Announcement

Collapse
No announcement yet.

ζητουνται παιχνιδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ζητουνται παιχνιδια

ζητουνται dreamcast παιχνιδια οτιδηποτε με κουτια και οδηγιες προς αγορα η ανταλλαγη 3 dreamcast παιχνιδια με ενα xbox360 ρωτηστε τι εχω βασικα εχω 9

δεινω gta iv για xbox360 για 2 dreamcast παιχνιδια πειτε μου τι εχετε εχω και αλλα παιχνδια xbox360

GTA IV
    SOULCALIBUR IV
    NEED FOR SPEED PRO STREET
    DEVIL MAY CRY 4
    PRO EVOLUTION SOCCER 2009
    CONDEMNED 2
    ERAGON
    VIN DIESEL WHEELMAN
    CRASH OF THE TITANS

Κωστίκα σε παρακαλώ πολύ αν θες να προσθέσεις κάτι στην αγγελία σου κάνε edit το αρχικό post, μην κάνεις νέα posts.

Επίσης το "ρωτήστε τι έχω βασικά έχω 9" δε βοηθάει καθόλου στο να ξέρουμε αν ενδιαφερόμαστε. Αν έβαζες έναν κατάλογο μήπως με αυτά που έχεις?
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

titus σε ευχαριστω πολυ το εφτιαξα μηπως εχεις κανενα dreamcast παιχνιδι

Comment

κανενας δεν εχει τιποτα ρε παιδια δεν μπορει βοηθατε βρεεεεεεεεεε

Comment

Bρε κωστικα σταμάτα να παρακαλάς να σε βοηθήσουμε,αφού δεν απαντά κανένας στην αγγελία σου σημαίνει ότι κανένας δεν έχει ή δεν πουλάει κάποιο από αυτά που θέλεις.

Για να σε βοηθήσω όμως,ορίστε το τηλ καταστήματος στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα βρεις τίτλους για dreamcast.

2103809838

Λέγεται elx το μαγαζί.Έχει πολύ πράγμα,λογικά θα βρεις κάτι.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

Comment

To elx πρεπει να φυτοζωει πλεον. Το καλυτερο μαγαζι για τετοια πραγματα πλεον πρεπει να ειναι το Console Club στο Νεο Ηρακλειο (επι της λεωφορου Ηρακλειου). Τηλεφωνο δε θυμαμαι, αλλα οκ 2' υποθεση ειναι με ενα γκουγκλαρισμα.

Comment

Aman re xeno voithise kai grapse to thl.
              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Μονο αν με πεισεις πως το χρειαζεσαι πολυ (και αν αρχισεις να γραφεις στα ελληνικα γαμω τα greeklish σου ).

Comment

Δε με βοηθας με αυτα που λες.
                  Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

ρε μαγκες δικο μου post ειναι τι τσακωνεστε εχ πολλες προσφορες για παιχνιδια θα κοιταξω παντου το τηλεφωνο για το console club ειναι 2102810019 αμα δεν πιστευεις δες και εδω γραφει τα παντα σχετικα με το καταστημα http://www.theconsoleclub.gr/ ευχαριστω για το τηλεφωνο του elx να εισαι καλα το εψαχνα

Comment

Working...
                    X