Announcement

Collapse
No announcement yet.

help sto idiotiko diktio tis forthnet!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• help sto idiotiko diktio tis forthnet!

λοιπόν θα ήθελα μια βοήθεια.οποιος θέλει να με βοηθήσει να πιει καλύτερα έναν καφέ και να καπνίσει αργά αργά το τσιγαράκι του για να μην τρελαθεί.
    χθες έβαλα το 24 ari πακέτο στο ιδιόκτητο δίκτυο.(απλά αναφέρω ότι όταν είχα συνδέσει το modem στο hub έπιανα 1.1 mb ενώ απευθείας στην lan του pc πιάνω κάπου στα 5 mb.τα ip σε αυτή την κάρτα και dns είναι αυτόματα).
    οποτε το pc έχει internet kanonika.to ίδιο και το dreambox για να βλέπω νονά με ρύθμιση μέσα στο κουτί να παίρνει internet από dhcp και δουλεύει κανονικά.όμως στο xboxlive βγάζει ip failed και dns.έτσι αναγκάζομαι να βάλω ip 192.168.0.1 στο pc και το dns,έτσι αναγκάζομαι να βάλω ip 192.168.0.1 στο pc και το dns που έχει το router στην selida.sto 360 βάζω πχ 192.168.0.2 και τα περνάει όλα τα test αλλα φτάνει στο nat και το βγάζει moderate.εδώ είναι το πρόβλημα και εδώ θέλω την βοήθεια σας.κάτι για port forward έχω ακούσει για πόρτες και παράθυρα όμως δεν ξέρω τίποτα απ όλα αυτά.εγώ με χορδές ασχολούμαι κιθαρίστας είμαι solo παίζω metal και όλα αυτά μου φαίνονται παράξενα αν μπορείτε να με βοηθήσετε....

το παρακάτω κείμενο αφορά τι προσπάθειες έχω κάνει:
    π ότι κοίταζα στο site του router μου πρέπει κάτι να κανεις με dhcp με ip χωρίς να ξέρω τι akribos.to router μου έχει 192.168.1.1 το pc όμως για το 360 υπακούει μονο σε ip τύπου 192.168.0.XXX αν βάλω άλλη ip ναι μεν περνάει το test στο ip αλλα βγάζει failed στο dns.me την προηγουμενου τύπου ip όλα confirmed αλλα nat moderate.δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε.δεν βγαίνει νόημα.δεν ξέρω.και τώρα που τα γράφω ζαλίζομαι έχω τρελαθεί.

EDIT:to router mou einai to DSL-2640B tis D-Link
Working...
X