Announcement

Collapse
No announcement yet.

GAMING SOUNDSCAPES: ΕΝΑ EVENT GAMING ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ναί, το PC Master τελικά αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο event (αν και αρχικά, θέλαν να συμμετείχουν. Προφανώς κάτι άλλαξε και μόλις πρίν από λίγες ώρες έλαβα Mail από τον Κο Δεριζιώτη για την μη συμμετοχή του περιοδικού στο event), οπότε και φυσικά θα αφαιρεθει κάθε αναφορά και το λογότυπο του περιοδικού (τόσο στο πόστερ, όσο και στο site) προς αποφυγή παρεξηγήσεων!

Απλά να τονισω ότι σε καμμία περίπτωση δεν θα έπραττα ποτέ αυθαίρετα, και ιδίως στην διοργάνωση ενός τέτοιου event!

Τώρα όσον αφορά το ίδιο το event, η διοργάνωση προχωρά ακάθεκτη, και everything goes according to plan!
    www.extrahype.com
    Escapism: The Art of Arts!

Comment

Ι'm in too παίδες!Άντε με την ευκαιρία αυτή να βρεθούμε και εμείς.Έχει περάσει πολύς καιρός από το Χατζαρόπουλος meeting και έχουμε σκουριάσει οι Θεσσαλονικείς.Άντε ψηθείτε!
      Nintendo I.D.: paixtis
      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Καλησπέρα. Ονομάζομαι Γιώργος Σακαλής και θα ήθελα να σας ενημερώσω για το "Gaming Soundscapes" event που διοργανώνω σε συνεργασία με το byteme.gr, καθώς και με την συμμετοχή των Animeplanet.gr, Critics.gr και Game20.gr . Το εν λόγω event πρόκειται για μία βραδιά αφιερωμένη στην μουσική των videogames που όλοι μας αγαπήσαμε και είναι το πρώτο στο είδος του στην Βόρειο Ελλάδα.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 19:00 με ένα τουρνουά Street Fighter IV σαν "πρόλογο", και στις 21:00, θα ξεκινήσουμε ένα μουσικό ταξίδι, σε dance, rock, καθως και πολλούς άλλους ενδιαφέροντες ρυθμους, που θα μας πάει μέχρι και 30 χρόνια πίσω, εως και τα πιο σύγχρονα μουσικά κομμάτια από τον τομέα του gaming (και φυσικά, κομμάτια από επαγγελματίες μουσικούς και DJ, εμπνευσμένα από τον χώρο που όλοι μας λατρεύουμε). Επίσης θα υπάρχουν video projections με εικόνες και βίντεο από αξέχαστα παιχνίδια!

Θα χαρώ πολύ να σας δω όλους, την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου στο Cofix (Λωρη Μαργαρίτη 11, Θεσσαλονίκη, 2310 250-011), όπου θα λάβει χώρο το event!

Είναι μία πρώτη προσπάθεια ώστε πλέον να διοργανώνονται στην Ελλάδα τέτοια event και να ανδειχτεί και στην πατρίδα μας επιτέλους το gaming ως το πιο σύγχρονο και πλέον αποδεκτό μέσο ψυχαγωγίας! Και φυσικά να ξέρετε πως εφόσον έχει επιτυχία αυτό το event θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές εκπλήξεις!

Υ.Γ (ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ): Το τουρνουά θα έχει ζεύγη τα οποία θα αποφασιστούν κατόπιν κληρώσεως, και στην συνέχεια θα προχωρήσει μέσω elimination (σε περίπτωση που δεν θα βγαίνει ζυγός αριθμός, θα έχουμε εύκαιρο κάποιον, ώστε να βγουν σωστά τα ζευγη).

Θα υπάρξουν βραβεία για τις 3 πρώτες θέσεις. Η κονσόλα θα είναι το PS3 και αντί για οθόνη θα υπάρχει προτζέκτορας (ίσως να γίνει και σε τηλεόραση... θα δούμε σύντομα).

Banned χαρακτήρας θα είναι ο Seth, καθώς είναι overpowered.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο τουρνουά Street Fighter IV, στείλτε ένα Mail με το ονοματεπώνυμό σας, και το κινητό σας στην παρακάτω διεύθυνση: ge.sakalis@gmail.com
        www.extrahype.com

Comment

Lol tha akouseis polla gia Seth edw, kalytera na ekanes ban Ryu kai Sagat
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Xαχα.. περιμενα να δω ποιος θα το σχολιασει πρωτος.
            Δεν εχει νοημα να πω και τιποτα, απλα δειτε αν εχει γινει οπουδηποτε ban o Seth πριν το γραψετε τουλαχιστον. Η απαντηση ειναι πως οχι, κανενας δεν ειναι banned πουθενα.

