Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gamato.info

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ναι, ό,τι έγινε τέλος πάντων.

Να λιγοστεύει το πράγμα για να κατεβάσουν(ελπίζω...) την τιμή σ' όλα τα ειδή.

Χο, χο, χο...

Comment

Να λιγοστεύει το πράγμα για να κατεβάσουν(ελπίζω...) την τιμή σ' όλα τα ειδή.
      Αλήθεια το πιστεύεις αυτό..?

Τέλος πάντων η άποψη μου πάνω σε αυτό το θέμα είναι ότι όντως τέτοια sites δεν πρέπει να υπάρχουν, καλό το free, αλλά αν έβλεπα ότι η δουλειά μου διανέμεται δωρεάν και εγώ δεν πληρώνομαι τότε θα νευρίαζα ..
      Το θέμα όμως είναι, ότι όταν η τελευταίες κυβερνήσεις είναι μέσα στα σκατά,κλέβουν από παντού και δεν υπάρχει ούτε μια σύλληψη. Πηγαίνουν και κλείνουν το gamato. Που ποιος το χρησιμοποιεί συνήθως? Ο κόσμος που δεν έχει λεφτά για δισκογραφικές κτλπ. κτλπ.
      Τέλος να πω, ότι ναι υπάρχουν και άλλα sites με torrents. Απλά το gamato συνήθως είχε περισσότερους seeders.

Comment

Τέλος πάντων η άποψη μου πάνω σε αυτό το θέμα είναι ότι όντως τέτοια sites δεν πρέπει να υπάρχουν, καλό το free, αλλά αν έβλεπα ότι η δουλειά μου διανέμεται δωρεάν και εγώ δεν πληρώνομαι τότε θα νευρίαζα ..
        Μια βασική παρανόηση είναι πως ο ιδιοκτήτης των πνευματικών δικαιωμάτων χάνει λεφτά. Στην ουσία δε χάνει σχεδόν τίποτα αφού ούτε το 1% αυτών που κατεβάζουν θα πήγαινε να αγοράσει τα συγκεκριμένα προϊόντα. Επίσης, ΔΕΝ υπάρχει εταιρεία διανομής ταινιών, μουσικής κλπ (ειδικά στην Ελλάδα) τόσο πλήρης και τόσο βολική όσο τα torrents, rapidshare κλπ.
        Προσωπικά, θα προτιμούσα, αν ήμουν καλλιτέχνης, να αποκτούσε κάποιος δωρεάν τη δουλειά μου παρά καθόλου. Φυσικά, είναι ανούσιο και υποκριτικό να κυνηγάνε αυτούς και όχι τα μεγάλα λαμόγια αλλά δε δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει...
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Sorry the video or page cannot be found. The page may have been removed, had its name changed, or is just temporarily unavailable. Please use search or visit our home page. Thank you.

Comment

Originally posted by Raphael View Post
            Χο, χο, χο...
            and a bottle of rum ?...

Comment

Molis girisa..
              Eixe, den eixe 300 atoma..

Comment

Και επειδή οι γαμάτοι είναι γαμάτοι

sigpic

Comment

Καλα ποσες φορες πρεπει να τους συλλαβουν για να βαλουν μυαλο;;;
                  Do a barrel roll!

Comment

Έχουν στήσει servers στον Κορυδαλλό
                    sigpic

Comment

Παντως γραφτηκα κι εβαλα να κατεβαινει το Bounty Hunter (Aniston - Butler) μια που τελικα δε το δα σινεμα.
                      Do a barrel roll!

Comment

μολις σκεφτομουν να κάνω thread lol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        (gia to gamato me)

Comment

Τις τελευταίες 3 μέρες έχω κατεβάσει 35 ταινίες κι ακολουθούν άλλες 20 μέσα στο επόμενο 24ωρο.
                          Carpe diem

Comment

Working...
                          X