Announcement

Collapse
No announcement yet.

La Famillia di pensiero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Ορκίζομαι κι εγώ Padre να σε υπηρετώ μέχρι το θάνατο. Ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς πάνω μου για τα πάντα. Ο λόγος σου διαταγή.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Si profesore, εχεις δικιο. Ομως ο Νονος ξερει να αναγνωριζει τα πολυτιμα και χρησιμα μελη της Φαμιλιας...

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Όλα τα μέλη της φαμίλιας είναι ισοδύναμα και αποτελούν μια ενιαία και αδιαίρετη ύπαρξη η οποία εκπορεύεται από τον πατέρα DjSolid.

Στο όνομα του πατρός, των μελών και των νεκρών εχθρών της.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Io sono la figura 2 della famiglia

Vi ringraziamo Padre

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Non ci è limone in questa famiglia, Dino, il mio figlio...

Marco, Christo, Grazie...La famiglia è soprattutto.

Σε λιγο θα πρεπει ομως να αρχισουν και οι αποστολες. Ομως η Φαμηλια ακομη δεν εχει ολοκληρωθει.... Που ειναι τα υπολοιπα παιδια της;

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Originally posted by DjSolid View Post
    Ο ιδιος εχει δηλωσει οτι η καλυτερη συνταγη για την επιτυχια ειναι ενα μπωλ με Φραουλες πασπαλισμενες με ζαχαρη και συνοδευομενες απο λικερ Amareto.
    Avete dimenticato il limone, padrino!

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Η δική μου πίστη στην φαμίλια θεωρείται δεδομένη νομίζω, καθώς είναι γνωστή η σχέση απύθμενου σεβασμού και υποταγής που έχω με τον Padre... Για το τυπικό κομμάτι, όμως, ζητώ κι εγώ την ευλογία σου, πνευματικέ πατέρα, προκειμένου να μπορέσω να συνεχίσω επιτυχώς το έργο μου.

Omerta.

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Padre magnifico del lavoro. Il miei ringraziamento e lealtà alla famiglia…

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Grazie Mario...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Omerta...

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Grazie mio figio, grazie...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Υποσχομαι και εγω με τη σειρά μου να δωσω το αιμα μου για τη Φαμιλια και θα παραμεινω για παντα πιστος στον Padre Di Pensiero και φυσικα τον ευχαριστώ για την εμπιστοσυνη του. Τιποτα δε θα σταθει εμποδιο στο δρομο της Φαμιλιας για World domination και θα συνεχίζω να ολοκληρώνω με επιτυχια και τη δυσκολοτερη αποστολή..

Padre Di Pensiero: Semper Fi

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Επειδή δεν ξέρω Ιταλικά, θα πω τα εξής...

Στην Φαμίλια του Padre Di Pensiero, δίδω το αίμα μου ως όρκο τιμής προς αυτής ! Και στο Βατικανό να πάω για Προσευχή, την προσευχή μου θα δώσω για την ασφάλεια της Φαμίλιας !

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Tannosuke mio, θα πρεπει να αλλαξεις πλεον την εικονα σου στην Φαμηλια. Δεν εισαι στην Yakuza, εισαι πιο χρησιμος με εμας... Grazie...

Prego Mio Figio Azrael...

Leave a comment:

Working...
X