Comment

Vasika to sxoliasame edw kai kairo sto idio to site tou Animeplanet alla whatevah
              "

Greek Gaming Videos

Comment

Εντάξει ρε παιδία... μην βαράτε... Θα δούμε και στο event... Εάν ο λαός ζητάει Seth, Seth θα έχει... LOL! Σας χαλάω χατήρι?
                www.extrahype.com

Comment

Vasika koitakste na kanete install to paixnidi na mhn trwme wra sta fortwmata kai na eisai sigouros pws kaneis den paizei Seth mono kai mono epeidh tha vgainei teleftaios...
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

Λοιπον στην κυρια συναντηση, στο Cofix θα δωσουμε το παρον κατα 90 % εγω και ο Dooplissakos. Παιδια ελατε, ειναι μια καλη ευκαιρια, επιτελους να τα πουμε και απο κοντα.

Στο μαγαζι βρεθηκα πρωτη φορα εχθες, σε μια συναντηση anime. Ηταν ωραια, παρολαυτα η ποιοτητα ηχου ηταν μετρια προς κακη, ισως και λογω της φασαριας, γινοταν ενας χαμος, ειδικα στην αρχη. Παντως ο προτζεκτορας που ειχαν ηταν μια χαρα, και τα βιντεακια που δειχναν.

Sephiroid θελουμε οπωσδηποτε κατι απο Zelda Soundtrack.. Ειναι must νομιζω

Cya around.

Comment

Θα είμαι κι εγώ παρόν;)...
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Θα παίξω Zelda? Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος? LOL Από ολα θα έχει ο μπαξές, μην ανησυχείτε!
                        www.extrahype.com

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
                          Vasika koitakste na kanete install to paixnidi na mhn trwme wra sta fortwmata kai na eisai sigouros pws kaneis den paizei Seth mono kai mono epeidh tha vgainei teleftaios...
                          Και να μπορούν να εγκατασταθούν όλοι οι χαρακτήρες ως και ο Akuma... Τις προάλλες που πήγαμε στο GameDojo με τον G_Ζ υπήρχαν μόνο οι βασικοί χαρακτήρες μέσα...

Επίσης παιδιά να με ευχαριστείτε, γιατί εγώ ο ίδιος πρότεινα τον Sephiroid το site αυτό εδώ καθώς και μερικά άλλα...

Όσο πιο πολλοί τόσο πιο ενδιαφέρον θα γίνει το πάρτυ, όσο και ο διαγωνισμός !

Όποτε τα λέμε από κοντά για μία γιγάντιαια συνάντηση που δεν έχει ειπωθεί ποτέ ! Τόσο για ένα ποτάκι, όσο και για να φαγωθούμε !
                          sigpic

Comment

Κατα 99% θα ειμαι κι εγω με τον Irvine παρων. Θα τηλεφωνησω στον DJ οταν ανεβω και θα κανονισουμε.:phil:
                            My blog:Doppel's Den

Comment

Πωπω βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον!Link123 ήμουν και εγώ στο event με τα anime!Πού καθόσουν ακριβώς?Ήσουν ντυμένος τίποτα?Sephiroid έχω να σου προτείνω ένα site που ενδέχεται να έχουμε κι άλλες πολλές συμμετοχές.Δες τα pm σου και αν θες κάνεις εγγραφή ή μου λες εμένα να κάνω το σχετικό θέμα εκεί.
                              Nintendo I.D.: paixtis
                              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Με τέτοια συμμετοχή από εδώ μάλλον θα αναγκαστώ να έρθω. Θα καλύψω και φωτογραφικά το φόρουμ μας (τροφή για Photoshop). Δε θα παίξω SF IV γιατί δε γουστάρω, αλλά θα πίνω μπύρες και θα φωτογραφίζω. Ελπίζω να σκάσει μύτη και το GameGirl, κανονίσαμε διάφορα μέσω πμ και θέλω να την έχω από κοντά.

Εγώ απαιτώ μουσικές από Xenogears για να ανάψουν τα αίματα. Μετά πέτα και κανένα Scars of Time και πάρε μου την ψυχή. Επίσης αρχή, μέση ή τέλος θέλω Tetris Theme. Αν δεν υπάρξουν κάποια από αυτά (ή όλα) θα έρθω εγώ προσωπικά να παραπονεθώ.

Comment

Working...
                                X