Announcement

Collapse
No announcement yet.

ζηταω metal gear solid twin snakes

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δεν ενοουσα αυτο εκφραστηκα λαθος.
    Ενοούσα εκτός οτι το θες σαν παιχνιδι(που το βρισκω καλυτερο απο το 1ο) το θες και για τη συλλογη

Μάλλιστα σε ενα μαγαζι πηγα και μου ειπαν 55 ευρω μεταχειρισμενο απο ιντερνετ υποθετω
    Μου λέει" τέτοια σπάνια παιχνίδια φέρνουμε" και μου λέει οτι ηταν ακριβο επειδη ηταν σπανιο και κατι τετοια.
    Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αυτο.

Comment

Κοιταξε, σπανιο με τη στενη εννοια της λεξης δεν ειναι. Πουλησε χιλιαδες αντιτυπα αλλα αυτοι που ζητανε να το αγορασουν ειναι πολλοι και η τιμη του ειναι υψηλη.

Κατι σα τα zelda ενα πραμα. Απο τη μια ειναι το παιχνιδι που υπαρχει παντου, αρα δε το λες σπανιο, απο την αλλη η ζητηση ειναι πολυ υψηλη αρα η τιμη του ειναι επισης.

Βεβαια στην ευρωπη δεν προλαβε να βγει σε πολλες κοπιες(συγκριτικα με ntsc εννοω) οποτε η pal εκδοση ειναι και αυτη που αξιζει στην προκειμενη περιπτωση

Με 55 παντως το βρισκεις με λιγο ψαξιμο καινουριο. Πριν καμμια ωρα πουληθηκε 1 στο ebay σφραγισμενο για 39,01 pounds (Ειχε και 20 pounds για ελλαδα ομως οποτε δε με συμφερε!).

Comment

Σοβαρά τόσο σπάνιο είναι;Το έχω βρει κατά καιρούς για 15-20 ευρώ σε αγγελίες.
        Carpe diem

Comment

To είχα αγοράσει απο το Γερμανό πρίν χρόνια στα 30 ευρώ, εννοείτε πως δε πρόκειτε να στο πουλήσω το παιχνίδι τα σπάει και είναι σουπερ συλλεκτικό.

Comment

Πριν σκασεις τοσα δωσε μια ευκαιρια στο Console Club μηπως το εχει. Αν το εχουν θα ειναι σε καλυτερη τιμη σιγουρα, παρε ενα τηλεφωνο στο 2102810019 παντως, δεν εχεις τιποτα να χασεις.. Στελνουν και με αντικαταβολη παρεπιπτοντως.

Comment

Λοιπον να κλεισει η αγγελια

Εκανα προσφορα 31 pounds στο ebay για καινουριο και δεχτηκε . +4 pounds τα μεταφορικα, με 40 ευρω το εχω στην πορτα μου.

Αν παρολα αυτα καποιος θελει καποια στιγμη να πουλησει το δικο του ας στειλει ενα πμ καθως το ψαχνει και ο κολλητος μου.

Χαιρετω

Comment

τερματησε το και δωστου το να το παιξει ρε Εβραιε... τσ τσ τσ

Comment

Τωρα τι να απαντησω σε τετοιο ποστ. Ασε τσιγκουνευομαι τα γραμματα

Comment

Lock και καλυτερα να κοπουν κατι τετοιες εξυπναδες.
                    Eλεος πια.
                    :kill:.

Comment

Working...
                    X