ψωλοχυμα,πετσακια,πουτανες,τσόντες,halo-COD MW2 bitching , fps , tv settings , 1080p
ο αρχηγός του chat box με λίγες λέξεις . Προσκυνήστε
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ποιά είναι η μορφή του Chatbox;
Collapse
X
-
Εμ βεβαια φυσικο ειναι να ειναι τα μισα σαν μονολογος, αφου οταν μιλαω για τανεςπου/στρατο/pc gaming με azrael/g0/big boss/bart/altair/christop/ryu ειναι κουβεντα, αμα μιλησω για αυτα με τα ολα υπολοιπα μελη λογικο ειναι σαν να μιλαω στον τοιχο ,αφου δεν νιωθουν
αργησα να το καταλαβω ομως και ιδου το αποτελεσμα, δεν πειραζει, εχουμε πολυ δρομο μεχρι να ανακοινωθει ο chatter of the year - 2010
Btw εννοειται πως ψηφισα τον εαυτο μου, επειδη πολυ απλα μπορω
Leave a comment:
-
Εχω λιωσει...Originally posted by JedahΧαλαρά όμως. Έκανε boss milking!

Leave a comment:
-
Παντως απο τα 25000+ που εχει ο Crpl, τα 10 χιλιαρικα παιζει να μιλουσε μονος του...lol
Leave a comment:
-
Που πα ρε Altair-άκο με τα 1540 chat-άκια σου, θες να μπεις και στη λίστααααα! :xp:Originally posted by AltairFail εντελώς το θέμα,αφού εγώ δεν είμαι μέσα.Παρακαλώ κλειδώστε το.
edit:Εννοείται ψήφησα την τελευταία επιλογή.
Leave a comment:
-
Όντως αδικήθηκε ο Ground_zero στο poll καθώς δεν είχα προσέξει την πολύ μικρή διαφορά μεταξύ 5ου και 6ου.
Leave a comment:
-
Extes ton perasa, ligo afotou egine to sygekrimeno post, eixame poly mikrh diafora (30 post sto chatbox htan mprosta o Dj Solid), apla twra logw ths syzhthshs pouxame extes gia to Resindent Evil 3 eimai egw mprosta gia 49, giafto lew pws milame to idio sto shoutbox.
Leave a comment:
-
Master σε ευχαριστω πολυ για τη προτιμηση,αλλα ειμαι πισω σε posts.Δε πειραζει θα μπαινω βραδυ και θα μιλαω μονος μου και θα τα ανεβασω.
Εdit-O ground εχει παραπανω posts απο τον Dj.
Leave a comment:
-
Είναι πανοδυσσείος γνωστό οτι τα καλύτερα links στο Chatbox τα βάζω εγώ. Περίμενα μια κάποια αναγνώριση αλλά εις μάτην.
Ψηφίζω τον crpl γιατί είναι ένα shoutbox μόνος του!
Leave a comment:
Leave a comment: