Announcement

Collapse
No announcement yet.

Facebook

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Κι εμένα με έψησαν πρόσφατα να κάνω Facebook και ήταν αρκετά διαφορετικό από όσο περίμενα.Γενικά δεν είμαι και πολύ της λογικής,"μπαίνω" στο internet για να ψάξω γκομενάκια και να κάνω φίλους σε ανούσια chats και sites,αλλά με το Facebook κατάφερα να έχω επικοινωνία με άτομα(έστω και σε μικρό βαθμό) που είχα να τα δω χρόνια πράγμα που με έκανε να αλλάξω εν μέρει άποψη. Γενικά το Facebook έχει πολλά πράγματα να κάνεις,αν βαριέσαι και δεν ξέρεις πως να περάσεις αυτά τα καταραμένα 20 λεπτά που σου έχουν μείνει μέχρι να βγεις ,από ένα σωρό groups με ό,τι βάλει ο νου σου μέχρι και ποικίλα applications,quizzes,mini games και ένα σωρό άλλα μπιχλιμπίδια.
    Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Καλά ρε παιδιά, πόσος κόσμος είναι φακελωμένος στο Facebook; :blink:
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

βασικα το αρχικο μου ερωτημα, αν εχει περισσοτερο κοσμο απο το myspace (γιατι συγκροτηματα αποκλειεται να εχει) ή οχι, δεν απαντηθηκε. μου φαινεται πως το facebook ισως ειναι καλυτερο επειδη ολοι γραφουν με τα ονοματεπωνυμα τους εκει και γιαυτο ειναι ευκολοτερο να τους βρεις. τιποτα αλλο. το myspace ειναι πιο ασυμαζευτο, πιο οτιναναι. οπως και να χει εκανα κι εγω account εκει αν και δε το ψαξα καθολου και ειναι ολα αδεια, 0 friends κλπ.

Comment

Ναι ρε Shadow,το myspace ειναι σιγουρα καλυτερο απο αποψη μουσικης και μονο για αυτο το λογο υποθετω οτι εχει περισσοτερο κοσμο.Κι εγω εχω βρει συγκροτηματα απο το myspace που τελικα κατεληξα να γινω οπαδος τους.Το οτι το myspace ειναι πιο οτι να'ναι ειναι που κανει το facebook τοσο "επισημο",δεν σε αφηνει ουτε layouts να βαλεις,εχουν ολοι το ιδιο γι'αυτο πλασαρουν ολοι τον εαυτο τους οπως πραγματικα ειναι.

Comment

Γενικα το myspace ειναι πιο αριστερης φιλοσοφιας σε αντιθεση με το facebook που ειναι πιο δεξιο και συντηριτικο...lol

Comment

γι'αυτο ειναι μπουρδελο το myspace!

Comment

Re gamoto min kolate pantou aristeres kai deksies filosofies eleos dld!!
                Pao xorioooooo cya in 2 days

Comment

πλακα κανουμε ρε συ.

Comment

:blink: :blink:
                    Giati ego ti kano?

Comment

Nέος ιός στοχεύει χρήστες σε Facebook & Myspace

http://www.inout.gr/showthread.php?t=25497
                      Carpe diem

Comment

μμ σιγα το πραμα. θα πρεπει να ειναι καποιος πολυ ηλιθιος για να πατησει σε βιντεο με δηθεν τσοντα που του στειλε μια αγνωστη γκομενα ή και γνωστη ακομα, πρωτου τσεκαρει που βγαζει. στο myspace το κανουν συχνα αυτο, εκει που εισαι online δεχεσαι ξαφνικα request ή message απο καποια αγνωστη συνηθως που ζει στην αμερικη, κι οταν πας στο προφιλ της βλεπεις οτι ειναι ολο ενας ιος, κι οπου κι αν πατησεις σε στελνει σε ακυρα sites δηθεν να τη δεις γυμνη κλπ!

Comment

τι να πω,δεν έχω ιδέα.έχω αιώνες να μπω myspace.εσύ φίλε shadow όμως βλέπω τα ξέρεις όλα όταν πρόκειται για γυμνές,τσόντες κλπ.

you naughty boy :
                          Carpe diem

Comment

Shadow δυστυχως αυτο πιανει πολυ ευκολα. Οτι μλκ δει ο καθενας παταει yes. Εδω στο facebook μου ηρθε μυνημα που ελεγε "Για να δεις τους φιλους σου γυμνους κανε κλικ στο forward". Ποσο ζωον πρεπει να ειναι καποιος για να το χαψει.
                            Do a barrel roll!

Comment

Working...
                            X