Announcement

Collapse
No announcement yet.

Με ποιο ατομο απο το φορουμ θα γινοσασταν φιλοι?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Γιατί σε κάθε topic πρέπει να υπάρχει ένα άσχετο post που θα κάνει τη διαφορά. Και για το rock \m/

Έχω γνωρίσει προσωπικά πάνω από 10 άτομα από G.O, gamepro, cgm, τα οποία κατάγονται από διαφορετικά μέρη, έχουν διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικές εμπειρίες, διαφορετικά ενδιαφέροντα και γενικά δεν τους συνδέει τίποτα άλλο πλην του gaming. Όλοι όμως, μα όλοι ανεξαιρέτως είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα, αξιόλογα και συμπαθητικά άτομα. Έτσι όπως κάθε καλός στατιστικολόγος θα μπορούσε να σας διαβεβαιώσει το δείγμα είναι τυχαίο. Και έτσι λοιπόν οδηγούμαστε στο ότι μόνο τα συμπαθητικά άτομα ασχολούνται με το gaming ή ότι τα άτομα που ασχολούνται με το gaming γίνονται συμπαθητικά. Υποθέτω λοιπόν ότι όλοι είστε πολύ συμπαθητικοί τύποι. Απλά μερικοί δεν το δείχνετε.

Επίσης, ένα άλλο ενδιαφέρον συμπέρασμα είναι ότι σχεδόν όλοι ήταν εντελώς διαφορετικοί από την εικόνα που έβγαζαν στΑ forA ( με εξαίρεση τις απόψεις τους, αυτές συνήθως παραμένουν οι ίδιες ). Γιαυτό ίσως ευθύνεται η διαφορετικότητα του γραπτού απ'τον προφορικό λόγο, η απροσωπία και ανωνυμία του Ιnternet, αλλά δε μας ενδιαφέρει αυτό. Έτσι μπορώ να σας πω ποιά άτομα συμπαθώ ή αντιπαθώ από την εικόνα που βγάζουν στο forum, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να σας ποιό άτομο θα συμπαθούσα ή αντιπαθούσα irl, πόσο μάλλον να προβλέψω με ποιό άτομο "θα γινόμουν φίλος".

Περιμένω με ανυπομονησία τα sequels, Με ποιό άτομο από του φόρουμ θα γινόσασταν φίλοι? vol.2: θα τον βάζατε στον σπίτι σας?, vol. 3: θα τον φιλοξενούσατε για μια νύχτα? και vol.4: θα τα φτιάχνατε μαζί του?

Ευελπιστώ αυτό το topic να εξελιχθεί σε flame wars και να οδηγήσει σε δημιουργία "κλικών", για να γίνει επιτέλους ενδιαφέρον κιαυτό το forum. Amen.

Υ.Γ: Είμαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Πάρε το 900-0112358 αν θέλεις να περάσουμε καλά.

That reminds me, κανά meeting θα παιχτεί μετά την εξεταστική;
    "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Εχω κατα νου ενα meeting να γινει μεταξυ 5-15 Ιουλιου τοτε που θα τελειωνουν οι εξεταστικες των περισσοτερων και πριν φυγουν για διακοπες οσοι ειναι να φυγουν.
      Αυτα για οσους ειναι Αθηνα, για τις αλλες περιοχες ας παρουν αλλοι πρωτοβουλιες .

Comment

Ξέχασα και τον Λούφφυ,που έχει κάνει Μεγάλο Πεύκο...

Τεσπα ρε γμτ πολλοί είναι αξιόλογα παλικάρια,αλλά βαριέμαι να γράψω.

Μπορούμε να κάνουμε θέμα "Ποιους απο δω μέσα βλαστημάτε την ώρα και την στιγμή που συναντήσατε;;;"
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Εγώ πάντα μέσα είμαι ειδικά τώρα που φεύγω οριστικά. Αλλά θα φύγω τέλος του μήνα οπότε...

Loldy αν σου κάνουν φάρσες στο τηλ. που έδωσες πες μου εμένα και κανονίζω. Πάντως εσύ τα ίδια οτινανιστικά λες και iRL. Όχι και μεγάλη διαφοροποίηση από εδώ...

Comment

Γιατί σε κάθε topic πρέπει να υπάρχει ένα άσχετο post που θα κάνει τη διαφορά. Και για το rock \m/

Έχω γνωρίσει προσωπικά πάνω από 10 άτομα από G.O, gamepro, cgm, τα οποία κατάγονται από διαφορετικά μέρη, έχουν διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικές εμπειρίες, διαφορετικά ενδιαφέροντα και γενικά δεν τους συνδέει τίποτα άλλο πλην του gaming. Όλοι όμως, μα όλοι ανεξαιρέτως είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα, αξιόλογα και συμπαθητικά άτομα. Έτσι όπως κάθε καλός στατιστικολόγος θα μπορούσε να σας διαβεβαιώσει το δείγμα είναι τυχαίο. Και έτσι λοιπόν οδηγούμαστε στο ότι μόνο τα συμπαθητικά άτομα ασχολούνται με το gaming ή ότι τα άτομα που ασχολούνται με το gaming γίνονται συμπαθητικά. Υποθέτω λοιπόν ότι όλοι είστε πολύ συμπαθητικοί τύποι. Απλά μερικοί δεν το δείχνετε.

Επίσης, ένα άλλο ενδιαφέρον συμπέρασμα είναι ότι σχεδόν όλοι ήταν εντελώς διαφορετικοί από την εικόνα που έβγαζαν στΑ forA ( με εξαίρεση τις απόψεις τους, αυτές συνήθως παραμένουν οι ίδιες ). Γιαυτό ίσως ευθύνεται η διαφορετικότητα του γραπτού απ'τον προφορικό λόγο, η απροσωπία και ανωνυμία του Ιnternet, αλλά δε μας ενδιαφέρει αυτό. Έτσι μπορώ να σας πω ποιά άτομα συμπαθώ ή αντιπαθώ από την εικόνα που βγάζουν στο forum, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να σας ποιό άτομο θα συμπαθούσα ή αντιπαθούσα irl, πόσο μάλλον να προβλέψω με ποιό άτομο "θα γινόμουν φίλος".

Περιμένω με ανυπομονησία τα sequels, Με ποιό άτομο από του φόρουμ θα γινόσασταν φίλοι? vol.2: θα τον βάζατε στον σπίτι σας?, vol. 3: θα τον φιλοξενούσατε για μια νύχτα? και vol.4: θα τα φτιάχνατε μαζί του?

Ευελπιστώ αυτό το topic να εξελιχθεί σε flame wars και να οδηγήσει σε δημιουργία "κλικών", για να γίνει επιτέλους ενδιαφέρον κιαυτό το forum. Amen.

Υ.Γ: Είμαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Πάρε το 900-0112358 αν θέλεις να περάσουμε καλά.
            That reminds me, κανά meeting θα παιχτεί μετά την εξεταστική;
            [/b]
            Εσύ είσαι φαινόμενο, αγόρι μου! Το forum στους Rockάδες! \m/
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Ξέχασα και τον Λούφφυ,που έχει κάνει Μεγάλο Πεύκο...

Τεσπα ρε γμτ πολλοί είναι αξιόλογα παλικάρια,αλλά βαριέμαι να γράψω.
              Μπορούμε να κάνουμε θέμα "Ποιους απο δω μέσα βλαστημάτε την ώρα και την στιγμή που συναντήσατε;;;"
              [/b]
              Ελπιζω να μην εννοεις εμενα, μια χαρα σου εκατσε που εδωσες Pikmin και πηρες F-Zero.
              Do a barrel roll!

Comment

me cgs,the cursed kai doppel

Comment

ναι ρε συ και γω ξεχασα το Ντοπλε και το Ραμπιδη, θα ξεχασω οτι ο ντοπλε ειχε πει πως μιλαω πιο γαμω και απο τους καθηγητες του πανεπιστημιου η οτι ειχα πει στον ραμπιδη πως το αβαταρ του ειναι μια αιδοια και μιση!!!! λολ

Comment

ναι ρε συ και γω ξεχασα το Ντοπλε και το Ραμπιδη, θα ξεχασω οτι ο ντοπλε ειχε πει πως μιλαω πιο γαμω και απο τους καθηγητες του πανεπιστημιου η οτι ειχα πει στον ραμπιδη πως το αβαταρ του ειναι μια αιδοια και μιση!!!! λολ
                    [/b]
                    Hm.. The plot thickens που λεγε και ο Citan στο Xenogears.

Comment

Na pw oti den vazw mesa atoma pou exw sunanthsei estw kai mia fora.
                      Nintendo I.D.: paixtis
                      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

(πάλι στα αιδοία το γυρίσατε...)

Τέσπα. Εγώ σίγουρα θα ενδιαφερόμουν να γνωρίσω τους:

Ren-γιατί συνεχίζει να εχει το υψηλότερο σκορ στα τεστ αγνότητας

Doppelganger-τα castlevania related nicknames μου βγάζουν πάντα κάτι καλό

Fioth-δεν ξέρω, δείχνει έξυπνος

Paixti-είπαμε είναι σέξι

Sparda-γιατί είναι ευαίσθητος κι ας μη του φαίνεται

Altair/ΤHETRUEALUCARD-ισχύει αυτό που είπα για τα castlevania nicks. Επιπλέον αυτός με έπεισε να έρθω στο φόρουμ

ΦΥΓΕ-αυτόν παίζει να θέλουμε να τον γνωρίσουμε όλοι

Από αυτούς που ξέρω ήδη, extra appreciation points στο Ryu_gr (κρίμα που δεν πρόλαβα να σε γνωρίσω καλύτερα) και το τρελό τετράπτυχο Xeno-Link-Somari-Rampater

Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

Ξεχνας τον 5ο (hint: φανταρος).

Comment

Όλοι καλά παιδιά είστε, αλλά δε κρύβω ότι πολύ θα ήθελα να γνωρίσω τον Archive.org, τον Google.com, όπως επίσης και τον guest.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Ειμαι σιγουρος οτι θα σκαλωνα ασχημα με τον Ren και τον Boy. Δε ξερω πραγματικα γιατι, ισως ειναι το αντιθετον των χαρακτηρων τους (ο Ren ειναι καφριλα, ο Boy ηρεμος), αλλα και οι δυο παιζει να ειναι υπεργνωστες του κοινου μας θεματος...

Τον UEG τον επαιρνα χθες τηλ ενω ημουν Πειραια, αλλα μας εγραψε στα @@ του, οποτε τερμα φιλια, ΤΕΡΜΑ ΛΕΜΕ!!!! ΤΣΟΓΛΑΝΕ!!!!!!!!&# 33;!!.... Εχεις αλλη μια ευκαιρια να επανορθωσεις!

Ραμπιδιδες, Βαγκραντες κτλ στανταρ θα τους γνωρισω οταν κατεβω κατω, αλλα ενας ενας...

Με τον Λουφη μαλλον πιο πολυ ξυλο θα παιξουμε παρα παρεα θα κανουμε, αλλα εχει κι αυτο την πλακα του...!!!!
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

lol 8eos.Sthn lista mou mpainei kai o ren.Exoume kanei kati kamenosizitiseis stis 5 6 to prwi...polu tis goustara! ;)
                                Nintendo I.D.: paixtis
                                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Working...
                                X