Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πώς καταλαβαίνουμε...
Collapse
X
-
To topic αρχικα απευθυνοταν στα χρονια που εχουν περασει και η κοινοτητα παραμενει. Σα gaming φορο τιμης των αλλαγων στη ζωη μας με αποκορυφωμα το στρατο, ο Τιτους ποσταρε το Κανον Φοντερ. Δεν ελεγε πουθενα βαλτε παιχνιδια που παιξατε κι εχουν σχεση με το στρατο. Ετσι εξελιχθηκε το τοπικ (πιο μετα εκανε εντιτ και παροτρυνε να βαζουμε war gaming επιλογες). Με τα παραπανω παιχνιδια εχω ασχοληθει εγω. Με ενα τουλαχιστον απτα παραπανω (Dainseryakou) θα εχουν ασχοληθει και αλλοι (ΧΒΟΧ). Eπιπλεον εχουν ωραια εξωφυλλα
-
To thema einai oti kaneis mas den exei paiksei afta ta games, h toulaxiston den ta paizame prin pame strato, h kanw lathos?
Leave a comment:
-
-
Koυρεμα is not an option!!
Καλα θα με τσουξει αλλα τι να κανουμε αλοι τα περναμε αυτα,απλα δε με απασχολει αμεσα το θεμα,εχω να τελειωσω τη σχολη πρωτα.
Leave a comment:
-
Originally posted by AzraelΔεν υπαρχει λογος να ενημερωθουμε και να αγχωθουμε απο τωρα.Εχουμε καιρο ακομα μεχρι να φαμε το αγγουρι και μεχρι τοτε μπορει να γινει εξαμηνο ή αν γινει η Αποκαλυψη που πολλοι ψηνονται,τοτε το γλυτωσαμε μια και καλη.
του φευγατου (και διαβασμενου) η μανα δεν εκλαψε ποτε, ευκαιρια να κουρευτεις κιολας, εγω ειχα να τα κοψω απτον δεκεμβριο και τωρα νιωθω παναλαφρος
Leave a comment:
-
Δεν υπαρχει λογος να ενημερωθουμε και να αγχωθουμε απο τωρα.Εχουμε καιρο ακομα μεχρι να φαμε το αγγουρι και μεχρι τοτε μπορει να γινει εξαμηνο ή αν γινει η Αποκαλυψη που πολλοι ψηνονται,τοτε το γλυτωσαμε μια και καλη.
Leave a comment:
-
οι σειρες μπαινουνε φεβρουαριο μαιο αυγουστο και νοεμβριο, το οτι η αναβολη σας ληγει τον δεκεμβριο δεν σημαινει οτι θα πατε να παρουσιαστειτε κατευθειαν την πρωτοχρονια, jesus ενημερωθειτε λιγο
Leave a comment:
-
Originally posted by Doppelganger View Post
Εγω λεει το γραμμα απο την αναβολη παω στρατο στις 31 Δεκεμβριου 2017. Ουτε ρεβεγιον δεν θα με αφησουν να κανω
Eμενα λεει 31 Δεκεμβριου 2014.Σε ολους τους γνωστους επισης 31 Δεκεμβριου ειναι.Παιζει να το καθυστερησω να παμε μαζι
Ασε πριν κανα χρονο ειχα προβλημα με κατι(δε θυμαμαι τι,κατι στα χαρτια)και ετρεχα στρατονομιες,αστυνομιες αστα.
Δεν εχεις κλαση!!!
A δεν εχεις χεσει!!!
Leave a comment:
-
Afierwma einai, h erwthsh sou se ti ekshphretei?Σε τι εξυπηρετεί αυτο το τοπικ?
Leave a comment:
-
Εγω λεει το γραμμα απο την αναβολη παω στρατο στις 31 Δεκεμβριου 2017. Ουτε ρεβεγιον δεν θα με αφησουν να κανω
Leave a comment:
-
Με το καλό, καλό κουράγιο.Originally posted by RaphaelΕγώ μάλλον ή Νοέμβρη ή Φλεβάρη θα μπω στρατό.
Δεν ξέρω αν ήταν λάθος η επιλογή του, πάντως είναι σε σχολή εγγυημένα πανδύσκολη, ακόμα και γι' αυτούς οι οποίοι την επέλεξαν σωστά.Originally posted by Azrael View Postna ypothesw lathos epilogh sxolhs???An nai,sta idia eimaste.pikra...
Leave a comment:
-
Originally posted by paixtis View PostKsexases ton BigBOSS kai ton Deus Titus.Egw to kovw na phgainw strato se 3 me 4 xronakia apo twra otan kai 8a teleiwsw logika thn sxolh(an mporesw na thn vgalw telika...)
na ypothesw lathos epilogh sxolhs???An nai,sta idia eimaste.pikra...
Leave a comment:

Leave a comment: