Originally posted by Tannosuke
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Επειδή το γέλιο κάνει καλό...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by BartManMacbook σε Windows xp mode ?? You are doing it so fucking wrong , dude.
Έχω 2 bootcamps στο ίδιο laptop, γιαυτό. Ένα για Mac OS X και ένα για Win XP. Απλά έτυχε που έπαιζα το demo του King Kong εκεί στην Αθήνα που δεν το ήθελε εκείνο το παιδί.sigpic
Comment
-
Comment
-
Ένα μικρό ανεκδοτάκι.
Ήταν ένας άνθρωπος με πανύψηλο δείκτη I.Q, 200, τόσο μεγάλο που δε μπορούσε να επικοινωνήσει με τους υπόλοιπους και να ζήσει σαν άνθρωπος. Μια μέρα διαβάζει στις εφημερίδες πως στην Αμερική υπάρχει ένας επιστήμονας που έχει εφεύρει ένα μηχάνημα που μπορεί να ρυθμίζει το I.Q σου. Τρέχει λοιπόν, πουλάει τα πάντα, πάει στην Αμερική και βρίσκει τον επιστήμονα. Του λέει τι θέλει, και πως θέλει να μειώσει το I.Q του στο 120 για να μπορεί πλέον να ζήσει κανονικά, τον βάζει σε μια πολυθρόνα, του καλωδιώνει το κεφάλι, πατάει ένα κουμπί και εμφανίζεται στην οθόνη ο αριθμός "200" και μετά απο λίγο ο αριθμός "199", "198"...
Τι ωραία τι καλά που πέτυχε το πείραμα, και τότε χτυπάει το τηλέφωνο του επιστήμονα. "Έλα ρε γυναίκα τι;"
"Όχι ρε γυναίκα θα φάω έξω"
...180...179....
"Όχι ρε γυναίκα δε σ'απατάω..."
"Γραμματέας μου είναι ρε γυναίκα η κοπέλα, τι θες τώρα να τσακωθούμε;"
....125...124...
Περνάει η ώρα...
"Γιατί εγώ που χαράμισα τη ζωή μου σ'εσένα; Αυτό είναι το ευχαριστώ;"
...54...53...
"Καλά μου τα'λεγε η μάνα μου να παντρευτώ την Mary του μπακάλη!"
...
Ξαφνικά, γυρν'άει το πρόσωπο ο επιστήμονας και βλέπει τον αριθμό να έχει φτάσει στο 2.
"ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!"
Πηγαίνει, βγάζει καλώδια, πατάει κουμπιά και σταματάει στο 1 ο αριθμός. Τότε, με απελπισία:
"Ζεις;; Πες μου κάτι, ο,τιδήποτε! Θε μου τον σκότωσα τον άνθρωπό!"
Και τότε, με ζαβλακωμένο και απλανές ύφος, ο άνθρωπος σηκώνει σιγά σιγά το κεφάλι, υψώνει το χέρι του και λέει:
"Ο..λυ..μπια..κος!"
Comment
-
Egw to kserw me Mpaok"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Xwris na thelw na fanw kryos, den to katalava"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Afto to katalava, alla hlpiza to asteio na einai kapou allou
BTW akousa thn ekpomph gia ta anime, eixe poly fash, ante na to ksanakanete!"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
Comment