Announcement

Collapse
No announcement yet.

GAMING SOUNDSCAPES: ΕΝΑ EVENT GAMING ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ας πω και εγώ δύο λογάκια...

Το event προσωπικά μου άρεσε σε overall βαθμό αλλά θα μπορούσε να γίνει καλύτερο.Ελπίζω να υπάρξει επόμενο και να τα καταφέρει(αλήθεια Sephiroid είσασταν ευχαριστημένοι από την προσέλευση?διότι σε κάτι anime party γίνετε τις πόπης ενώ προχθές είμασταν κυρίως 10 άτομα από gamers odyssey)

2 πράγματα με χάλασαν.Πρώτον η έλλειψη κλασικών μη ρεμιξαρισμένων κομματιών του gaming χώρου.Ένα bloody tears,ένα FF theme(οποιοδήποτε,από Crystal Theme μέχρι Victory Theme) ή οτιδήποτε άλλο,αλλά ΟΧΙ σε ρεμίξ.

Δεύτερον όπως ανέφεραν πολλά παιδιά,πολύ ωραίο θα ήταν να συνυπήρχαν εικόνα και ήχος αρμονικά.

Κατα τα άλλα τέλεια περάσαμε,γνωρίσαμε όλοι μας πολλά άτομα και έγινε ωραίος χαβαλές.DJ,G_0,Doppel,Irvine και Cursed απλά χάσατε που δεν ήρθατε να πιούμε μπυρούλες.

Καλύτερες στιγμές?Fanboysmos στο τέρμα σε ορισμένα videos με πολλές ζητοκραυγές και γιουχαρίσματα.ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΕΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ(όλοι μας ξέρουμε από που προέρχεται αυτό).Το βλέμμα του paixtis όταν έχασε τον δρόμο για την μπυραρία και πολλές πολλές ακόμα στιγμές

Γενικώς ήταν τέλεια,να το ξανακάνουμε παίδες!!!!

Η φωτογραφική κάλυψη από DJ και Evans που είναι?Άντε ανεβάστε τίποτα ρε ρέμαλοι

Comment

• Ποια φωτογραφική κάλυψη, γτπκ είναι όλες οι φωτογραφίες που έβγαλα . Next time θα έρθω με full εξοπλισμό, το φλασ της μηχανής δεν υπάρχει λέμε.

Κατα τα άλλα τέλεια περάσαμε,γνωρίσαμε όλοι μας πολλά άτομα και έγινε ωραίος χαβαλές.DJ,G_0,Doppel,Irvine και Cursed απλά χάσατε που δεν ήρθατε να πιούμε μπυρούλες.
      Ποιες μπυρούλες, στη μία τα φτύσαμε both. Άσε πίκρα η κατάσταση, απαιτώ να βρεθούμε οι δυο μας μέσα στη βδομάδα και να πάμε για κάτι σωστότερο.

Από εκεί και πέρα όντως το βλέμα του paixtis δεν υπήρχε, τόση τελειότητα δύσκολα περιγράφεται .

Comment

• Για πρώτο event τέτοιου είδους στην Θεσσαλονίκη? Ναι είμαι ευχαριστημένος από την προέλευση! Όταν έγινε στην Αθήνα, ξέρεις πόσα άτομα πήγαν? 5-10 άτομα... Εδώ μαζέψαμε και γύρω τα 40-50 άτομα (γιατί ήρθαν και άλλοι εκτός του Odyssey). Όσο για τα anime παρτυ, γίνονται εδώ και πολύ καιρό και έχουν το κοινό τους... Θέλει οπότε τον απαιτούμενο χρόνο, έτσι? Εν πάσει περιπτώσει, είπαμε κάθε επόμενο και καλύτερο θα είναι! Τώρα βέβαια με μεγαλύτερη προσέλευση θα υπάρξουν άλλου ειδους προβλήματα.... αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του...
        www.extrahype.com
        Escapism: The Art of Arts!

Comment

• Aπαιτώ φωτογραφίες του event τώρα!Άστα καλλιτεχνικά σου Evans οι φωτογραφίες είναι μια χαρα!DJ ανέβασε και εσύ τις δικές σου!Plz!
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Ναι, ναι! Ανεβάστε τις να δω κι εγώ!
            www.extrahype.com

Comment

• Άντε ανέβασε τις ρε Evans !!! Τι σοι φωτογράφος είσαι αν δεν ανεβάζεις δικές σου δουλειές ?

Sephiroid, μου το χρωστάς που ήρθαν τόσα άτομα... Στο επόμενο θα γίνουν ακόμα πιο πολλοί ! ;) Αν ήταν το Gamers Odyssey μόνο ή το AP, θα ήταν τουλάχιστον 7-8 άτομα... Ως και ο admin του AP ήρθε... ;)
              sigpic

Comment

• Μόνο το Gamers-Odyssey είχε ψυχή ρε!

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                  Μόνο το Gamers-Odyssey είχε ψυχή ρε!
                  Καημένε Evans... Δεν πρόσεξες ότι είχαν ψυχή και τα άλλα forums...

Ήρθαν και του AP και του Art-of-gaming... ;)

Τέλοσπάντων άντε βγάλε τις φωτογραφίες
                  sigpic

Comment

• Paparia me to sympatheio, eida poioi hrthan apo ta alla fora kai eida kai pws kai poso symeteixan.
                    Aftoi pou ekanan xavale htan to Forum tou "Gamers-odyssey" kai 4 paidia apo to "Anime.gr", apo "Animeplanet" ton Elissaio den ton eida alla oute kai kaneis allos symeteixe sthn fash, apo "Art-of-gaming" hrthan MONO o Fioth kai esy kai apo thn allh esy metras kai gia to "gamers-odyssey"...

Anyway mporei na hrthe kai h Marilou h idia alla pera apo emas, kaneis den fanhke pragmatika
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ήρθε και ο Tyr νομίζω, αλλά ήταν εξαιρετικά βιαστικός, πέρασε σα σίφουνας για να αποφύγει διάφορα.

Στο επόμενο meeting να έχουμε και μπλουζάκια με κάποιο motto (προτείνω "go go G-O") και με το όνομά μας και το avatar μας. Motto μπροστά, όνομα-avatar πλάτη. Τέλειο θα είναι :xp: .

Comment

• (προτείνω "go go G-O")
                        In my case: "go go G-O G_0.... O_O;
                        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                        Kindred, this blade and I.
                        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                        Greek Gaming Videos
                        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                          In my case: "go go G-O G_0.... O_O;
                          Να φτιάξουμε 2 μαύρα μπλουζάκια με το "G" και το "μηδέν" πάνω ???

Θα φωνάζουμε: ΟΡΜΑ, G_0 ! OΡΜΑ, G_0 !
                          sigpic

Comment

• Θα ειμαι πολυ βλακας αν βαλω στο μπλουζακι το avatar μου...
                            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Εγω παλι αν βαλω μπλουζα με το avatar μου στη πλατη θα φαω πολυ ξυλο.
                              Do a barrel roll!

Comment

• Σήμερα η αυγή ήταν πράσινης αποχρώσεως λέει...
                                www.extrahype.com

Comment

Working...
                                X