Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκλογες 4η Οκτωβριου 2009

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    Need for Speed : Aleka

Ευχαριστως θα εδινα και 100000 euros Για να μετακινουνται ολοι οι βουλευτες με Ferrari

Εγώ θα έλεγα να δημιουργήσουν Carmaggedon III: Death of The Politicians !

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Need for Speed : Aleka

Ευχαριστως θα εδινα και 100000 euros Για να μετακινουνται ολοι οι βουλευτες με Ferrari

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Αν αυτή η Αλέκα κατεβεί έτσι σαν Μυστικός Πράκτορας, εγώ θα χορεύω παπαδογερόντικα και θα τραγουδάω Ziggy Marley...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    The Dark Aleka?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Σωστο κι αυτο, σκαει τηλεφωνο οτι αστεγος χρειαζεται επιγοντως μεταφορα και περιθαλψη. Παταει το κουμπι η Αλεκα, κατεβαινει η καρεκλα της μεσα απο τον αγωγο και μπαινει μεσα στο lexus απ'την ειδικα διαμορφωμενη ηλιοροφη. Οι σκηνες που ακολουθουν ειναι ακαταλληλες, αλλωστε για τους κομουνιστες το κοκκινο σημαινει τερμα γκαζι. Σε τετοιες αναγκες θες ενα γρηγορο αμαξι.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by NickTG View Post

Γιατί πήρε το Lexus και δεν πήρε το Prius ή το Civic Hybrid;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ !!!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το Lexus χωραει περισσοτερους μεταναστες αμα χρειαστει να τους εξυπηρετησει. ΚΚΕ, στην υπηρεσια των αδυναμων.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Originally posted by TravisGr View Post
    Εγώ σε προκαλώ να αποδείξεις το αντίθετο βρες τον αριθμό του προεδρικού διατάγματος ή τον νόμο να δούμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Επίσης απόδειξέ μου πως η Παπαρήγα κάνει τσάρκα με την Lexus στην Σκουφά και ψωνίζει Gucci στο Κολωνάκι και ότι η κόρη της πάει στο Deree.......

Αυτό σε πείραξε μόνο;
    Ωραία έστω ότι το χρησιμοποιεί μόνο για να πηγαίνει στη βουλή(που δεν το κάνει αφού και στην Ελευσίνα με αυτό είχε έρθει και σίγουρα η Βουλή δε μετακόμισε).

Γιατί πήρε το Lexus και δεν πήρε το Prius ή το Civic Hybrid;

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Tι ειναι αυτα που δινεις? Μα καλα εκει στο ΚΚΕ υπαρχει συναισθηση της ΕΛληνικης πραγματικοτητας κι επικαιροτητας ?

Τι με ενδιαφερει εμενα η αποψη του ΚΚΕ για τον σοσιαλισμο και οι λοιπες φιλοσοφικες κουβεντες του 18ου συνεδριου? Πως με βοηθαει εμενα η φιλοσοφια σαν πολιτη? Αν ειναι ποτε δυνατον... Που ειναι οι θεσεις του ΚΚΕ για την οικονομικη κριση, τι προτεινει. Θα περιμενω πολλα χρονια μεχρι να λαβω απαντηση.

Ολα τελικα εχουν την εξηγηση τους οπως ανεφερα και πιο πανω? Ετσι εερμηνευεται και το ποσοστο που ελαβε στις εκλογες η παραταξη σας που ποιος θα το πιστευε, φτασαμε στο σημειο ο Καρατζαφερης να λαμβανει αναλογες ψηφους. Ο λαος ειναι ο καλυτερος κριτης κι εκει στο ΚΚΕ δε παιρνουν χαμπαρι τις αλλαγες της κοινωνιας.

Κι αφου λοιπον διαβαζεις Ριζοσπαστη για να μαθαινεις την επικαιροτητα...ιδου και μια εναλλακτικη πηγη της συκοφαντικης αυτης ειδησης ... :
    Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.Ειδήσεις και νέα με άποψη από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Μαθε Ακιρα παιδι μου εσυ πως λειτουργει η βουλη κι ελα να ξανακανουμε κουβεντα.

ΥΣ - Πολλα κλισε σχολια. Οποιος αγγιζει την ιερη αγελαδα ΚΚΕ ειναι Παγκαλιστης. χαχαχα ποσο μπροστα ρε γαμωτο...

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    δεν ηρθες για να μεινεις και εβαλες αβαταρ, xbox live profile, wii profile, now playing και υποτιτλο?

οχι πως θελω να φυγεις, αλλα να, διορθωνω τις ανακριβειες!

Leave a comment:

• TravisGr
    replied
    Όχι ο Akira είναι ακόμα ban ο Τravis δεν είναι. Anyway δεν ήρθα για να μείνω απλά διευκρινίζω μερικά πράγματα από την πλευρά μου, όπως βλέπεις παίρνω το θάρρος να ποστάρω μόνο σε αυτό το thread διότι οι ανακρίβειες δημιουργούν κλίμα και στο τέλος ακούς τα παραπάνω που γράφτηκαν.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Kαλα ο Ακιρα δεν ηταν μπαν? ερε τι θα τραβηξουμε παλι...

που λετε οσον αφορα το αποτελεσμα... πφφφ... πραγματικα δεν εχω ορεξη να πω και πολλα παο τη στεναχωρια μου... βλεπω να ρχετε και η Ντορα στην αντιπολιτευση για να αποτελιωσει το θεατρο σκιων...

Αυτο που βλεπω ειναι να γινομαστε Αμερικη με το χαζοχαρουμενο φερεφωνο της Αμερικης, φυσικα δε θα χουμε μεταναστες... θα τους κανουμε ολους Ελληνες και τελος, παει και το υπουργειο ΜΑκεδονιας Θρακης, πανε και οι αγωγοι με τους Ρωσους και ακομα δεν αρχησαμε... βεβαια απο την αλλη και η ΝΔ ηταν για τα μπαζα που να κυβερνησουν ο ενας πιο βρωμικος απο τον αλλο, αλλα τουλαχιστον δε ξεπουλησαν (τελειως) την Ελλαδα...

Ακιρα φροντησε να μας κρινεις με εποιηκεια, δεν ειμαστε κατοχοι της γαμοσυνης σου για αυτο να μας συγχωρεις τα λαθη ε?

Ω θεε μου Ακιρα ακομα δε μπηκες αρχισες... βασικα εισαι σαν μια εκδικηση στους Μοντς που καποτε θελαν να με κανουν μπαν...χοχοχοχο... να υποφερετε τωρα!

Leave a comment:

• TravisGr
    replied
    Originally posted by NickTG View Post
    Πραγματικά πιστεύεις ότι χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα αυτά μόνο για τη μεταφορά στη βουλή;;;

Ο κάθε βουλευτής διάλεξε το αυτοκίνητο που ήθελε.
    Μπορούσε να διαλέξει Toyota Prius ή Honda Civic hybrid που ήταν μέσα στις επιλογές.
    Γιατί δεν πήρε κάποιο από αυτά τα 2 για να δείξει ότι σέβεται τα λεφτά του φορολογούμενου;
    Εγώ σε προκαλώ να αποδείξεις το αντίθετο βρες τον αριθμό του προεδρικού διατάγματος ή τον νόμο να δούμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Επίσης απόδειξέ μου πως η Παπαρήγα κάνει τσάρκα με την Lexus στην Σκουφά και ψωνίζει Gucci στο Κολωνάκι και ότι η κόρη της πάει στο Deree.......

Originally posted by Scatman View Post
    Οι απαντησεις που περιμενα για 2η φορα.

Δυστυχως οι του ΚΚΕ εχετε γινει πλεον οπαδοι κομματος, εσωστρεφεις, που βλεπετε οτιδηποτε εκτος του περιβαλλοντος σας σαν απειλη.

Εκει εχει φτασει το ΚΚΕ και η ιδεολογια του. Τα παντα απειλητικα που τα αγγιζουμε μονο λεκτικα, σε φιλοσοφικο επιπεδο.

Δε θιχτηκες για την ελλειψη προτασεων αλλα για την ιδια την Παπαρηγα.
    http://www1.rizospastis.gr/static.do.../2009&id=11404

Αν δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις μερικά από αυτά μπορώ να σου δώσω επεξηγήσεις. Απλά για να μην λες πως δεν σε βοηθάω. Δεν θίχτηκα καθόλου για την Παπαρήγα απλά αυτά τα οποία λες είναι ανυπόστατες ανακρίβειες και γνώστη προπαγάνδα αγνωστικιστή, "ότι ακούω λέω και ότι κάνουν κάνω και δεν την ψάχνω".

