Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ FINAL FANTASY VI ADVANCE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΖΗΤΕΙΤΑΙ FINAL FANTASY VI ADVANCE

ΖΗΤΕΙΤΑΙ FINAL FANTASY VI ADVANCE σε καλή κατάσταση με όλα τα παρελκόμενα (κουτί,βιβλιαράκι κλπ).Στείλτε πμ.
    Carpe diem

Το ξέρεις φυσικά ότι αυτό το παιχνίδι πιάνει τρελές τιμές, έτσι;

Comment

Το ξέρω.
      Αλλά οκ άμα το βρει κανένας και δεν έχει πρόβλημα να το δώσει χαμηλά,ας το πει.Κάποιος που είναι σε καμιά Αγγλία πχ.
      Πάντως και το 5 ξέρω ότι είναι ακριβό και το πήρα 20 ευρώ sealed.
      Carpe diem

Comment

Αυτό το παιχνίδι ευρωπαικό είναι καρασπάνιο. Μόνο 1 φορά το είδα εδώ.
        Το πήρα τελικά αμερικάνικο πριν ακριβώς από ένα χρόνο από ένα κατάστημα παιχνιδιών που του είχε μείνει στην Β.Ελλάδα μέσω internet, σφραγισμένο στα 10 ευρώ!

Comment

Υπάρχει περίπτωση να το πουλάς ή απλά ποζεριάζεις;
          Welcome btw
          Carpe diem

Comment

Τα έχω όλα τα FF για το advance. Τα υπόλοιπα βρίσκονταν στην Ελλάδα (εύκολα ή δύσκολα), το συγκεκριμένο ήταν σχεδόν απίθανο να το συναντήσεις σε κάποιο κατάστημα.
            Αλλά και από τις τιμές που χτυπάει στο ΕBAY πρέπει να κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων γενικά στην Ευρώπη (ήταν και στο τέλος της ζωής του μηχανήματος). Δυσεύρετο ακόμα και στην Αμερική αλλά πιο εύκολο σίγουρα.

Comment

Σε ευχαριστώ φίλε μου, καλώς σας βρήκα!
              Είμαι συλλέκτης έχω πάρα πολλά.
              Το έψαχνα και εγώ πολύ καιρό, δυστυχώς δεν το δίνω.
              Απλά είπα να κάνω το πρώτο μου post με ένα συλλεκτικό παιχνίδι που το έψαχνα και εγώ.

Comment

Τα έχω όλα τα FF για το advance. Τα υπόλοιπα βρίσκονταν στην Ελλάδα (εύκολα ή δύσκολα), το συγκεκριμένο ήταν σχεδόν απίθανο να το συναντήσεις σε κάποιο κατάστημα.
                Αλλά και από τις τιμές που χτυπάει στο ΕBAY πρέπει να κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων γενικά στην Ευρώπη (ήταν και στο τέλος της ζωής του μηχανήματος). Δυσεύρετο ακόμα και στην Αμερική αλλά πιο εύκολο σίγουρα.

Comment

Working...
                X