τον μέγα Vejita.
    [/b]
    Koιτα ο βετζιτα ηταν ο γιος ενος κακου βασιλεια...

και οσο για τον φανταγκο...

Comment

ΕΞΩ ΟΙ ΣΥΒΑΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: ΕΔΩ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΚΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ.
      "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Ρε σεις ΕΛΕΟΣ πια.Τι πάθατε όλοι και βάζετε μουτσούνες πολιτικών τελευταία?Μερικές φορές που μπαίνω έχω την εντύπωση ότι είμαι σε λάθος φόρουμ.Πάει ο άλλος και μου βάζει την Κανέλλη... έχω φρίξει λέμε.Κανονίστε να χορέψετε και τον Σαρκοζί που ήταν όλο πάρλα στην Βουλή και θα αλλάξω κανάλι...

Δεν υπάρχει κανείς σας λέμε.

Comment

έχε απλά υπόψιν αλουάχτα πως είναι από τους λίγους αξιόλογους σύγχρονους πολιτικούς κατ εμέ σήμερα τόσο από επιχειρηματολογία όσο και από άποψη παιδείας ;)
          NDS themes

Comment

Koιτα ο βετζιτα ηταν ο γιος ενος κακου βασιλεια...

[/b]
            Ποιος είναι αυτός;

Comment

Ο Κουλης.

Comment

ρε λίγες μέρες έλλειψα από το forum και μου το κάνατε μπουρδέλο a.k.a Ελληνική Βουλή.
                Carpe diem

Comment

Α να εμφανιστηκε και ο Πρωθυπουργος. Επιτελους πρεπει να ανοιξει ενας διαλογος, δε παει αλλο αυτη η κατασταση.
                  Do a barrel roll!

Comment

εδώ είμαι.αλλά εγώ ως συνήθως δεν κάνω διάλογο.απλά τα ξύνω μέχρι να ματώσουν.
                    Carpe diem

Comment

Ποιος είναι αυτός;
                      [/b]
                      ο γιος του Μητσοτακη, ο Μητσοτακης junior! :xbox:

και του fandago μαμησε, του ταιριαζει, lol.

Comment

Επειδή παρατηρώ πως γίνεται μακελειό, δε μπορώ να μείνω εξω από το χορό, κι έτσι αλλάζω το avatar μου. Απορώ πως τον ξεχάσατε, αυτόν τον τιτανομεγιστοτεράστιο πολιτικό της χώρας.
                        My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                        Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Πω πω.
                          Τόσες σκατόφατσες μαζεμένες δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε forum.
                          Όταν φτάνουμε στο σημείο το δικό μου avatar να είναι το πιο όμορφο στο forum, κάτι γίνεται λάθος.

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί.
                          Να καεί, να καεί το μπουρδ....
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Πες τα, we are doing it so wrong. Ή θα μπορούσες να κόψεις τη γκρίνια, και να αλλάξεις κι εσύ προσωρινά το δικό σου, :icon_twisted: όλο και κάποιος εκσυχρονιστής θα έχει μείνει.
                            My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                            Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Πες τα, we are doing it so wrong. Ή θα μπορούσες να κόψεις τη γκρίνια, και να αλλάξεις κι εσύ προσωρινά το δικό σου, :icon_twisted: όλο και κάποιος εκσυχρονιστής θα έχει μείνει.
                              [/b]

Εχει μείνει Ο εκσυγχρονιστής

Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Παναιάμ!

Γάμησε τα, ξεμείναμε από ανατρεπτικά μυαλά σ? αυτή τη χώρα.
                                Παρόλα αυτά, μπήκα κι εγώ έστω κι κάπως έμμεσα στο κλίμα.
                                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Working...
                                X