Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ATARI LYNXΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ!!!!!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ATARI LYNXΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ!!!!!!!

πωλειται αριστης καταστασης atari lynx χρησιμοποιημενο ελαχιστα χωρις κουτι και φορτιστη αλλα με 3 κασετες ΜΟΝΟ 90 ΕΥΡΩ
    ΑΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ Η ΤΙΜΗ ΠΕΦΤΕΙ
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ Η ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ RETRO ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

βοηθηστε ειναι αναγκη τρομερη παρηγγειλα κατι και δεν εχω να πληρωσω μονο 70 ΕΥΡΩ μονο σας παρακαλω ειναι τσαμπα παρτε το δουλευει αριστα

Comment

70 ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΟ ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ

Comment

Ξεκαθάρισα την αγγελία και θα παρακαλέσω να μην ξαναφορτωθεί έτσι κάποιο θέμα. Καταλάβαμe όλοι πόσο ανάγκη είναι και καταλάβαμε όλοι αν συμφέρει ή όχι. Οι λόγοι και οι δικαιολογίες κάποιου για να πουλήσει κάτι αφορούν τον ίδιο και μόνο, οπότε ούτε πρέπει να μας ενδιαφέρουν ούτε να σχολιάζουμε. Τέλος, καταλάβαμε όλοι ότι η τιμή είναι 70 ευρώ για άριστο προϊόν οπότε δε χρειάζεται να το ξανακούσουμε. Δεκτά θα γίνουν μόνο Posts ερωτήσεων για το αντικείμενο και πιθανά updates της προσφοράς, τίποτε άλλο.

Μπακ του μπίζνες.
        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

60 ΕΥΡΩ ΜΑΓΚΕΣ UPPPPPPPPPPPPPPP

Comment

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΟΝΣΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟ SITE ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑ ΜΕ ΕΝΑ DREAMCAST ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΤΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΛΟΥΚΕΤΟ

Comment

Working...
            X