Επιπλέον για τις προτάσεις που σου έδωσα παραπάνω είναι και το link του Ριζοσπάστη διάβαζε τον καμιά φορά απλά για ενημέρωση.

Η κυρια Παπαρηγα μαζι με αλλους κυριους/κυριες της βουλης εβαλε την υπογραφουλα της. Ο Ελληνας φορολογουμενος δε πληρωνει για να μετακινειται η μανταμ με 75000 ευρα. Που πηγαν εκει τα πιστευω της. Αλλα βεβαια, ψηφιζουμε αθορυβα στη βουλη, δεν το παιρνει κανεις χαμπαρι κι ολα καλα. Δυστυχως, ο μονος πραγματικος τροπος ενημερωσης για τα τεκτονομενα της βουλης εχουν γινει η εφημεριδα της κυβερνησεως και τα Blogs.

Tα αμαξια ανηκουν στο κοινοβουλιο ΓΙΑ ΤΟΥΣ πολιτικους που υπεγραψαν. Σα να λεμε αλλαξε ο Μανωλιος εβαλε τα σωβρακα του αλλιως.

ευχαριστω πολυ που επαναλαμβανεις τα λεγομενα μου. Τι Συριζα, τι ΚΚΕ, τι ΠΑΣΟκ. Ολοι μια απτα ιδια
    Καλά βρες ένα blog ή Φ.Ε.Κ που να έχει στοιχεία για αυτά που αναφέρεις για το ΚΚΕ και σε κερνάω ένα τσαμπί σταφύλια χωρίς κουκούτσα. Ψάξε επίσης πως ψηφίζεται και ένας νόμος στην βουλή για τα βασικά.

Υ.Γ: Μου θυμίζεις πάντως και τον Θοδωρή Πάγκαλο στην αντιΚΚΕ προπαγάνδα.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Οι απαντησεις που περιμενα για 2η φορα.

Δυστυχως οι του ΚΚΕ εχετε γινει πλεον οπαδοι κομματος, εσωστρεφεις, που βλεπετε οτιδηποτε εκτος του περιβαλλοντος σας σαν απειλη.

Εκει εχει φτασει το ΚΚΕ και η ιδεολογια του. Τα παντα απειλητικα που τα αγγιζουμε μονο λεκτικα, σε φιλοσοφικο επιπεδο.

Δε θιχτηκες για την ελλειψη προτασεων αλλα για την ιδια την Παπαρηγα.

Η κυρια Παπαρηγα μαζι με αλλους κυριους/κυριες της βουλης εβαλε την υπογραφουλα της. Ο Ελληνας φορολογουμενος δε πληρωνει για να μετακινειται η μανταμ με 75000 ευρα. Που πηγαν εκει τα πιστευω της. Αλλα βεβαια, ψηφιζουμε αθορυβα στη βουλη, δεν το παιρνει κανεις χαμπαρι κι ολα καλα. Δυστυχως, ο μονος πραγματικος τροπος ενημερωσης για τα τεκτονομενα της βουλης εχουν γινει η εφημεριδα της κυβερνησεως και τα Blogs.
    Τα αμάξια ανήκουν στο κοινοβούλιο και όχι στους πολιτικούς αρχηγούς και ο προϋπολογισμός κάλυψε και το αμάξι του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ όχι ότι έχει σημασία αν το πήρε ή όχι.
    Tα αμαξια ανηκουν στο κοινοβουλιο ΓΙΑ ΤΟΥΣ πολιτικους που υπεγραψαν. Σα να λεμε αλλαξε ο Μανωλιος εβαλε τα σωβρακα του αλλιως.

ευχαριστω πολυ που επαναλαμβανεις τα λεγομενα μου. Τι Συριζα, τι ΚΚΕ, τι ΠΑΣΟκ. Ολοι μια απτα ιδια

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Πολυ χρησιμο σχολιο, οπως παντα απο τον Akira...

Welcome back.

Leave a comment:

Working...
X