Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV SONY 29'' ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΜΕ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Ryu_gr View Post
    Ή ανακύκλωση ή αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις καινούργια LCD τη δίνεις στο μαγαζί και μπορεί να σου κάνουν έκπτωση. Επίσης Tanno, τα νέα ψηφιακά κανάλια δεν παίζονται από όλες τις LCD TVs παρά μόνο από αυτές που έχουν ενσωματωμένο mpeg 4 decoder. Αν δεν έχουν τότε μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστό decoder για την LCD/CRT σου.
    Τώρα μου το λες περι MPEG 4... :kill: Υπάρχει κάποιο site της LG να δω αν το υποστηρίζει ? Εγώ έχω LG LH 2500 37". Ή έστω και κάποιο γενικό site να λέει τις συμβατότητες του σε MPEG 4 ή ότι άλλο να ναι...

Πάντως αυτό δεν το ήξερα για να δώσω τηλεόραση σε κάποιο μαγαζί για έκπτωση. Θα πω τον μπαμπά μου να το ψάξει για να ξεφορτωθούμε όλες τις τηλεοράσεις και να πάρει άλλη μία LCD Full HD. Έτσι λιγότερα πράγματα... Σπίτι μου έχουμε 4 CRT και 1 LCD. Γιαυτό ρωτάω τι να τις κάνω...
    sigpic

Comment

Kαι δε θες να κρατησεις CRT για τις παλιες κονσολες; Ή δε σε ενοχλει το fogging effect στις LCD με το Scart?
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Κοίτα το manual της TV αν το έχεις, ή κάποια ένδειξη στο menu της (π.χ. DVB που σημαίνει Digital Video Broadcasting).

Ναι αν μπορείς ρώτα μεγάλα καταστήματα όπως Κωτσόβολος, Multirama κτλ αν δέχονται "απόσυρση" των παλαιών τηλεοράσεων + έκπτωση με αγορά νέας.
        The illusion of free will is an illusion.

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post
          Kαι δε θες να κρατησεις CRT για τις παλιες κονσολες; Ή δε σε ενοχλει το fogging effect στις LCD με το Scart?
          +1 ! Μια καλή SD Crt επιβάλλεται για αυτό το λόγο!

Comment

Originally posted by Ryu_gr View Post
            +1 ! Μια καλή SD Crt επιβάλλεται για αυτό το λόγο!
            Θα κρατήσω μόνο μία για τις παλιές κονσόλες, εκτός αν οι εταιρείες αποφασίσουν να επανακυκλοφορήσουν τα παιχνίδια στις νεότερες κονσόλες, όπως έκανε η Sega Που δημιούργησε τη νέα κονσόλα, η οποία είναι Wii rip-off, και μέσα τα arcade παιχνίδια που κυκλοφόρησε εδώ και 30 χρόνια.

Όσο για τις αποσύρσεις, θα ρωτήσω και θα ψαχτώ.

Επίσης, φίλε μου Κώστα, δεν μ' ενοχλεί το fogging, εξάλλου δεν έχει και τρελή διαφορά ακόμα και adv. scart να έχω βάλει... Είναι το ίδιο όπως και στις CRT.
            sigpic

Comment

Originally posted by Somari View Post
              Ανοιξα την τηλεόρασή μου και δεν έπαιζε τον ΑΝΤΕΝΝΑ!!! Τον πήραν ήδη μεταγραφή οι LCD?
              Originally posted by TannoSake View Post
              Ναι... Και σε μένα το ίδιο. Είναι που η digea, μία εταιρεία μετάδοσης καναλιών για LCD τηλεοράσεις, συνεργάζεται με τα μεγάλα κανάλια και έτσι έγινε.
              The joke is on you Somari
              Do a barrel roll!

Comment

μου λειψαν πολυ αυτες οι αγγελιες, αν και ομολογώ οτι η τελευταία αγγελια ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου!

Comment

Παιδιά, για να μην υπάρξει παραπληροφόρηση. Υπάρχει δέσμευση έως το 2012 να έχει καταργηθεί στην Ελλάδα το αναλογικό σήμα και να έχει πλήρως αντικατασταθεί με ψηφιακό σήμα, αν και θα είναι λίγο δύσκολο να επιτευχθεί τόσο νωρίς.
                  Αυτό σημαίνει πως για όποιες τηλεοράσεις δεν έχουν ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, θα πρέπει αγοράσουμε έναν.
                  Δεν υπάρχει άμεση σχέση με το HD σήμα. Δεν υπάρχει, γαμώ το κέρατό μου. Ακόμα και μία όχι-HD τηλεόραση μπορεί να επιβιώσει μέσα στα ερχόμενα χρόνια.

Tanno, τα νεύρα μου.

Comment

φιλε εγγυηση εχει ?

Comment

Νομίζω έχει τελειώσει αλλά δεν είμαι και σίγουρος!

Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι 100HZ Trinitron BBE Digital

Comment

Originally posted by Raphael View Post
                        Παιδιά, για να μην υπάρξει παραπληροφόρηση. Υπάρχει δέσμευση έως το 2012 να έχει καταργηθεί στην Ελλάδα το αναλογικό σήμα και να έχει πλήρως αντικατασταθεί με ψηφιακό σήμα, αν και θα είναι λίγο δύσκολο να επιτευχθεί τόσο νωρίς.
                        Αυτό σημαίνει πως για όποιες τηλεοράσεις δεν έχουν ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, θα πρέπει αγοράσουμε έναν.
                        Δεν υπάρχει άμεση σχέση με το HD σήμα. Δεν υπάρχει, γαμώ το κέρατό μου. Ακόμα και μία όχι-HD τηλεόραση μπορεί να επιβιώσει μέσα στα ερχόμενα χρόνια.

Tanno, τα νεύρα μου.
                        Τα όσα λέει ο Raphael, είναι αλήθεια...

Δεν λες τίποτα... Κι εγώ έχω τα νεύρα μου... Μετά έχουν εξηγήσεις να δώσουν οι βλάκες εκεί...
                        sigpic

Comment

OMG, this topic's level, it's over nine thousaaaaannnddddd!!!!!!!!!!!
                          Do a barrel roll!

Comment

Μην τολμήσει κανείς να κλειδώσει το thread!

Comment

Originally posted by TannoSake View Post
                              Τα όσα λέει ο Raphael, είναι αλήθεια...

Δεν λες τίποτα... Κι εγώ έχω τα νεύρα μου... Μετά έχουν εξηγήσεις να δώσουν οι βλάκες εκεί...
                              Πλέον και επίσημα πιστεύω πως σε πληρώνουν για να μας σπας τα νεύρα.
                              Ομολόγησε, σε παρακαλώ ομολόγησε και δε θα θυμώσουμε.

Comment

Originally posted by Raphael View Post
                                Πλέον και επίσημα πιστεύω πως σε πληρώνουν για να μας σπας τα νεύρα.
                                Ομολόγησε, σε παρακαλώ ομολόγησε και δε θα θυμώσουμε.
                                Με μένα έχετε τα νεύρα ? Καλά οκ... Άλλος αποδω...

Σαν τι να ομολογήσω? Δεν έχω σκοπό να νευριάσω κανέναν...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X