Εντάξει, πλέον στο defencenet έχουν το ακαταλόγιστο. Το σπέρμα μας έπνιξε.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Εντάξει, αυτά περί "αθεϊστικού μίσους" είναι απλώς παπαριές, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά: Το διεφθαρμένο ελληνικό σύστημα αποτίναξε τις (όποιες) ευθύνες από τους πολιτικούς όπως πάντα και τις έστρεψε όπου αλλού μπόρεσε. Στην προκειμένη έτυχε να να είναι κληρικός ο αποδιοπομπαίος τράγος."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
To καλύτερο είναι αυτό:
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΕΝΤΥ ΑΘΕΪΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Δηλαδή...οκ...πρέπει να έτρωγαν πολύ ξύλο στο γυμνάσιο αυτά τα παιδάκια...Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Εχω μια απορια βαθια πνευματικου χαρακτηρα. Οταν προφυλακιζεται παπας μεσα στα Χριστουγεννα, η αμαρτια ποιον βαραινει και σε ποιον ριχνει ο Θεος τη φωτια;
Comment
-
Originally posted by Somari View PostTo καλύτερο είναι αυτό:
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΕΝΤΥ ΑΘΕΪΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Δηλαδή...οκ...πρέπει να έτρωγαν πολύ ξύλο στο γυμνάσιο αυτά τα παιδάκια..."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Άσε τις αηδίες περί ξύλο, άλλωστε κι εγώ έτρωγα άλλα δεν έχω τέτοιες απόψεις.
Στην προκειμένη έτυχε να να είναι κληρικός ο αποδιοπομπαίος τράγος.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by straier View PostΟ Εφραίμ θεωρείται αποδιοπομπαίος τράγος; Δηλαδή από ποια λαμογιά και πάνω δε θεωρείσαι αποδιοπομπαίος τράγος;
Με αυτήν τη λογική τον χαρακτήρισα "αποδιοπομπαίο τράγο". Άλλωστε, αν δεις την αιτιολόγηση της απόφασης προφυλάκισής του νομίζω ότι θα συμφωνήσεις πως ήταν κατευθυνόμενη. Τα επιχειρήματα στη βάση τους μόνο νομικά δεν ήταν, πράγμα ύποπτο για εισαγγελείς."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Στο βρετανικό δίκαιο θα υπάγονται τα νέα ελληνικά ομόλογα που θα προκύψουν από το PSI - Πλήρης επιβεβαίωση του www.bankingnews.gr
Βγάλτε συμπεράσματα. Καθώς είναι τεράστιο κείμενο που τα λέει όλα, διαβάστε το μέσα στο link. Προβλέπεται να γίνει εξέγερση και πτώση της Κυβέρνησης.
sigpic
Comment
Comment