Εγω ειμαι ΑΕΚ και δεν ασχολουμε με την super league
αλλα ρε παιδια χειροτερη διαιτησια δεν εχω ξαναδει.
Εκτος των γνωστων τακτικων των ελληνων διαιτητων: σταματαμε τα παιχνιδ καθε 5 " με φαουλ σε καθε διεκδικηση της μπαλας δεν δινουμε ποτε πλεονεκτημα κτλ.
Βλεπω και φασεις οπως : o Καραγκουνης χανει την μπαλα, την παιρνει ο Μιραλας και μετα ο Καρα κανει βουτια στα ποδια του μιραλας και δινει φαουλ υπερ του ΠΑΟ
Κανει φαουλ ο Τορο στον Νινη εξω απο την περιοχη (σε καλο σημειο) , την μπαλα την παιρνει ο ΟΣΦΠ και βγαινει με καλες προυποθεσεις σε αντεπιθεση και σφυραει φαουλ υπερ του Τορο
Κανει χερι ο Τορο μεσα στην περιοχη (ο Νινης δεν τον ακουμπαει ) και δινει φαουλ υπερ του ΟΣΦΠ
Βαζει κανονικο γκολ ο Κατσου και δινει οφσαϊντ
Ακομα και στο γκολ του Τζιμπουρ ειναι ο Παντελιτς οφσαϊντ και μπροστα ακριβως απο τον Τζορβα και επηρεαζει την φαση 101% και δειχνει σεντρα
Μιλαμε για σεμιναριο η διαιτησια
Νταξει να μην αρχισω για τα εξωαγωνιστικα καραγκιοζιλικια
Παμε μωρη Super League παμε γερα να διδαξουμε μπαλα στην Ευρωπη
αλλα ρε παιδια χειροτερη διαιτησια δεν εχω ξαναδει. Εκτος των γνωστων τακτικων των ελληνων διαιτητων: σταματαμε τα παιχνιδ καθε 5 " με φαουλ σε καθε διεκδικηση της μπαλας δεν δινουμε ποτε πλεονεκτημα κτλ.
Βλεπω και φασεις οπως : o Καραγκουνης χανει την μπαλα, την παιρνει ο Μιραλας και μετα ο Καρα κανει βουτια στα ποδια του μιραλας και δινει φαουλ υπερ του ΠΑΟ

Κανει φαουλ ο Τορο στον Νινη εξω απο την περιοχη (σε καλο σημειο) , την μπαλα την παιρνει ο ΟΣΦΠ και βγαινει με καλες προυποθεσεις σε αντεπιθεση και σφυραει φαουλ υπερ του Τορο

Κανει χερι ο Τορο μεσα στην περιοχη (ο Νινης δεν τον ακουμπαει ) και δινει φαουλ υπερ του ΟΣΦΠ

Βαζει κανονικο γκολ ο Κατσου και δινει οφσαϊντ

Ακομα και στο γκολ του Τζιμπουρ ειναι ο Παντελιτς οφσαϊντ και μπροστα ακριβως απο τον Τζορβα και επηρεαζει την φαση 101% και δειχνει σεντρα

Μιλαμε για σεμιναριο η διαιτησια

Νταξει να μην αρχισω για τα εξωαγωνιστικα καραγκιοζιλικια

Παμε μωρη Super League παμε γερα να διδαξουμε μπαλα στην Ευρωπη

Comment