Στις φιλοδοξιες απλα δε παιζομαι, ειδη εχω ξεκηνησει τη δημιουργεια ενος lobby που θα προωθει αμοιβαια οικονομικα συμφερωντα μεταξυ των μελων, προσπαθω να βρω εκολαπτομενους δικηγορους, Ιατρους κλπ ανθρωπους απο τους οποιους κρινωντας γνωριμιες σε συνδιασμο με τη θεση βλεπεις το αν θα πανε μπροστα, ετσι μετα απο λιγα χρονια θα εχουμε καταφερει ο ενας να εχει μεσον το αλλον προκειμενου να ζουμε πιο ανετα, αλλα θα επεκταθουμε και σε ασκηση επροης απνω στη πολιτικη κλπ.
Παραλληλα στοχος μου ειναι να κανω μεταπτυχιακο πανω στο ποιοτικο ελεγχο στα καραβια, ετσι ωστε να ειμαι εγω αυτος που θα δινω το οκ στο αν θα φυγει η οχι ενα πλοιο, με τη σωστη δικτυψση η μηζα θα γινει δευτερη φυση, ετσι πχ αν το Lobby θα θελει μια χαρη απο εναν εφοπλιστη να υπαρχει η ικανοτητα αυτος να εκβιαστει.
Αυτα μες της ακρες ειναι τα αρχικα μου πλανα, ομως πανω απο ολα εχω μια αρχη : " Οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο Θεος γελαει..."
[/b]
Παραλληλα στοχος μου ειναι να κανω μεταπτυχιακο πανω στο ποιοτικο ελεγχο στα καραβια, ετσι ωστε να ειμαι εγω αυτος που θα δινω το οκ στο αν θα φυγει η οχι ενα πλοιο, με τη σωστη δικτυψση η μηζα θα γινει δευτερη φυση, ετσι πχ αν το Lobby θα θελει μια χαρη απο εναν εφοπλιστη να υπαρχει η ικανοτητα αυτος να εκβιαστει.
Αυτα μες της ακρες ειναι τα αρχικα μου πλανα, ομως πανω απο ολα εχω μια αρχη : " Οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο Θεος γελαει..."
[/b]
Comment