Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ποιά είναι η μορφή του Chatbox;
Collapse
X
-
Plaka plaka vlepw oti egw me ton DJSolid exoume akrivws thn idia posothta omilias sto chatbox...
-
Psifizw kai egw CRPL kathara kai mono epeidh den yparxei epilogh gia Azrael...
Leave a comment:
-
Kι ομως δεν ψηφισα τον εαυτο μου, πρωτον γιατι δεν ειναι θεμιτο (θα μου πεις ειναι τιποτε αλλο εδω μεσα θεμιτο;;; fail) και δευτερον γιατι οντως, η μορφη του chatbox ειναι ο shep. Και μονο που μαθαινουμε τα τελευταια νεα των οικων ανοχης της γειτονιας του, φτανει για να τον αναδειξει σε κουλτουρα του chatbox.
Crpl λοιπον. Σορρυ κυριε αντιπροεδρε...
Leave a comment:
-
Fail εντελώς το θέμα,αφού εγώ δεν είμαι μέσα.Παρακαλώ κλειδώστε το.
edit:Εννοείται ψήφησα την τελευταία επιλογή.
Leave a comment:
-
Καλα λογικο να μη θυμασαι τη φατσα του αλλα ο Γιωργακης ρε γμτ πως σου ηρθε.... lol
Leave a comment:
-
Mlk ton ksero ton panagouli,alla den ton thimomoun sa fatsa kai mou thimize teleios ton giorgaki
Leave a comment:
-
ρε παιδια, ρε παιδια.
οταν παιζει το ονομα του DJ Solid κατευθειαν πρεπει να σκεφτουμε ποιος θα ειναι ο δευτερος.
ψηφιζω ανωνυμα , Solid
Leave a comment:
-
Αρχισανε τα προβοκατσια, οι μηχανισμοι του crpl εναντια στην αξιοπρεπεια και την ηθικη ενος μεγαλου μελους και πολυτιμου admin.
Leave a comment:
-
Εγώ θα ήθελα να ψηφίσω c -
Rampo θεό για την πολύτιμη συνεισφορά (εύστοχος σχολιασμός, posting χρήσιμων νέων, απίστευτα αστεία την κατάλληλη στιγμή, σπάσιμο πάγου (με σφυράκι) , ειλικρινές ενδιαφέρον σε κάθε τι που λέγετα, υπεράσπιση των φτωχών, κοινωνική πρόνοια κ.α.) στο chatbox αλλά και γιατί αν και mod και ανώτερος άνθρωπος, παραμένει απλός και είναι κοντά σε κάθε καθημερινό πρόβλημα των απλών users.
-edited by Ramparter-
Leave a comment:
Leave a comment: