Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τιτανικός
Collapse
X
-
Πολύ καλό το ΟΡ σου Νικολάρα αλλά ειλικρινά δεν κατάλαβα το νόημα του θέματος,πέραν του εγκυκλοπαιδικού του χαρακτήρα.
-
Guest repliedxaxaxa ευχαριστω παιδια.Απλα να πω οτι 2-3 χρονια πριν τον Τιτανικο φτιαχτηκε το Olympic το οποιο ηταν το μονο απο τα 3πλοια που δεν βυθιστηκε.Ηταν λιγο μικροτερο σε διαστασεις και ειχε πολυ πιο φτωχο εξοπλισμο.Ο Βρετανικος παλι ηταν πλοιο hospital και βοηθουσε του τραυματιες του Ά Παγκσομιου Πολεμου.Ειχε διαρευσει οτι μετεφερε οπλα στο αμπαρι του με αποτελεσμα να το βυθισουν.
Leave a comment:
-
Ωραίο review έκανε ο Νίκος, αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ που διάβασα τα μερικά από αυτά...Originally posted by Ground_zero View PostRe paides eleos, o Vretanikos einai teleiws allo ploio, einai to aderfo ploio tou Titanikou kai vithisthke sthn Ellada....
To grafei kai sto afieroma tou epanw o Nikolaras, toulaxiston ean einai na apanthsete diavaste to topic
ΑΝ είναι το αδερφάκι του Τιτανικού ο Βρεττανικός, τότε φαίνεται άλλο όνομα και πολλοί σαν εμένα θα τον πέρασαν για τον μεγάλο του αδερφό, τον Τιτανικό, έτσι όπως έχει γίνει σαν σχέδιο...
Οπότε ούδεν σχόλιον από μένα...
Leave a comment:
-
O Παλιός Τιτανικός είναι τρομερή ταινία, no kidding. Με είχανε πιάσει και μένα δάκρυα και για 1-2 χρόνια έλεγα οτι ήταν η καλύτερη ταινία που έχω δεί.
...Μετά είδα το Fight Club...
Leave a comment:
-
Re paides eleos, o Vretanikos einai teleiws allo ploio, einai to aderfo ploio tou Titanikou kai vithisthke sthn Ellada....
To grafei kai sto afieroma tou epanw o Nikolaras, toulaxiston ean einai na apanthsete diavaste to topic
Leave a comment:
-
Έχω την εντύπωση ότι ο Βρετανικός αναφέρεται σε άλλο ναυάγιο.Δεν την έχω δει την ταινία όμως γι'αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μας διαφωτίσει.
Leave a comment:
-
Την άλλη την παλιά δεν την έχω δει...Originally posted by paixtis View PostKάνεις λάθος.Ο Βρετανικός είναι άλλη ταινία άσχετη με τον Τιτανικό.Έχουν βγει δυο ταινίες που λέγονται και οι δυο Τιτανικός.Η μια είναι η γνωστή με τον Dicaprio και η άλλη η πιο παλλιά είναι με περισσότερους πρωταγωνιστές και με άλλη κεντρική ιστορία.Βέβαια το ναυάγιο είναι ένα και το αυτό.
Ανέφερα και τον Βρεττανικό, γιατί είχαν το πλοίο μέσα σαν κεντρικό φόντο του... Ίσως έδωσαν άλλη ονομασία για την ταινία, αλλά και πάλι τον Τιτανικό έδειξαν...
Leave a comment:
-
Tις έχω δει και τις δύο (μπράβο ρε evans, σοβαρή δουλειά έκανες), αυτή με τον Di Caprio - αν γράφεται έτσι - μου είχε αρέσει πάρα πολύ όταν ήμουν πολυ μικρός, μιλάμε κλάμα όχι αστεία. Ξέρω, gay αλλά δε βαριέσαι, νιάνιαρο ήμουν. Η άλλη, η παλιότερη, μου φάνηκε χάλια, δε μου άρεσε το ναυάγιο. Πολύ ψέμα. Ενώ σε αυτή με τον di caprio, πωπω τι εφέ ήταν αυτά :xp: .
Τέλος πάντων, όταν πρωτο είδα το topic φοβήθηκα, νόμιζα ότι το άνοιξε ο νικολάρας στο review section. Μετά εν μέρει ησύχασα. Το duh factor παραμένει πάντως.
Leave a comment:
-
Kάνεις λάθος.Ο Βρετανικός είναι άλλη ταινία άσχετη με τον Τιτανικό.Έχουν βγει δυο ταινίες που λέγονται και οι δυο Τιτανικός.Η μια είναι η γνωστή με τον Dicaprio και η άλλη η πιο παλλιά είναι με περισσότερους πρωταγωνιστές και με άλλη κεντρική ιστορία.Βέβαια το ναυάγιο είναι ένα και το αυτό.
Leave a comment:
-
Ως και 2 ταινίες βγάλανε για το θρυλικό επιβατηγό πλοίο... Μία που λέγεται "Ο Τιτανικός" και μία "Ο Βρεττανικός"(Άλλη ονομασία της ταινίας)...
Ας αναπαυτούν οι επιβάτες του θρυλικού πλοίου εις ειρήνην...
Πάντως, έχω ακούσει ότι θα γίνει ανέλκυση του πλοίου αυτού πριν χρόνια και ελπίζω να αληθεύει...
Leave a comment:
-
Σκουπιδαριό θα έχει γίνει εκεί κάτω. Μια εσείς με το στεφάνι, μια η γιαγιά από τον Τιτανικό με το περιδέραιο, αν πετάει κάτι ο καθένας που περνάει από πάνω...Exw perasei me ploio epanw apo to meros pou vithistike, petaksame kai stefani sthn thalassa.
Σοβαρά τώρα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία ανθρώπινης ματαιοδοξίας και ένα καλό μάθημα για το ποιοι την πληρώνουν στο τέλος... (Κάτι σαν την τωρινή οικονομική κρίση που αντί για να την πληρώσουν οι μεγαλοτραπεζίτες την πλήρωσαν αυτοί που δεν είχαν να πληρώσουν τα δάνεια.)
Έχω πάει και σε μουσείο για τον Τιτανικό (αν και δε θυμάμαι που...) και μια περίοδο ήμουν αρκετά πωρωμένος με οτιδήποτε Τιτανικό.
Leave a comment:
-
Το χα ηδη διορθωσει. Δεν υπηρχε λογος να το κανεις μαυρο γιατι δε φαινεται στα μαυρα skin οπως ειπε ο raphael. Γενικα μη βαζεις καθολου χρωμα ωστε να παιρνει το default του skin.
Leave a comment:
-
Αφιέρωμα στο Challenger και το τραγικό του τέλος το 1986, πότε έχουμε;
Leave a comment:
Leave a comment: