Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φαγητό κ.α

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Φαγητό κ.α

Δοκιμάστε τα νέα τρόφιμα Το MC donalds μεγάλο και αυτό έχουν την παράδοση ειδών επίσης. Ακριβώς ένα μακριά από το σας. Συγκεκριμένα
    Το McDonald' διπλάσιο [tetartos] - Pounder stuff. It τόσο πολύ καλό αυτό σας δίνει το αίσθηση των θρυλικών οργασμών χαμπούργκερ.
    Cheap t-shirts and shoes at < y o u r :whip:>

Σε γαμαω.
    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Tags
      free stuff, League of Legends, sexy sex

hahahaha
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Αυτό το bot το αγαπάω!

Comment

Originally posted by Azrael View Post
          Σε γαμαω.
          Σου κλέβει τη φήμη;
          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Thelw na dw an tha apantisei kai ti
            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Γλυκιά αγάπη σε κάθε γειτονιά, μόνο 45,90€ * ανά ώρα. Γιατί θα πρέπει να επιλέξετε, όταν έχω σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από τους καλύτερους επαγγελματίες;

Comment

Κέρσντ=Σπαμποτ; Ή ο Ραμπ ή όποιος άλλος έχει αντμιν ραιτς.
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
                  Κέρσντ=Σπαμποτ; Ή ο Ραμπ ή όποιος άλλος έχει αντμιν ραιτς.
                  Θα το πω για χιλιοστή φορά: Δεν είναι δεύτερο account. Πως είμαι τόσο σίγουρος; Είμαι. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας αλάθητο μόνο μου 39,90€ το μήνα.

Comment

lol Μιλαμε για epic win

Comment

Εμενα αυτο το κολλημα που δειχνει με τα shoes παει το μυαλο μου στον Ραμπ.

Παλια μας τρολλαρε μια στο ΜΣΝ, μαλλον μποτ ηταν, ελεγε θελω πικς απο τις καλτσες σας, τι νουμερο παπουτσι φορας εσυ και ο αδερφος σου. Δεν ενιωθε μια. Μπηκαμε κοινη συζητηση και οι τρεις και ακρη δε βγαλαμε. Ρωτησα το ονομα της και το λολ ηταν πως ανοιξε αλλο παραθυρο και το ειπε μονο σε μενα και οχι στον Ραμπ, δε σε χαλασε φορεβερ αλοουν. Μου ειπε το ονομα της ''Μιλενα'' και δε μιλαγε εκτος αν αναφερα καλτσες και παπουτσια.

Της ειπα ''στειλε φωτο γυμνες και θα σου δωσω πικς με καλτσες'' και απαντησε σε μισο δευτερολεπτο, αλλα επεμενε πρωτα οι καλτσες και μετα οι γυμνες πικς. Την ρωταγα ''σου αρεσει το σεξ'' και απανταγε με ενα ''yes''. ''τι φωτο θα μου στειλεις'' ελεγα, ''my good photos'' απανταγε.

Την εκανα delete, δεν εβγαζα ακρη.
                      Ground_Zero:

Comment

LOLWAT
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Tο ειχαμε αναφερει και παλια, ειδικα ο Ραμπ το εγραφε στο τσατμποξ, μετα μου εδωσε το e-mail της και της εστειλα request.

Moυ λεγε ο Ραμπ ''λες να την πληρωνουν να βρισκει e-mails? 'Η να κανει γκαλοπ για νουμερα παπουτσιων;'' ROFL
                          Ground_Zero:

Comment

OK αυτό ήταν πάω McDonald's!
                            The illusion of free will is an illusion.

Comment

Και εγώ! Συγκεκριμένα, με το που είπε:
                              Το McDonald' διπλάσιο [tetartos] - Pounder stuff. It τόσο πολύ καλό αυτό σας δίνει το αίσθηση των θρυλικών οργασμών χαμπούργκερ.
                              Με έπιασε μια λιγούρα..! ’Αντε, πάμε να ηδονιστούμε.

Comment

Working...
                              X