Hahaha
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Επειδή το γέλιο κάνει καλό...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Darklink
άμα έχεις κι άλλο υλικό, δώσε :
" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Lol ρε υπάρχει και απάντηση:
Νομίζεις ότι ειρωνεύεται αλλά κάνεις λάθος. Τον chased τον προειδοποίησαν τρεις φορές(όχι δύο) και δε συμμορφώθηκε. Σύμφωνα με τους κανόνες του forum, αυτή η συμπεριφορά του οδηγεί σε διαγραφή του ως μέλος και αντ' αυτού, του δίνουν αδειούλα μιας εβδομάδας. Καλά κάνει και ευχαριστεί λοιπόν. Και λίγο είναι. Ελπίζω μόνο αυτή η πολιτική να ισχύει και για τα υπόλοιπα μέλη, για να ξέρω κι εγώ αν μπορώ να παρεκτραπώ όσο θέλω.
Μήπως να ξανα αρχίσω να γράφω εκεί;;Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
O kosmos to exei toumpano kai aftoi kryfo kamari?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Oxi, aplws den exei parei xampari kaneis pws den efage ban aftos pou ypotithetai pws eprepe na exei banaristei."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Foreigner's Guide to Finland
Παρατραβηγμένο και με διάφορες ψευτιές, αλλά αρκετά πετυχημένο (και εδώ που τα λέμε, σε πολλά λέει την αλήθεια).
Rough μετάφραση της αρχικής παραγράφου απο τα φινλανδικά:
Αντίθετα απο το σύνηθες, δημοσιεύουμε σήμερα, αντί για ειδήσεις, έναν μικρό οδηγό της Φινλανδίας για ξένους.
Επειδή όλες οι υπόλοιπες σελίδες με ειδήσεις νιώθουμε οτι δείχνουν μόνο soft θέματα, δηλαδή άσχετα μικροπράγματα,
αποφασίσαμε να πηδήξουμε και εμείς στην ίδια άμαξα. Αντί για φινλανδικά, το δημοσιεύουμε στα αγγλικά, ώστε οι καραγκιόζηδες,
οι ξένοι να καταλάβουνε τίποτα. Δε ξέρουνε τα βόδια λέξη Φινλανδικά.
Comment
-
Μου κάνει εντύπωση που δεν έγινε αναφορά στην πολυλογία των Φινλανδών δεδομένου ότι είναι το πιο τρανταχτό στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας τους.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Και επίσης η αναφορά στο φτύσιμο. Όλοι φτύνουν στο δρόμο! Ακόμα και άτομα που φαίνονται sophisticated και πολιτισμένα.
Περπατάω σα τρελή για να αποφεύγω τις ροχάλες! ΈΛΕΟΣ! Ας το κάνουν σε κανα χαρτομάντηλο αμα δε κρατιούνται. Όχι στο δρόμο!
Και straier, οι Φινλανδοί μιλάνε πολύ μόνο αφού τα πιούν. Πίστεψέ με, στους περισσότερους, δε τους βγάζεις λέξη χωρίς κανα 12-pack.
Όσο για το salmiakki, βλέπω τη πήρες ήδη τη "γλύκα", ε, Phantom; Αχαχαχα. Εμ, θα το γλύτωνες; Ούτε εγώ το γλύτωσα. Never again!
Comment
Comment