Announcement

Collapse
No announcement yet.

SONY ERICSSON W200 30 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sub_zero
    replied
    Έλα πολύ μας τα ζάλισες...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αυτό που επιτυγχάνεται με τα smart phones δεν είναι να λιώνεις έξω από το σπίτι σου με πράγματα που κάνεις εντός σπιτιού, αλλά να διευκολύνεται και να εμπλουτίζεται η καθημερινότητά σου (σε κάποιο βαθμό πάντα). Το internet για surfing είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει. Προσωπικά πάντως είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την ανάπτυξη των smartphones και ελπίζω να υπάρξουν υποδομές που να θέσουν τη χρήση τους βασική και χρήσιμη σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μας.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    εχω smartphone, το τζετ 8000 και βασικα το εχω γιατι μου το χαν κανει δωρο, εφετζιδικο δε λεω αλλα πεταμένα λεφτά τα λεφτα για κινητα...

δηλαδη δε μας φτανει που λιωνουμε στα ιντερνετ και τα pc μεσα στο σπιτι πρέπει να το κάνουμε και έξω απο το σπίτι? δεν είμαι καθόλου υπερ καθώς πιστεύω πώς όλες αυτές οι εντυπωσιακές λειτουργείες τους ειναι άχρηστες, χίλιες φορές να ρίξεις τα λεφτα σε μια οθόνη ένα καλο παιχνίδι ή κανα κινεκτ...;)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Παίξτε για 10 λεπτά με ένα smartphone και μετά το ξανασυζητάμε .

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Originally posted by Ezio View Post
    ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ!!!
    +oo

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έχω Κ800i εδώ και 3 χρόνια και αντί να το χρησημοποιήσω,χρησημοποιώ ένα nokia της μητέρας μου που το είχα στο στρατό.Δεν έχει φωτογραφική μηχανή,δεν έχει ήχους κι επειδή η μπαταρία δεν κρατάει πολύ το έχω συνέχεια αθόρυβο.Το Κ800 το πήρα τσάμπα και γενικά δεν πληρώνω ούτε ευρώ για μια συσκευή τόση δα,την οποία μπορεί να χάσω ανά πάσα στιγμή.Χίλιες φορές να δώσω 350 ευρώ για το ps3 και τα 30 που θα έδινα σε σένα να πάρω κάνα game γι'αυτό.
    Και για να ξεκαθαρίσουμε.ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ!!!

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    πλακα κανετε ετσι?
    μας εχει φυγει ο τακος στις αγορες φετος δεν βλεπετε τι αγοραζει ολο το forum? ποια 30 ευρω και πρασινα αλογα

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Strawhat Nikos View Post
    ρε φιλε αυτα τα κινητα τα χουμε πεταμενα στα χρονοντούλαπα, σε αντιθεση με τα 30 ευρω που τα ψάχνουμε στο πορτοφόλι μας...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    ρε φιλε αυτα τα κινητα τα χουμε πεταμενα στα χρονοντούλαπα, σε αντιθεση με τα 30 ευρω που τα ψάχνουμε στο πορτοφόλι μας...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw kserw kati allous pou psaxnoun na agorasoun paixnidia gia to Dreamcast otan o aderfos tous xreiazetai ta lefta...

Leave a comment:

• kostikas11
    replied
    vanyard μου περασε επισης απο το μυαλο οτι δεινουν 600 ευρω για iphone 4 η 300 ευρω για ps3 η ακομα χειροτερα για το αχρηστο ipad 500

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το γεγονος οτι απο τα εκατομμυρια μελοι του GO (!) μπορει κανενας να μην εχει αναγκη για κινητο αυτη την εποχη σου περασε απο το μυαλο?

ebay>>>>>that way

Leave a comment:

• kostikas11
    replied
    ezio συμφωνοι αλλα τα χρειαζομαι και για οτι δεινω ειναι λιγα

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ψυχή έχουμε.ΛΕΦΤΑ δεν έχουμε.Γιατί μπορεί ο Γιωργάκης να λέει ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ όμως όπως είπε και ο Πάγκαλος/Βενιζέλος (δε θυμάμαι ποιος τελοσπάντων) ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!

Σομάρι μόνο 50€;Τιμή ευκαιρίας ρε φίλε.Το αφήνεις 45€;

Leave a comment:

Working...
X