Announcement

Collapse
No announcement yet.

Facebook

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Facebook

Ειμαι απο αυτους που σνομπαραν εντελως καθε site τυπου myspace etc, προχτες λοιπον που ειμουν για καφεδακι και συζηταγαμε, ενας φιλος μου μου ειπε τι ακριβως παιζει με τη συγκεκτημενη σελιδα, βεβαια αυτος εχει και το ταλεντο να σε πειθει σε οτιδηποτε, αλλα σχολιαζωντας μου λεγε το πως παλιοι συμμαθητες βρεθηκαν μετα απο χρονια το πως βρηκε μια κοπελα που τον γουσταρε απο παλια και αλλα τετοια.

Λεω λοιπον δε μαμιεται, τι και αν η φατσα μου μπει στη διαθεσιμοτητα του facebook δεν εχω κατι να φοβηθω, ετσι λοιπον χτες επιασα και ασχοληθηκα με ενα προχειρο προφιλ που χα κανει για να δω μια γκομενα, και αρχισα το ψαξιμο, μεσα σε ελαχιστα λεπτα βρηκα... :wub: τον πρωτο μου ερωτα απο το γυμνασιο... ε που να τη ξεχασω, και εμεινα μαλακας, ετσι λοιπον συνεχισα να ψαχνω και βρηκα και αλλους λιγους, το θεμα ειναι πως σημερα ειχα την φαινη ιδεα να ψαξω groups παιδια με κατι κοινο, και αυτο που εγινε ηταν πραγματικα απιστευτο, ενω καθε φορα που πηγαινω διακοπες στα δυο χωρια μου δεν γνωριζω κανεναν πλεον ειναι πολυ ευκολο να βρεις τα ατομα που μενουν η επισκεπτονται το χωριο σου τη καφετερεια σου το μερος των διακοπων σου κλπ.

Ειναι ισως για μενα η πρωτη φορα που μια τετοια σελιδα δε λειτουργει με τροπο τετοιο ωστε να μη σε αποξενωνει, βεβαια αν καποιος ειναι βλακας και κλεινετε απο το πρωι σε ενα pc δε παιζει ρολο, αλλα το θεμα ειναι το πως απλες ιδεες σου ανοιγουν τους οριζωντες, το να βρεις παλιους φιλους, το να βρεις εστω αυτα τα μαμημενα 5-6 κοριτσια στο χωριο των 200 κατοικων, (η στη σχολη μας...).

Ειναι η πρωτη φορα που φτιαγνω ενα τοπικ με βαση τη προσωπικη μου εμπειρια αλλα πραγματικα για μενα ηταν κατι πολυ εξυπνο, οποτε θα ηθελα και τις αποψεις σας.

sorry αλλα προτιμω το myspace! facebook εχει μια γνωστη μου κι επειδη μου εδειξε πως ειναι με το account της εκει, ειδα οτι ουτε html κωδικα σε αφηνει να αλλαξεις, ουτε απλα χρωμα στο layout. βεβαια δε ξερω τι παιζει με τον κοσμο εκει περα κι αν ειναι παρα πολλοι, περισσοτεροι του myspace, σπανια παντως θα βρεις στο νετ ατομο που χεις χαθει εξω...

Comment

To facebook atm pistevo einai to poio "sovaro" site an thes na vreis pallious filous

Comment

ok προφανως ειναι αναλογος τις αναγκες του καθενος. εγω παντως το myspace το χρησιμοποιω και για μουσικη, να ανακαλυπτω καινουργιες bands κλπ, που σιγουρα εχει περισσοτερες εκει περα. αποκλειεται να μη βρεις το αγαπημενο σου συγκροτημα, κι αν το εχεις στη λιστα σου μπορεις να ενημερωνεσαι για νεα του ακομα και ΠΡΙΝ καν τα ανακοινωσουν στο site τους! κατα καιρους παντως εχω ακουσει διαφορα παραπονακια για το facebook εκτος απο αυτο που ειπα με το layout, πχ αυτο...

Comment

sorry αλλα προτιμω το myspace! facebook εχει μια γνωστη μου κι επειδη μου εδειξε πως ειναι με το account της εκει, ειδα οτι ουτε html κωδικα σε αφηνει να αλλαξεις, ουτε απλα χρωμα στο layout. βεβαια δε ξερω τι παιζει με τον κοσμο εκει περα κι αν ειναι παρα πολλοι, περισσοτεροι του myspace, σπανια παντως θα βρεις στο νετ ατομο που χεις χαθει εξω...
          [/b]
          Το myspace ειναι οντως καλυτερο στο τομεα του να βρεις μουσικη,να ακουσεις νεα συγκροτηματα κλπ αλλα το καλο με το facebook ειναι οτι το εχουν παρει ολοι στα σοβαρα.Λεγοντας αυτο εννοω οτι οι περισσοτεροι γραφονται με το κανονικο τους ονομα,γραφονται σε groups που εχουν σχεση κατα καποιο τροπο με εκεινους κλπ.Εγω για παραδειγμα γραφτηκα σε group που δημιουργησε μια παλια μου συμμαθητρια με θεμα το λυκειο μας και δεν μπορεις να φανταστεις τι ατομα βρηκα,που ειχαμε χαθει.Και δεν ειναι αυτο.Μεσα απο τους friends του καθενος βρισκεις κι αλλα ατομα που ξερεις και παει λεγοντας.Αυτο που λες οτι "σπανια παντως θα βρεις στο νετ ατομο που χεις χαθει εξω..." σιγουρα δεν στεκει γιατι το ξερω απο πρωτο χερι.

Comment

Bασικα ο Πριττ εχει πιασει αυτο που ηθελα να πω, δεν μπαινεις στο facebook για να ψαξεις φιλους αλλα για να συναντησεις ατομα που καποτε μοιρασρηκατε η μπορει να μοιραστειτε κατι κοινο.

Comment

Είπα έτσι για το γαμώτο να κάνω και εγώ τώρα ένα λογαριασμό.Ρε σεις,έψαχνα να βάλω εκει που λέει για κόμματα,και λέω ας κάνω αναζήτηση.Αφού έκανα στα ελληνικά και δεν βρήκα τίποτα,έκανα χειροκίνητα γράφοντας απλά την λέξη left.

Και βρήκα το αποτέλεσμα που έψαχνα:
              Coalition of the Radical Left (Greece)

ΕPIC!
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Somari,μπορει να μην βρεις κομματα αλλα θα βρεις πολλους πολιτικους που εχουν φτιαξει σελιδα.Ασε απο ποδοσφαιριστες και τραγουδιστες (Ελληνες εννοω) το τι γινεται.

Edit:Τελειως ασχετη η απαντηση μου!Μετα καταλαβα τι εννοουσες!

Comment

Somari,μπορει να μην βρεις κομματα αλλα θα βρεις πολλους πολιτικους που εχουν φτιαξει σελιδα.Ασε απο ποδοσφαιριστες και τραγουδιστες (Ελληνες εννοω) το τι γινεται.
                  Edit:Τελειως ασχετη η απαντηση μου!Μετα καταλαβα τι εννοουσες!
                  [/b]

Λολ,φαντάζομαι στο edit έκανες την μετάφραση και κατάλαβες...

Παντως διαφωνώ με το "σπανια παντως θα βρεις στο νετ ατομο που χεις χαθει εξω..." γιατί μισή ώρα και βρήκα ήδη 10 άτομα.
                  Originally posted by Raf

Comment

Εμενα δε με βρηκες ακομα .

Comment

Εμενα δε με βρηκες ακομα .
                      [/b]
                      Τι λες..

http://www.facebook.com/s.php?q=voukos&n=-...00000010&init=r
                      Originally posted by Raf

Comment

LOL
                        Πάτα Somari να δεις πόσα βγάζει.
                        Άντε φίρμα τον έκανες.
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Mohamad Safuan Mohammad Somari
                          Originally posted by Raf

Comment

http://www.facebook.com/srch.php?nm=rampidis
                            No comments
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Lol το έκανα και εγώ αλλά δεν έβρισκα λόγο να το ποστάρω
                              Originally posted by Raf

Comment

Working...
                              X