Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Με τα οσα εχουν δειξει κι ολοι οι αλλοι ομως, μονο η Γερμανια παιζει καλυτερα. Τα ιδια λεγαμε και το 2010 βεβαια, αλλα τελοσπαντων..
Βαρεθηκα τη ζωη μου σημερα κι εγω, στο τελος το γυρισα στο αλλο παιχνιδι και ησυχασα. Εξω ο Torres, εξω ο Silva, οκ πια, ειπαμε..
Μα οκ βγάλτους αν πιστεύεις ότι δεν δίνουν στην ομάδα(αν και πιστεύω ο Torres στο τέλος που υπήρχε πιο ανοιχτό γήπεδο θα μπορούσε να κάνει περισσότερα) αλλά τουλάχιστον ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΦΟΡ!
Αν πιστεύεις ότι δεν έχει φορ και παίζεις τακα τάκα τότε έκανες ΚΑΚΗ επιλογή παιχτών.Λες και τον χαλούσε ο Soldado των 20+ γκολ...
@BigBoss: Μανεκενε είναι και λέγεται Natalia Siwiec, αν μπαινατε στα σωστά αθλητικά site θα το γνωρίζατε
Δεν με πείθει η Ισπανία, αλλά οκ είναι Ισπανία και το πρώτο φαβορί.
Το χθεσινό ματς Πορτογαλία-Ολλανδία ήταν πολύ καλό, δίκαια πέρασαν οι Πορτογάλοι με τον Κριστιανο να βγάζει φωτιές.
Είναι αλήθεια ότι δεν το περίμεναν πολλοί και όμως η Ελλάδα βρίσκεται στους «8» του Euro και μάλιστα αντιμετωπίζει τη Γερμανία. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε λοιπόν την αντίδραση του Χίτλερ σε όλα αυτά. Δείτε τι λέει για τον Καραγκούνη, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Γιώργο Χελάκη.
Καλά, αυτά είναι αηδίες. Να διώξουμε κι εμείς από την εθνική μας Νίνη, Βύντρα, Σάντος και Χολέμπας αν είναι και να ξεκινήσει όλο το Euro από την αρχή, με εντελώς άλλους όρους...
Καλά, αυτά είναι αηδίες. Να διώξουμε κι εμείς από την εθνική μας Νίνη, Βύντρα, Σάντος και Χολέμπας αν είναι και να ξεκινήσει όλο το Euro από την αρχή, με εντελώς άλλους όρους...
Ο Βύντρα δεν είναι στην ομάδα, ο Σάντος είναι προπονητής, ο Νίνης έχει Ελληνες γονείς και γεννήθηκε εκτός Ελλάδος (όχι το αντίθετο) και για τον Χολέμπας δεν ξέρω πραγματικά γιατί παίζει στην εθνική με τις εμφανίσεις που έκανε .
Κατά τα αλλά όντως αηδίες είναι αυτά , αλλά από την άλλη αυτού του είδους τα "πειράγματα" είναι μέσα στο παιχνίδι. Εμάς κοντεύουν να μας απαγορέψουν να παίζουμε άμυνα που στο κάτω κάτω είναι μέρος του αθλήματος.
Comment