Βεβαια ενοειτε οτι δεν θα πειτε καποιον με τον οποιο ειστε ειδη φιλοι κλπ, αλλα καποιον που τον γνωριζετε μονο απο τη δραση του στο φορα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Με ποιο ατομο απο το φορουμ θα γινοσασταν φιλοι?
Collapse
X
-
κρινωντας με βαση τα οσα γραφετε μονο, και χωρις να ξερω ουτε καν τις ηλικιες των περισσοτερων, ουτε περιοχες που μενουν κλπ, και χωρις να μιλαω στο msn με κανενα ατομο απο εδω... τον ΦΥΓΕ 114 παρολο που εχουμε αντιθετες αποψεις σε ορισμενα θεματα, τον Altair γιατι ειναι καλο παιδι, τον Loggo γιατι ειναι αναρχικος, τον Azrael γιατι ακουει κι αυτος καφριλες (αν κι εχει εξαφανιστει, μαλλον μπηκε φανταρος), τον TheCursed γιατι αν και μικρος ξερει παρα πολλα παρολο που καποιες φορες μου τη σπαει που εχει δικιο, Ground_zero γιατι ειναι παιχτρονι, Boy γιατι γουσταρε αρκετα παιχνιδια που παιζα μικροτερος, Imprahil για τα αστεια του, ε XenoVagrant, UEG (αν κι ειχαμε βριστει στο παρελθον), Αλεξανδρος, sub_zero και γενικα δεν εχω προβλημα με κανενα παιδι, απλα αναφερω οσους μου ερχονται τωρα στο μυαλο κι εχουμε ανταλαξει τις περισσοτερες κουβεντες εδω μεσα...
Comment
-
Σαν ιδιαιτερα κοινωνικο ατομο (λολ), νομιζω πως εχω δει σχεδον οσους ηθελα.
Καλα πλακα κανω.. μενει κοσμος σιγουρα..
DJ Solid, Ren, Sparda, UEG, Straier, Shadow ειναι τα πρωτα ονοματα που μου ρχονται στο μυαλο.. A. Imrahil uber alles, ετσι για να μην ξεχνιομαστε.
Μαζι και οι υπολοιποι mods, μιας και δε γνωριζω κανεναν προσωπικα.
Βλεπω να ερχεται θεμα "ποια ατομα εχετε συναντησει"
.
Comment
-
Tα παλια τα χρονια τα του gamepro ειχα κανει ενα θεμα "Θαφτε τον αποπανω σας..." καλα μιλαμε της ποπης ειχε γινει...λολ
Αν και ναι μεν ανοιξα το θεμα δεν εχω σκεφτει πολλα ατομα, αλλα σιγουρα και γω πιστευω οτι με τον shadow θα κανα καλη παρεα και τον the Cursed, βεβαια στανταρ θα υπαρχουν και καποιοι που μου διαφευγουν με το καιρο θα πω.
Comment
-
Με τον Fandango, αλλά κάτι μου λέει -χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω κιόλας- ότι ο ίδιος έχει άλλη γνώμη...
Αν και ειλικρινά πιστεύω πως με όλους θα έκανα καλή παρέα, πέρα από τα θέματα που μας φέρνουν σε αντιπαράθεση. Δεν μιλάω για φιλία, αλλά ότι αν πηγαίναμε όλοι μαζί κάπου για χαβαλέ, θα μιλούσαμε για επικές καταστάσεις, το έχω σχεδόν σίγουρο. Ακόμα και με τον ΦΥΓΕ, αρκεί να μην μιλούσε για πολιτική, video games, anime, γυναίκες, μουσική, σινεμά, βιβλία, κόμιξ, θρησκείες και αθλητισμό.
Σε όλα τα άλλα θέματα, είμαι σίγουρος ότι θα ήταν καταπληκτικός συνομιλητής!
Έλα να σοβαρεύουμε λέω!
/me σκαμπιλίζει επιδεικτικά τον εαυτό του!OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί
Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη
Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar
Comment
-
Big Boss, Scatman, Burai Fighter giati einai porwmenoi san emena, den symperilambanw tous perissoterous pou exw synanthsei gia parapanw apo mia fora :icon_twisted:"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
-
Με ολους σας. Ολοι εχετε τις καλες στιγμες κι ολοι τις κακες μας και ειναι παντα ενδιαφερον να γνωριζεις καινουργια ατομα. Σοβαρα δεν αντιπαθω κανεναν απο εδω μεσα και σας θεωρω ολους πολυ ενταξει. Και με οσους γνωρισα απο εδω μεσα irl δεν επεσα εξω.
My blog:Doppel's Den
Comment
Epishs me boy,altair,bart,scatman,ramparter,ueg kai loggo.

Comment